GoPro 360 graden camera voor consumenten op komst

GoPro heeft bekend gemaakt dat zij naast een 360 graden camera voor de professionele markt, ook bezig zijn met de ontwikkeling van een consumentenversie.

Samenwerking met YouTube

Naast de bekendmaking van de 360 graden camera voor consumenten, kondigt GoPro CEO Nick Woodman op de gadgetbeurs in Las Vegas ook een samenwerking aan met YouTube. Het videoplatform ondersteunt al een tijdje 360 gradenfilms. Het lijkt erop dat met de komst van de 360 graden camera voor consumenten en samenwerking tussen GoPro en YouTube, het aanbod van virtualrealityfilms online snel zal gaan groeien.

GoPro camera

Het nieuwe jaar lijkt een belangrijk jaar te gaan worden voor GoPro. Het bedrijf werkt op dit moment ook aan een eigen Drone.

GoPro's waren al lange tijd populair onder drone operators, dus een logische keuze om ook een eigen drone op de markt te brengen. Volgens meerdere bronnen wordt de drone verkocht voor een bedrag rond de 2000 dollar.

Lees voor meer informatie over virtual reality ook ons blog artikel 'Facebook ontwikkelt app voor 360 graden video'

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar