Wat is een webshop video?

Wat is een webshop video

Een webshop video is een video voor de Productlandingspaginas van een website. Meestal is dit dus een filmpje over het product.

Waar gaat een webshop video over?

Een webshop video heeft als uitgangspunt het product dat je wilt verkopen. Je kunt een "how to" productvideo laten maken waarin je uitlegt hoe het product werkt, of een testimonial video laten maken met gebruikers die over hun ervaring met het product vertellen. Of je kunt in een videoboodschap vertellen wat de eigenschappen en voordelen van het product zijn.

Waarom een webshop video?

In feite is een webshop video een vervanging van de salesmedewerker die in de winkel staat en uitleg geeft. Een webshop video maakt jouw product veel laagdrempeliger voor de potentiële klant waardoor deze eerder tot aankoop over zal gaan. Een "how to" video of klant testimonial geeft namelijk veel vertrouwen. Je klant weet hierdoor veel beter wat hij of zij gaat kopen.

Daarnaast is een webshop video ook goed voor je SEO. Bezoekers blijven over het algemeen langer hangen op een pagina met video. En de kans dat je productpagina boven die van concurrenten komt te staan in google neemt toe wanneer er een video op staat.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Webshop video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Webshop video laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!