GoPro 360 graden camera voor consumenten op komst

GoPro heeft bekend gemaakt dat zij naast een 360 graden camera voor de professionele markt, ook bezig zijn met de ontwikkeling van een consumentenversie.

Samenwerking met YouTube

Naast de bekendmaking van de 360 graden camera voor consumenten, kondigt GoPro CEO Nick Woodman op de gadgetbeurs in Las Vegas ook een samenwerking aan met YouTube. Het videoplatform ondersteunt al een tijdje 360 gradenfilms. Het lijkt erop dat met de komst van de 360 graden camera voor consumenten en samenwerking tussen GoPro en YouTube, het aanbod van virtualrealityfilms online snel zal gaan groeien.

GoPro camera

Het nieuwe jaar lijkt een belangrijk jaar te gaan worden voor GoPro. Het bedrijf werkt op dit moment ook aan een eigen Drone.

GoPro's waren al lange tijd populair onder drone operators, dus een logische keuze om ook een eigen drone op de markt te brengen. Volgens meerdere bronnen wordt de drone verkocht voor een bedrag rond de 2000 dollar.

Lees voor meer informatie over virtual reality ook ons blog artikel 'Facebook ontwikkelt app voor 360 graden video'

Over de auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!