Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Videoserie laten maken

Internet is een op video gebaseerd platform. Kijk maar om je heen en op social media. Alles draait om video en dit zal ook steeds blijven toenemen.

Het is daarom belangrijk dat je niet één maar meerdere video's onderdeel laat uitmaken van je content marketing. Dat is tegenwoordig de maatstaf.

Dit kan in de vorm zijn van allerlei losse video's. Iedere maand een nieuw plan en een nieuwe video.

Maar een gerichte videoserie kan ook heel effectief zijn. Bijvoorbeeld als onderdeel van een nieuwe campagne voor je bedrijf.

Denk dan aan een reportageserie waarin de verslaggever langsgaat bij je doelgroep, een reeks portretten over je medewerkers of serie inhoudelijke interviews.

Kwalitatieve video, authentiek en met een hoge entertainment factor. Dat kan leiden tot bentchwatchende klanten die jouw content delen met anderen. En wie wil dat nu niet?

Voordelen van een videoserie

Met een serie kun je je doelgroep iedere week of maand trakteren op een leuk nieuw item. Stel je maakt acht reportages en publiceert iedere week een nieuwsbrief, dan heb je er twee maanden lang plezier van. Dit pakt uit in een krachtige videocampagne voor je organisatie.

Ook productioneel heeft een videoserie voordelen. Je hoeft maar één keer een sterk format uit te werken en dat levert gelijk meerdere video's op.

Tip: meerdere video's maken over verschillende onderwerpen kan natuurlijk ook, maar laat dan wel een vaste leader en huisstijl ontwerpen voor je videocontent. Zo giet je al je video's in dezelfde vorm en zorg je toch voor eenheid.

Starten met een videoserie

Pro Motion Film neemt je videomarketing uit handen. In samenwerking met marketeers maken we videoseries waar je ook echt resultaat mee behaalt. Een serie die impact heeft en waarmee je klanten in actie komen.

Vooral als je wilt beginnen met een videocampagne, kan een videoserie heel effectief zijn.

Online video

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!