Twitter lanceert videoplatform

Twitter heeft de details over hun nieuwe videodienst online gezet. Met het videoplatform willen ze de concurrentie aan gaan met YouTube. Gebruikers kunnen binnenkort direct videocontent publiceren via Twitter, dus zonder tussenkomst van kanalen als YouTube of Vimeo.

Goed nieuws dus voor de videomarketeer die rechtstreeks via Twitter wil adverteren.

Geen limiet voor je bestandsgrootte

Ander goed nieuws is dat er geen limiet is voor de bestandsgrootte van een video, wat bij Vimeo en YouTube het geval is. De enige beperking is dat video's niet langer mogen zijn dan tien minuten. Maar voor doeleinden zoals videomarketing vormt dit meestal geen probleem.

Het is nog niet bekend wanneer de uploadfunctie voor videocontent beschikbaar wordt gemaakt. Meer informatie over het nieuwe videoplatform is te vinden op video.twitter.com.

Kunnen wij je helpen?

Wilt je ook video-advertenties gaan inzetten op de Twitter pagina van uw bedrijf? Bij ons kan je een professionele video laten maken voor een betaalbare prijs, zoals een promotiefilm of online commercial. Voor meerdere video's kan je vragen naar onze speciale videopakketten.

Via onze website kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar