Social video laten maken

Een social video laten maken in de vorm van een korte videosnack, gericht op vermakelijke social content voor je doelgroep.

Deze video is perfect om te delen op je social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin.

Waarom een social video maken?

Een social video is makkelijk en relatief voordelig om te maken. Terwijl het heel veel kan doen voor je bereik en naamsbekendheid.

Je kunt in korte tijd meerdere social video's opnemen. Tenminste als je het goed aanpakt. De beste manier om veel video content te maken is op een evenement waar veel mensen rondlopen.

Outtake uit een gesprek

Als je een interview gaat opnemen dan kun je daar vervolgens meerdere outtakes uithalen. Korte videosnacks die je online kunt delen. Denk aan de beste, grappigste of meest interessante uitspraken uit het interview.

Korte outtake uit interview met Kees Hulst, gebruikt als social video door LOC

Quotes uit een interview

Je kunt ook iemand voor de camera vragen laten beantwoorden. De beste antwoorden kun je los van elkaar of als compilatie online zetten. Ook dat levert makkelijke social video content op.

Videosnack impressie

Organiseer je een event of andere actie en wil je dat op je social kanalen delen, dan kun je hiervan een korte impressie video laten maken. Zie het als een mini aftermovie.

Waarom een social video via Pro Motion Film

Pro Motion Film heeft veel ervaring met het opnemen en monteren van social video's. Daar kun je je voordeel uit halen.

We helpen je met het opstellen van een sterk content plan. Zodat je het maximale uit je draaidag kunt halen. Dat levert een rijke hoeveelheid social video's op.

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!