Vul je social kanalen met rijke videocontent

Social video laten maken

Een social video laten maken doe je om je zichtbaarheid, bereik en interactie op je social kanalen te verhogen.

Een goede social video is kijkvoer voor je doelgroep. Maak een hele serie socials en je kunt weken of zelfs maanden vooruit op al je online kanalen.

Organische social videocampagne

Met een batch aan social video content ben je continue zichtbaar bij je huidige doelgroep. En je wordt zichtbaar bij potentiële nieuwe klanten als je huidige volgers de video's gaan delen. Je video content zal dan ook getoond worden aan mensen die eerder nog niet bekend waren met jouw merk en werk.

Plaats iedere video op verschillende sociale kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Doe dit minstens een paar weken of maanden, en het bereik zal enorm zijn.

Wij durven te stellen dat dit een piek oplevert in bezoekers naar je website, nieuwe leads en conversies. En het is ook nog eens goed voor je SEO: search engine optimization.

Met name als je ever green videocontent maakt en de video's ook op YouTube plaatst.

Wij editten jouw social content!

Ook kun je de social video's aan de hand van paid advertising campagne targetten om een specifieke doelgroep te bereiken. Richt een Facebook, LinkedIn of Instagram campagne in rondom jouw gewenste doelgroep.

Waarom investeren in social video content?

In batches te produceren

Een social video laten maken heeft veel voordelen. Allereerst zijn dit korte video's van gemiddeld een minuut.

Als je met een vast herhalend format werkt (video's die in vorm en inhoud op elkaar lijken) kun je er zo een paar per dag filmen.

Populairder dan tekstberichten

Een video op sociale media wordt veel sneller aangeklikt en gedeeld dan een tekst. Met video genereer je dus sneller likes, shares en comments op je sociale kanalen. En dat fantastisch voor je zichtbaarheid.

Top-of-mind bij je doelgroep

Ook verhoogt een goede video je reputatie. Plaats je iedere week een video? Dan ben je top-of-mind bij je doelgroep en wordt je gezien als de expert in je vakgebied. Dit maakt je ook een actieve organisatie. Mensen nemen liever producten af bij een actief bedrijf die transparante en persoonlijke video's deelt, dan je concurrent die niets van zich laat horen.

Tips bij het laten maken van een social video

Wanneer je de productie van social video's uitbesteedt, is het slim om hier meerdere versies van te laten maken. Denk aan de volgende versies:

Verschillende resoluties

Laat de social video exporteren in diverse beeldformaten zoals 16:9 voor YouTube, 5:4 voor Facebook en LinkedIn en 9:16 voor Instagram Stories.

Call to actions

Voeg maatwerk call to actions aan de video's toe. Dat verhoogt de kans dat je kijker de juiste handeling uitvoert na het zien van de video.

Ondertiteling

Vaak browsen mensen door hun social feed zonder het geluid aan. Dan krijgen ze jouw social video niet mee. Zeker niet als er in gesproken wordt. Voeg daarom ondertiteling toe aan je video. Dit is ook waardevol voor slechthorenden. Of als iemand in de video zacht praat of in dialect. De tekst is dan beter te begrijpen.

Wat kost het om een social video te laten maken?

Een enkele social video is goedkoper dan de totaalprijs van een hele serie social video's.

MAAR... de losse prijs per video bij een hele serie, is weer een stuk goedkoper dan een enkele video. Begrijp je?

Dat heeft er mee te maken dat een serie makkelijker en efficienter te produceren is. Dus de prijs van een video is voordeliger. En dus je rendement ook hoger.

Wij raden daarom altijd aan om te kiezen voor een reeks social video's in de vorm van een videoserie.

Social video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film?

Je kunt in korte tijd meerdere social video's opnemen.

Tenminste als je het goed aanpakt.

Wij adviseren je graag over de social video's die we kunnen maken en hoe. Meestal pakken we dit campagnematig aan en kijken we dus hoe we efficiënt een hele serie social video's kunnen produceren. Het maken van een losse social video behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier onze showreel, dezelfde kwaliteit kun je verwachten voor jouw videocontent:

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!