Jouw partner in videoproductie.

Videoproductie voor marketing en communicatiebureaus

Run je met jouw team een marketing of communicatiebureau? Dan wordt er een brede dienstverlening van je verwacht.

Jouw klant wil hun doelgroep op alle mogelijke manieren bereiken met goede content. Creatieve campagnes met sterke copywriting, social media posts, fotografie en natuurlijk: fantastische videocontent.

Bewezen partner van communicatiebureaus

Zo'n campagne in goede banen leiden, daar heb je goede mensen voor nodig. Dus fijn als je voor de videoproductie ook een vaste partner hebt.

Iemand die van alle markten thuis is en voor een vast tarief goede videocontent kan maken. Voor klanten die alleen een bedrijfsfilm laten maken en klanten die op vaste basis aan de slag willen met video content marketing.

Als het aan ons ligt, zijn wij die partner. Wij hebben de afgelopen jaren voor meerdere marketing en communicatiebureaus hele series videocontent opgenomen. Waaronder LVB, Persuade en Brandwebbing.

Korte lijntjes

Wij staan standby om snel en vrijblijvend advies en prijsindicaties uit te brengen. Zodat jij deze info weer makkelijk kunt doorspelen aan je klant. Ligt er al een heel videoplan klaar, dan helpen wij je met de uitvoering. Jij vraagt, wij draaien!

Full service videoproductie

Videoproductie kent voor ons geen geheimen. Afhankelijk van het project komen wij langs met een cameraman of cameraploeg. Wanneer we met een ploeg langskomen kunnen wij ook makkelijk de campagnefotografie verzorgen. Wij filmen met professionele camera apparatuur, belichting en geluid. De cameraman is een all-rounder en kan ook de regie verzorgen.

Videomontage

Ook de video editing is veilig bij ons. Van een promotiefilm tot hele campagne. De beste shots en takes worden geselecteerd. Er wordt vormgeving en muziek toegevoegd. Optioneel voice-over en ondertiteling. De video content wordt verder voorzien van kleurcorrectie en audionabewerking. En natuurlijk een doeltreffende call to action. We maken de video geschikt voor alle online kanalen.

Wat voor content maken we?

Bekijk hier ook even onze campagnevideo showreel.

Neem contact op!

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!