De beste filmtools - Atomos camera monitor gebruiken voor je filmopnamen

Waarom zou je een externe monitor gebruiken als je camera al een ingebouwd scherm heeft? Voor professionele filmopnamen kan een externe monitor erg handig zijn. Investeer bijvoorbeeld in een monitor van de Atomos serie, zoals de Shogun, Ninja Assassin, Samurai Blade en Ninja Blade.

Voordelen van een externe monitor

Een externe monitor zoals de Ninja Blade heeft veel pluspunten en kan eigenlijk niet ontbreken in je camera set up. Naast je camera heeft de monitor een opnamefunctie, waardoor je altijd direct een back-up maakt van je materiaal. Je hebt daarnaast een groter en beter afkijkscherm dan het ingebouwde schermpje op je camera en de Atomos monitor neemt op in ProRes 422, beter dan de codec waarin je camera het materiaal wegschrijft.

Videoblog: Filmen met Atomos Ninja Blade

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar