Een onderwijsinstelling met goede videocontent is ook een goede opleider.

Videoproductie voor onderwijs en training

Videocontent in het onderwijs biedt volop kansen. Denk aan een nieuwe dienst of lesprogramma introduceren. Een onderzoek uitlichten, e-learning lespakketten ontwikkelen of een carrièredag promoten. Het kan allemaal met video.

Waardevol communicatiemiddel

Goede videocontent krijgt een steeds groter aandeel in het onderwijs. Als vervanger van fysieke educatie, of voor onderwijs op afstand. Maar ook als communicatiemiddel om te laten zien waar jullie mee bezig zijn. Wat je doel ook is: Videocontent is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Van jongeren tot volwassenonderwijs, van basisschool tot universiteit. Een professioneel opgenomen video gaat jaren mee en krijgt een hoge waardering bij jullie doelgroep.

Video maken over onderwijs

Pro Motion Film maakt professionele videocontent voor onderwijsinstellingen, bibliotheken, stagebedrijven en opleidingsinstituten. Video's ter promotie van jullie diensten of in de vorm van een online lespakket.

Promotiefilm over dienstverlening

Met elkaar werken we een duidelijke videoboodschap en videomarketing strategie uit.

Vervolgens maken we een unieke promotiefilm over jullie project, of een bedrijfsfilm over jullie dienstverlening. Aan de hand van creatieve storytelling maken we een video die echt blijft hangen bij je doelgroep!

E-learning video's

Een leven lang leren. Een leven lang video. Wij maken een serie professionele e-learning video's die jaren goed blijven en die jullie kunnen gebruiken in een online lespakket of applicatie.

Gebruik videocontent in het onderwijs!

Bekijk onze video met voorbeelden van video's die we maakten voor en over het onderwijs:

Ook videocontent nodig?

Een onderwijsinstelling met goede videocontent is ook een goede opleider. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in videoseries

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Super tevreden over de promotiefilm

Marieke van Boxtel, Directeur, OBS De Springplank

Wij zijn super tevreden over de promotiefilm. De samenwerking verliep heel prettig. Pro Motion Film hielp ons om de essentie van onze school in de film te laten zien. Wat ik vooral knap werk vond, was het beeldmateriaal dat naadloos aansloot op het verhaal dat ik vertelde in de film. Jullie hebben onze school in sfeer en beeld weten te pakken. Dank daarvoor.

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!