Facebook vergroot focus op videomarketing

Videomarketing en videoproductie bedrijven krijgen het nog drukker! Het aantal video's in de nieuwsfeed van Facebook is het afgelopen jaar maar liefst verdrievoudigd. Dagelijks worden er een miljard video's bekeken op de social media site.

Reden genoeg voor Facebook om in 2015 de focus op videomarketing te vergroten. Facebook geeft aan meer op video-advertenties in te willen zetten. Dat moet in 2015 resulteren in een omzet van 7,8 miljard dollar, 30% meer dan in 2014.

Afgelopen week maakte Facebook ook bekend dat het Quickfire Networks heft gekocht. Met de technologie van dit bedrijf nemen video's minder bandbreedte in beslag, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Facebook wil via deze technologie de kijkerservaring verbeteren om op deze manier nog meer views te genereren.

Kunnen wij je helpen?

Wil je ook video-advertenties inzetten op de Facebook pagina van je bedrijf? Bij ons kan je een professionele video laten maken voor een betaalbare prijs, zoals een promotiefilm of internet commercial. Voor meerdere video's kan je vragen naar onze speciale videopakketten.

Via onze website kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer over videomarketing

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar