Drone film laten maken: Filmopnamen met DJI Phantom 4 of andere drone

Wil je een drone video laten maken? Wij filmen met meerdere drones, waaronder de DJI Phantom 4, DJI Spreading Wings S1000 en GD X8-1400 Super Frame.

Drone film laten maken

Wil je zelf of met onze hulp een drone film maken? Wij maken gebruik van een ruim assortiment drones en bij de opnamen is altijd een getrainde crewaanwezig.

Een customer drone waar je zelf eventueel mee aan de slag kan, is de DJI Phantom 4. Deze drone is onlangs op de markt gekomen als opvolger van de populaire Phantom 3. Met een nieuw foefje: de Phantom 4 kan via een beeldherkenningssysteem automatisch personen of objecten volgen. Zie hier een voorbeeld:

Ingebouwde camera

De Phantom 4 is voorzien van een betere lens dan zijn voorganger de Phantom 3. De lens heeft een diafragma van f/2.8, beeldhoek van 94 graden en acht lenselementen waardoor de beelden nog scherper zijn. De camera filmt in uhd-resolutie van 3840x2160 pixels in 24, 25 of 30 frames per seconde. In 1080p-resolutie kan ook gefilmd worden in 60 of 120fps wat super slow motion mogelijk maakt.

Bekijk hier de introductievideo van de 'DJI Phantom 4' en 'DJI Spreading Wings S1000':

Hulp nodig bij het maken van een drone film?

Ons team drone operators kan een vliegplan voor je uitwerken en hoge kwaliteit opnamen maken op locatie. Ben je geïnteresseerd? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Drone video laten maken

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar