Maak zelf de mooiste video's
Zelf in-house video's maken? Wij helpen je op weg. Meld je aan voor de coachingsessie van Pro Motion Film.

Video consultant inhuren

Wil jij in plaats van videoproductie uitbesteden je video's liever zelf in-house filmen en editen?

Vanwege de toenemende populariteit van videomarketing komt de wens steeds vaker voor om zelf goede bedrijfsvideo's te maken.

In sommige gevallen is het namelijk praktischer om zelf de camera te pakken:

  • Eenvoudige video's kun je vaak ook prima zelf maken.
  • Je bent flexibeler en hoeft niet eerst een videograaf in te huren.

Start daarom nu met succesvolle in-house videoproductie via een praktische training en consult van Pro Motion Film.

Behaal optimaal resultaat met een video consultant

Onze ervaren video consultant met 12+ jaar werkzaam als cameraman, regisseur en video-editor van bedrijfsvideo's geeft hands-on advies aan bedrijven die zelf in-house video's willen maken om maximaal rendement te halen uit hun video's.

Want als je structureel zelf video's gaat maken, of je collega's aan de slag laat gaan, is het belangrijk dat je dit goed doet.

Vertel ons over je wensen

Video consultancy service

Videostrategie

Op basis van jouw groeidoelstellingen en marketingstrategie ontvang je gericht advies over de mogelijkheden met videomarketing. Hierbij maken we onderscheid tussen video's die je zelf kunt maken en video's die je het beste kunt uitbesteden.

Format bespreking / brainstormsessie

Wij denken met je mee over het format van de video's die je zelf gaat maken. Sluiten deze video's goed aan bij de wensen van je doelgroep? Op basis van een digitale brainstormsessie kiezen we de juiste richting en optimaliseren we het gekozen videoformat.

Trainingsdag op locatie

Tijdens een trainingsdag gaan we gelijk de eerste video's filmen en bewerken. We kijken met je mee en geven hands-ons opbouwend advies tijdens het filmen. Vervolgens gaan we de video's bewerken in Adobe Première, of een videobewerkingsprogramma naar eigen keuze. Ook hier kijken wij over de schouders mee. We delen praktische tips waardoor je en sneller gaat editen en een nog mooier resultaat behaalt.

Digitale feedback op eerste video's

Na de trainingsdag en afronding van de opgenomen video's worden de video's voorzien van gerichte feedback waar je echt wat mee kan.

Wat komt er aan bod tijdens de video coachingsessie?

✅ Optimaliseren video format

✅ Camerastandpunten en compositie

✅ Gebruik camera, licht en geluid

✅ Regie van personen

✅ Opnamesetting

✅ Presenteren op camera

✅ Interviewen

✅ Editen van de video's in Adobe Première of een editprogramma naar keuze

✅ Bekijken en beoordelen van video's

Wat kost een video consult?

Het video consult traject inclusief training op locatie kost 2.500 EUR exclusief btw.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion Film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Wat is het voordeel van een videoconsultant inhuren via Pro Motion Film?

De nadruk ligt bij Pro Motion Film op praktisch! We gaan geen boekwerken schrijven, maar nemen alle onderdelen gezamenlijk door.

Door eenmalig een video consultant met je videoproductie workflow mee te laten kijken, weet je precies wat je moet doen en wat juist niet. Je video's leveren op de lange termijn veel meer resultaat op.

Concrete winst:

1. Betere videokwaliteit. Als je video's er technisch mooi uitzien straal je meer professionaliteit uit en verhoog je de kans dat jouw kijker de video helemaal uitkijkt.

2. Videomarketing optimalisatie. Als de opbouw van je video goed in elkaar zit en het format inhoudelijk aansluit bij jouw doelgroep, behaal je sneller de gewenste resultaten.

Over Niels de Groot

Sinds 2011 heb ik als cameraman 250+ bedrijven van binnen mogen zien. In al die jaren heb ik zo'n 1400 bedrijfsvideo's gefilmd en gemonteerd en waarschijnlijk duizenden collega's voor de camera geregisseerd. Van promotievideo tot interview, van videoboodschap tot uitlegvideo. Als video consultant deel ik de opgedane kennis en ervaring graag met jou en je collega's zodat jij ook zelf aan de slag kunt met het maken van goede video's.

Een paar video's die ik recent heb gemaakt:

GGD Amsterdam

Nova College

Grip op Finance

DAKMERK

nlgroeit

Danielle Stabel

Neem contact op voor een vrijblijvende intake sessie

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.
De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.