DJI onthult nieuwe M600 drone voor professionele filmmakers

​DJI heeft de Matrice 600 (M600) onthuld, een nieuwe drone die Full HD en in 60 fps kan streamen van vijf kilometer afstand. De drone is met name gericht op professionele filmmakers en is de krachtigste drone van DJI tot nu toe.

De drone kan zonder payload 35 minuten in de lucht blijven en een gewicht van maximaal 6 kg tillen. Met deze extra 6 kg kan de drone 20 minuten blijven vliegen. Het draagvermogen maakt het mogelijk om zwaardere camera's en gimbals voor stabilisatie onder de drone te plaatsen. De Matrice 600 weegt zelf 9.1 kg en kan dus opstijgen met een maximaal gewicht van 15.1 kg.

Speciaal voor het maken van 360 graden video kan het landingsgestel van de Matrice 600 worden ingetrokken. De drone komt op de markt vanaf 4.600 dollar.

Wil je een Matrice 600 of andere drone en drone operator inhuren voor je filmopnamen? Wij helpen je graag. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Winstgevende videocontent

Download gratis onze whitepaper met dé 12 tips voor succesvolle videocontentmarketing

Pro Motion Film

10 jaar ervaring in videoproductie

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!