Verrijk je productpagina's met een goede webshop video

Webshop video laten maken

Een webshop video laten maken over de producten die je online aanbiedt? Dit zorgt er voor dat je bezoekers sneller vertrouwt raken met je producten en eerder tot bestelling overgaan.

Webshop video's over je producten

Wij kunnen je webshop producten voorzien van doeltreffende videocontent. In alle vormen en maten.

Denk bijvoorbeeld een product tutorial video die je kunt publiceren op de specifieke landingspagina van dat product. Deze video legt op een laagdrempelige manier uit aan je bezoeker hoe jouw product te gebruiken is.

Wat zijn de voordelen van een professionele webshop video?

Een webshop video heeft veel voordelen. We noemen er een paar:

  • Een webshop video die is ingericht op dezelfde zoekwoorden als je product, verbeterd de vindbaarheid van de productpagina in Google.
  • Upload je webshop video op YouTube, richt deze in met een SEO vriendelijke titel en tags, en je zult ook via Google op deze video gevonden worden.
  • Potentiële kopers krijgen via video echt een goed beeld van hoe jouw product er uit ziet. Dit maakt het laagdrempeliger om het product aan te schaffen
  • Jij helpt kopers in het maken van een keuze. Dat wordt gewaardeerd. Hierdoor zal jouw bedrijf eerder een gunfactor krijgen.

Voorbeelden van een professionele webshop video

Productvideo voor webshop

We kunnen een productvideo maken waarin het product zo mooi mogelijk in beeld komt. De focus ligt hierbij vooral op sterke visuals. Je potentiële klant krijgt een visuele indruk van hoe het product gemaakt of gebruikt wordt. Zoals bij deze video gemaakt voor kledinglijn HACKED by__.

Klant review video voor webshop

Het is ook mogelijk om een klant review te maken waarin productgebruikers hun ervaring delen over jullie belangrijkste producten. Dit kan in de vorm van korte clipjes per productpagina, of een uitgebreide video voor op de belangrijkste landingspagina. Bekijk hier een uitgebreide review video die we maakten over een nieuwe parfum van Zeeman.

Uitlegvideo voor webshop

Video in de vorm van een online handleiding is uiterst effectief.

In zo'n productvideo kun je snel en makkelijk inhoudelijke uitleg geven over hoe het product gebruikt moet worden. Dit kan door verschillende stappen in beeld te brengen en iemand over het product te laten vertellen. Of benoem de stappen via een voice-over of titels in beeld. Zoals in de onderstaande video. die we maakten voor Repair Care.

We maakten in totaal 16 van deze productvideo's. Die werden vervolgens nog vertaald naar het Engels, Nederlands, Duits en Japans.

Google voor de grap eens op "Repair Care". Zie je welke video's meteen zichtbaar zijn in de zoekresultaten?

Wat kost een webshop video nou precies?

Het is niet makkelijk om een vaste prijs te hangen aan een professionele webshop video. Wel is het zo dat wanneer je meer webshop video's maakt, de kosten per video behoorlijk afnemen. Met name als je er meerdere kunt opnemen op een dag. Bekijk onze pagina Wat kost het om een video te laten maken? voor meer informatie over videoproductie kosten.

Vraag gratis informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos,

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten