Jouw partner in videoproductie.

Videoproductie voor marketing en communicatiebureaus

Marketing- en communicatiebureaus hebben flink baat bij videoproductie. Dat heeft er onder meer mee te maken dat de dienstverlening die deze bureaus verrichten erg breed is. Klanten willen hun doelgroepen op allerlei manieren bereiken. Hierbij hebben ze niet alleen content van hoge kwaliteit nodig, maar ook content die gemakkelijk is in te zetten. Als marketing- of communicatiebureau ben je verantwoordelijk voor ijzerstekere copywriting en sociale media posts. Fantastische videocontent vormt een hoeksteen van de geleverde diensten.

Een videocampagne in goede banen leiden

Wie een videocampagne professioneel wil uitvoeren, heeft hiervoor de juiste mensen nodig. Schakel Pro Motion Film als betrouwbare partner in. De professionals zijn van alle markten thuis. Tegen eerlijke tarieven maken zij fantastische videocontent. Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, zodat resultaten snel en effectief kunnen worden geboekt. De film- en bewerkingsprofessionals zijn naadloos op elkaar ingespeeld, denken snel en vullen elkaar aan.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Videocontent van hoge kwaliteit

De verschillende facetten van videoproductie kennen voor Pro Motion Film geen geheimen meer. Klein project of groot project: we komen langs met een cameraman of juist met een gehele cameraploeg. Er wordt razendsnel gewerkt. Productiedagen zijn super productief, want tijd blijft geld. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur voor film, geluid en belichting.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Vlekkeloze videomontage

Een belangrijk onderdeel van de videoproductie is de nabewerking. Op basis van de shots en geluidsfragmenten wordt een gestroomlijnde video geproduceerd. De professionals nemen de vormgeving voor hun rekening, voegen geluidseffecten, titelbeelden en ondertiteling toe. Ook wordt alle video content van kleurcorrectie voorzien. De audiolagen worden uitgebreid bewerkt. Wat misschien wel het allerbelangrijkste is: wij zorgen voor een treffende call to action.

Marketingland: de kracht van video

Uit gegevens van Customertalk.nl, dat een onderzoek van Marktonderzoekbureau SAMR - in opdracht van videoproducent Quadio - genaamd 'Online Video Monitor 2019' gebruikt, blijkt dat professionele videoproducties goed scoren. Ruim een derde van de onderzochte marketingprofessionals in Nederland (zo'n 37%) besteedt het grootste gedeelte van videoproductie uit. Vooral de opname- en montagetaken worden aan professionals uitbesteed.

De online groei van video blijft doorzetten

Als professionele marketeer moet je tal van werkzaamheden voor je rekening nemen. Er is veel vraag naar online marketeers - veel meer dan er aanbod is. Het is dus geen wonder dat online marketeers bijzonder druk zijn, ook zonder dat ze complexe videoproductie voor hun rekening moeten nemen. Tegelijkertijd wordt online video alleen maar populairder. Veel professionals hebben zelf geen tijd video's te produceren. Voor hen springt Pro Motion Film in de bres.

"Social video" is het aller populairst

Online video wordt populairder en populairder, maar de populairste vorm van allemaal is toch social video. Social video zijn de video's die je op sociale media tegenkomt: denk aan Facebook, Instagram, Linkedin of YouTube. Sociale video houdt in dat er 'interactie' plaatsvindt. Kijkers kunnen de video een duimpje omhoog geven, delen met anderen of er een reactie bij plaatsen. Deze video's zijn voer voor gesprekken.

Het tijdsdilemma

Zoals gezegd, blijkt tijdsgebrek het grootste dilemma voor online marketeers. Deze zijn al druk genoeg zonder dat ze ook nog eens een script moeten schrijven, videoproductie moeten voorbereiden en de beelden moeten bewerken. Niet iedereen heeft hier ook de juiste technische vaardigheden voor. Vandaar dat het uitbesteden van video zo'n strak plan is. Pro Motion Film is er voor alle marketeers die video liever uitbesteden dan hier zelf mee aan de slag gaan.

Effectiefste vormen van marketingvideo

Welke vormen van marketingvideo zijn nu eigenlijk het effectiefst?

De productvideo

Allereerst kun je een productvideo laten maken. In de productvideo laat je de werking van één specifieke dienst, of één specifiek product zien. Het directe doel van deze video's is je verkopen te vergroten. Alle informatie is bondig en gaat meteen tot de kern. De voordelen voor klanten staan centraal. Een productvideo maak je bijvoorbeeld voor een product met een revolutionaire techniek, of een product waarvan mensen huiverig zijn het te kopen omdat ze de werking ervan niet goed kennen.

Productvideo gemaakt in opdracht van Lemm & Ten Haaf:

De introductievideo

Zakendoen is ook een kwestie van vertrouwen. Voor veel mensen geldt dat ze bij voorkeur zaken doen met iemand waar ze een gezicht bij hebben. In de introductievideo stel je jezelf of je team voor. Je laat zien wat jij en je bedrijf voor mogelijke klanten kunnen betekenen. Het doel van dit type video is vertrouwen te genereren, evenals je merkidentiteit versterken.

De instructievideo

Instructievideo's lijken qua format sterk op productvideo's. Bij een instructievideo staat niet per se een product centraal: je laat bijvoorbeeld zien hoe je iets kunt bestellen op je website of hoe je een abonnement moet activeren. Met instructievideo's kun je ook een fanbase opbouwen.

De klant testimonials

Wie zullen consumenten het eerst geloven: jou - de producent/verkoper - of een andere consument? Een andere consument natuurlijk. Je laat hen aan het woord om namens jou te promoten.

Testimonial over parfum LUCHT van Zeeman, gemaakt in opdracht van Persuade:

Of kies een entertainment video - mensen zijn dol op entertainment.

Korte lijntjes

Wij hebben de afgelopen jaren voor meerdere marketing en communicatiebureaus hele series videocontent opgenomen. Waaronder LVB, Lemm& Ten Haaf, Persuade en Brandwebbing. Wij staan standby om snel en vrijblijvend advies en prijsindicaties uit te brengen. Zodat jij deze info weer makkelijk kunt doorspelen aan je klant. Ligt er al een heel videoplan klaar, dan helpen wij je met de uitvoering. Jij vraagt, wij draaien!

Wat voor content maken we?

Bekijk onze campagnevideo showreel.

Neem contact op!

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De videogroeiformule

Ontdek in deze whitepaper de 10 stappen naar succesvolle videocampagnes

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92