Twitter lanceert videoplatform

Twitter heeft de details over hun nieuwe videodienst online gezet. Met het videoplatform willen ze de concurrentie aan gaan met YouTube. Gebruikers kunnen binnenkort direct videocontent publiceren via Twitter, dus zonder tussenkomst van kanalen als YouTube of Vimeo.

Goed nieuws dus voor de videomarketeer die rechtstreeks via Twitter wil adverteren.

Geen limiet voor je bestandsgrootte

Ander goed nieuws is dat er geen limiet is voor de bestandsgrootte van een video, wat bij Vimeo en YouTube het geval is. De enige beperking is dat video's niet langer mogen zijn dan tien minuten. Maar voor doeleinden zoals videomarketing vormt dit meestal geen probleem.

Het is nog niet bekend wanneer de uploadfunctie voor videocontent beschikbaar wordt gemaakt. Meer informatie over het nieuwe videoplatform is te vinden op video.twitter.com.

Kunnen wij je helpen?

Wilt je ook video-advertenties gaan inzetten op de Twitter pagina van uw bedrijf? Bij ons kan je een professionele video laten maken voor een betaalbare prijs, zoals een promotiefilm of online commercial. Voor meerdere video's kan je vragen naar onze speciale videopakketten.

Via onze website kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Over de auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!