DJI onthult nieuwe M600 drone voor professionele filmmakers

​DJI heeft de Matrice 600 (M600) onthuld, een nieuwe drone die Full HD en in 60 fps kan streamen van vijf kilometer afstand. De drone is met name gericht op professionele filmmakers en is de krachtigste drone van DJI tot nu toe.

De drone kan zonder payload 35 minuten in de lucht blijven en een gewicht van maximaal 6 kg tillen. Met deze extra 6 kg kan de drone 20 minuten blijven vliegen. Het draagvermogen maakt het mogelijk om zwaardere camera's en gimbals voor stabilisatie onder de drone te plaatsen. De Matrice 600 weegt zelf 9.1 kg en kan dus opstijgen met een maximaal gewicht van 15.1 kg.

Speciaal voor het maken van 360 graden video kan het landingsgestel van de Matrice 600 worden ingetrokken. De drone komt op de markt vanaf 4.600 dollar.

Wil je een Matrice 600 of andere drone en drone operator inhuren voor je filmopnamen? Wij helpen je graag. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar