Super slow motion filmen met de Sony NEX FS700

Ben je nog op zoek naar een goede camera waar je ook super slow motion mee kan filmen? De Sony NEX FS700 is een zeer geschikte kandidaat.

Tien tot veertig keer vertraging

Een van onze favorieten. Met de Sony NEX FS700 kan je echt hele gave shots draaien. De FS700 filmt namelijk in 240 fps in Full HD, dus 10 x vertraging ten opzichte van 24 fps. De camera gaat zelfs tot 960 fps in super slow motion. Daarmee vertraag je het beeld dus maar liefst x 40 !

Super slow motion maakt alles mooier

Alles ziet er gewoon een stuk beter uit in super slow motion. Misschien omdat we dit niet met onze eigen ogen kunnen waarnemen. Geniet daarom even met ons mee met de onderstaande vijf video's geschoten in super slow motion met de Sony NEX FS700.

1. We beginnen met een paar hele gave shots

2. Super slow motion kan overal voor worden gebruikt

3. Ideaal voor sport, water en taartgevechten

4. Wildlife opnamen

5. Of voor filmen vanaf een drone!

Ideaal voor online video

Super slow motion ziet er luxe uit en verhoogt de productiekwaliteit van je film. Hiermee kun je een product heel mooi in beeld brengen. Daarmee is de camera ook uitermate geschikt voor bedrijven die een productvideo laten maken.

Wil je iets in beeld brengen in super slow motion? Wij komen graag langs met onze Sony NEX FS700. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Cameraman inhuren voor super slow motion opnamen

Over de auteur

Videoproductie blog auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in videoproductie en videomarketing. Met zijn videomarketing bureau Pro Motion Film helpt hij bedrijven en ondernemers te groeien met video.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar