Google en Facebook breiden opties adverteren uit

Belangrijk nieuws voor de marketeers onder ons: Google en Facebook hebben aangekondigd met nieuwe advertentiemethodes te komen. Dit moet het voor adverteerders mogelijk maken om online nog specifiekere doelgroepen te bereiken.

Eigen klantenbestand uploaden

Google gaat adverteerders de optie geven om een eigen klantenbestand te uploaden. Dit kondigde het bedrijf aan tijdens een grote advertentiebeurs in New York. Vervolgens controleert Google of de opgegeven e-mailadressen ook gekoppeld zijn aan een Google-account. Op die manier kunnen advertentiecampagnes worden gericht aan bestaande klanten. Dat kan via Gmail, YouTube en de zoekmachine van Google.

Twin Design / Shutterstock.com GongTo / Shutterstock.com

Video-adverteerders van televisie naar Facebook

Facebook zet in op het binnenhalen van video-adverteerders die nu nog tijdens televisieprogramma's adverteren. Goed nieuws voor online video dus, slecht nieuws voor de grote televisiezenders. In de VS gaat Facebook het ook mogelijk maken om het bereik van advertentiecampagnes op televisie en op Facebook samen te berekenen en te laten verifiëren door marktonderzoeker Nielsen.

Het wordt ook mogelijk om meerdere video-advertenties in één gesponsord bericht van je bedrijf te plaatsen. Deze mogelijkheid zal in de komende weken verschijnen.

Promotiefilm laten maken

Wij kijken uiteraard erg uit naar de genoemde vernieuwingen. Wil je als bedrijf een promotiefilm laten maken voor je advertentiecampagnes? Of op je website, social en in sales gesprekken? Als specialist in online video helpen we je graag verder. Klik op de onderstaande button voor meer informatie!

Promotiefilm laten maken

Winstgevende videocontent

Download gratis onze whitepaper met dé 12 tips voor succesvolle videocontentmarketing

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!