Facebook vergroot focus op videomarketing

Videomarketing en videoproductie bedrijven krijgen het nog drukker! Het aantal video's in de nieuwsfeed van Facebook is het afgelopen jaar maar liefst verdrievoudigd. Dagelijks worden er een miljard video's bekeken op de social media site.

Reden genoeg voor Facebook om in 2015 de focus op videomarketing te vergroten. Facebook geeft aan meer op video-advertenties in te willen zetten. Dat moet in 2015 resulteren in een omzet van 7,8 miljard dollar, 30% meer dan in 2014.

Afgelopen week maakte Facebook ook bekend dat het Quickfire Networks heft gekocht. Met de technologie van dit bedrijf nemen video's minder bandbreedte in beslag, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Facebook wil via deze technologie de kijkerservaring verbeteren om op deze manier nog meer views te genereren.

Kunnen wij je helpen?

Wil je ook video-advertenties inzetten op de Facebook pagina van je bedrijf? Bij ons kan je een professionele video laten maken voor een betaalbare prijs, zoals een promotiefilm of internet commercial. Voor meerdere video's kan je vragen naar onze speciale videopakketten.

Via onze website kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer over videomarketing

Over de auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!