Vul je social kanalen met rijke videocontent

Social video laten maken

Een social video laten maken doe je om je zichtbaarheid, bereik en interactie op je social kanalen te verhogen.

Goede social video's zijn kijkvoer voor je doelgroep. Maak een serie socials en je kunt weken of zelfs maanden vooruit op je online kanalen.

Organische social videocampagne

Met een batch social videocontent ben je continu zichtbaar bij je doelgroep. En je wordt zichtbaar bij nieuwe klanten als je huidige volgers de video's gaan delen. Je video content zal ook getoond worden aan mensen die nog niet bekend waren met jouw merk.

Plaats je social video's op meerdere sociale kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Doe dit wekelijks of dagelijks en je bereik zal enorm zijn.

Ontvang meer bezoekers naar je website, meer leads en meer conversie.

Zet je social video's om naar video adverenties

Ook kun je de social video's aan de hand van paid advertising campagne targetten op een specifieke doelgroep. Richt een Facebook, LinkedIn of Instagram campagne in rondom jouw gewenste doelgroep.

Waarom investeren in social video content?

In batches te produceren

Een social video heeft enorm veel voordelen. Ze zijn kort en daardoor makkelijk te produceren.

Populairder dan tekstberichten

Een video op sociale media wordt veel sneller aangeklikt en gedeeld dan een tekst. Met video genereer je dus sneller likes, shares en comments op je sociale kanalen. En dat fantastisch voor je zichtbaarheid.

Top-of-mind bij je doelgroep

Ook verhoogt een goede video je reputatie. Plaats je iedere week een video? Dan ben je top-of-mind bij je doelgroep en wordt je gezien als de expert in je vakgebied. Dit maakt je ook een actieve organisatie. Mensen nemen liever producten af bij een actief bedrijf die transparante en persoonlijke video's deelt, dan je concurrent die niets van zich laat horen.

Social video laten maken
Opname van meerdere inhoudelijke social videos

Tips bij het laten maken van een social video

Wanneer je de productie van social video's uitbesteedt, is het slim om hier meerdere versies van te laten maken. Denk aan de volgende versies:

Verschillende resoluties

Laat de social video exporteren in diverse beeldformaten zoals 16:9 voor YouTube, 5:4 voor Facebook en LinkedIn en 9:16 voor Instagram Stories.

Call to actions

Voeg maatwerk call to actions aan de video's toe. Dat verhoogt de kans dat je kijker de juiste handeling uitvoert na het zien van de video.

Ondertiteling

Vaak browsen mensen door hun social feed zonder het geluid aan. Dan krijgen ze jouw social video niet mee. Zeker niet als er in gesproken wordt. Voeg daarom ondertiteling toe aan je video. Dit is ook waardevol voor slechthorenden. Of als iemand in de video zacht praat of in dialect. De tekst is dan beter te begrijpen.

Wat kost het om een social video te laten maken?

Een enkele social video is goedkoper dan de totaalprijs van een hele serie social video's.

MAAR... de losse prijs per video bij een hele serie, is weer een stuk goedkoper dan een enkele video. Begrijp je?

Dat heeft er mee te maken dat een serie makkelijker en efficienter te produceren is. Dus de prijs van een video is voordeliger. En dus je rendement ook hoger.

Wij raden daarom altijd aan om te kiezen voor een reeks social video's in de vorm van een videoserie.

Social video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film?

Je kunt in korte tijd meerdere social video's opnemen.

Tenminste als je het goed aanpakt.

Wij adviseren je graag over de social video's die we kunnen maken en hoe. Meestal pakken we dit campagnematig aan en kijken we dus hoe we efficiënt een hele serie social video's kunnen produceren. Het maken van een losse social video behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier onze showreel, dezelfde kwaliteit kun je verwachten voor jouw videocontent:

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos,

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Claim nu de gratis whitepaper en ontdek de 10 slimme stappen die je vandaag nog kunt nemen om je bedrijf sneller te laten groeien met videocontent.

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92