Een aantrekkelijk abonnement voor je video content

Als bedrijf of ondernemer heb je al snel een aantal zakelijke abonnementen lopen. Bijvoorbeeld voor je website, facturatie, boekhouding of andere software oplossingen die jou een hoop tijd en werk uit handen nemen.

Je krijgt daarmee toegang tot allerlei services en priveleges. Hierbij inbegrepen zit ook vaak de maandelijkste kosten voor server opslag, hosting en dergelijke.

Video abonnement
Vaste prijzen met een video abonnement

Waarom een abonnement op je video content?

Net als je website of auto heeft je video content ook onderhoud nodig. Juist nu bedrijven steeds regelmatiger video inzetten om hun doelen te bereiken. Video wordt niet meer gezien als een luxe product maar is echt een standaard onderdeel geworden van de presentatie en marketing van je bedrijf.

Wij tellen steeds meer klanten waarvoor we enkele of zelfs tientallen video's hebben gemaakt.

Door je video's af en toe te kunnen updaten gaan deze veel langer mee en hoef je niet gelijk een nieuwe video te maken. Zo kun je honderden tot duizenden euro's per jaar besparen.

Je video achteraf altijd kunnen aanpassen?

Veilige opslag voor toekomstige aanpassingen

Denk aan het verwijderen van een verouderde tekst in beeld of achterhaalde uitspraken op camera. Misschien wil je op een gegeven moment wel een heel nieuw onderdeel aan je video toevoegen. Dat kan niet zonder dat het projectbestand en oorspronkelijke bronmateriaal van je projecten bewaard blijft.

Daarom is het belangrijk dat je beeldmateriaal veilig wordt opgeslagen. Het liefst een tweede backup.

Doorgroei abonnementen voor bedrijven die video serieus nemen

Wij bieden klanten om die reden twee voordelige jaarlijkse abonnementen zodat je beeldmateriaal veilig wordt bewaard en je video altijd simpel aangepast kan worden. Dit is ideaal voor klanten die meerdere video's online hebben en ook in de komende jaren ambitieuze plannen hebben met video.

Wat krijg je van ons?

Abonnement Omschrijving Kosten
Serious Business
  • Onbeperkt opslag beeldmateriaal tot 3 TB. 2 x gratis aanpassingen aan je video content per jaar. Custom video player en hosting via Vimeo. Jaarlijkse brainstormsessie. Jaarlijkse videoscan met advies.
€ 24,50 per maand
Serious Business PRO
  • Onbeperkt opslag beeldmateriaal tot 3 TB. 4 x gratis aanpassingen aan je video content per jaar. Custom video player en hosting via Vimeo. Jaarlijkse brainstormsessie. Jaarlijkse videoscan met advies. Per jaar een gratis dagdeel filmopnamen en 10% korting op maatwerk montages en nieuwe videoprojecten.
€ 39,50 per maand

Serious Business

Vijf waardevolle diensten voor € 24,50 per maand, ter waarde van 950,- euro op jaarbasis

Serious Business PRO

Voor de echt serieuze videogebruiker

Zeven unieke diensten voor € 39,50 per maand oplopend tot 6.350,- euro in jaarwaarde!

1. Opslag beeldmateriaal

Een gemiddeld videocampagneproject kost 500GB tot 3TB aan opslagruimte. Wil je je video's over twee jaar nog steeds kunnen aanpassen dan heb je dus wel gebackupt bronmateriaal nodig.

Wij bewaren je beeldmateriaal en projectbestanden veilig op twee speciaal hiervoor aangeschafte backup schijven. zodat je altijd ruimte houdt voor aanpassingen.

Opslag videomateriaal
Het beeldmateriaal wordt veilig opgeslagen

Door opnamen in 4K resolutie heb je tegenwoordig zo een paar honderd gigabyte aan beeldmateriaal per video. Het is belangrijk dat dit goed wordt gearchiveerd. Dan kun je er later altijd weer gebruik van maken.

Waarom?

Denk aan de volgende toekomstige aanpassingen:

  • ondertiteling toevoegen
  • versie in andere taal
  • kortere versie
  • ander beeldformaat
  • andere teksten in beeld
  • opknippen in meerdere social items

2. Aanpassingen aan bestaand videoproject

Het is vervelend als er gelijk uurtje factuurtje wordt gerekend voor een simpele aanpassing die je wilt doorvoeren. Dat kan ook de drempel verhogen om je video naar wens aan te passen. Terwijl een kleine wijziging voor ons vaak zo is gepiept. Zonde.

Met een Serious Business abonnement kun je vier simpele aanpassingen per jaar doorvoeren aan je video content. Bijvoorbeeld een beeld verwijderen of tekst toevoegen. Het maakt daarbij niet uit om welke video het gaat.

Video aanpassen
Snel oude video's aanpassen

3. Geoptimaliseerde video hosting via YouTube of Vimeo

Wij uploaden je video op ons YouTube en Vimeo kanaal en richten deze optimaal in. We hebben een Vimeo PRO abonnement waardoor de lay-out van de video op maat is te maken. Zonder afleidende buttons. Zo bouwen we de perfecte videoplayer voor je site.

Verder voegen we slimme tags en omschrijvingen toe zodat je video ook bovenaan in de video zoekresultaten van Google opduikt.

YouTube account
YouTube SEO optimalisatie

4. Jaarlijkse brainstormsessie

We verdiepen ons wekelijks in de nieuwste videotrends en delen regelmatig tips & tricks via onze site. Je ontvangt deze automatisch in je mailbox zodat je op de hoogte blijft van nieuwe mogelijkheden en wordt uitgedaagd om met nieuwe video ideeen aan de slag te gaan.

Sparren? Bij het abonnement hoort uiteraard ook service. Op aanvraag plannen we gratis een jaarlijkse brainstormsessie in waarin we bespreken hoe we je met nieuwe video content nog meer kunnen laten groeien.

Brainstorm over videomarketing
Jaarlijkse brainstormsessie

5. Gratis videoscan

Op aanvraag voeren we jaarlijks een gratis video scan uit waarbij we advies geven over de huidige zichtbaarheid en het gebruik van je video content. Hierin nemen we ook je social media kanalen mee. Je ontvangt per mail een overzicht met toepasbare punten om je video nog beter te laten scoren.

Video analyse

6. Een dagdeel extra video opnames

Per jaar een dagdeel met cameraman een extra quote of scene opnemen op locatie. De extra beelden kunnen worden verwerkt in je bestaande video of er kan een korte social video van gemaakt worden. Ter waarde van 500,- euro.

7. Korting op maatwerk montage en nieuwe videoprojecten

Met een Serious Business PRO abonnement krijg je altijd 10% korting op extra camerawerk en 10% korting op maatwerk montage. De jaarlijkse extra abonnement kosten haal je er dus al meteen uit bij een Videoproject ter waarde van 2.500,- euro of meer.

Geen abonnement, wel een website scan of brainstormsessie?

Ben je al een klant van ons, of nog niet, en wil je weten hoe we met video content je bedrijf kunnen versterken?

Abonnement of gratis brainstormsessie aanvragen

Over de auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Bekend van

Videoproductie artikelen

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!