Wat is merkbeleving?

Wat is merkbeleving?

Onder merkbeleving verstaan we de manier waarop jouw doelgroep je merk ervaart. Het is de bedoeling dat dit overeenkomt met wat jij voor ogen hebt.

Een goede merkbeleving komt voort aan een slim gebruik van visuele elementen, teksten, foto's, kleur, stijlelementen, maar bijvoorbeeld ook de tone of voice. De merkbeleving zorgt ervoor dat er bij contact met een merk een bepaald gevoel wordt opgeroepen.

Het belang van goede merkbeleving is vanzelfsprekend. Als iemand jouw merk op een goede manier ervaart, dan blijft dit hangen en komen ze terug. Het roept herkenning op en iemand zal jouw merk aanraden aan familie en vrienden. Merkbeleving geeft je merk identiteit en zorgt voor een positieve ervaring en voor continuïteit.

Meer gerelateerde begrippen

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92