Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Video-interview opnemen

Een interview opnemen doe je om je doelgroep te trakteren op waardevolle informatie. Interviews zijn de beste manier om inspirerende content te verspreiden en te praten over jouw vakgebied. Laat deskundigen aan het woord of interview klanten. Pak dit professioneel aan voor een optimaal resultaat. Zo creëer je waardevolle content voor je doelgroep.

Kennis delen met je doelgroep

Een video interview opnemen is ideaal om kennis te delen. Je kunt makkelijk in een vraaggesprek belangrijke onderwerpen bespreken. Door dit professioneel te laten monteren krijg je waardevolle video's die je makkelijk kunt delen op social media of je website. Je kunt dit één keer doen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een serie van maken. Wij adviseren je graag over de best mogelijke vorm en inhoud van dit soort video's.

Welke mensen kan je interviewen?

Een video interview biedt veel mogelijkheden. Nodig bijvoorbeeld experts op verschillende gebieden uit: zaken waar jouw klanten veel mee te maken hebben. Zo kan je meerwaarde bieden en een relatie opbouwen. De kennis van de experts kan voor jouw klanten goud waard zijn. Een andere optie is het om juist klanten aan het woord te laten. Dit komt dan al heel dicht in de buurt van bijvoorbeeld een testimonial. Aan de hand van de vraaggesprekken kunnen nieuwe klanten jou beter leren kennen.

Wat is de ideale interview setting?

Een video interview opnemen kan op verschillende manieren. Kies je ervoor om één persoon met één camera in beeld te nemen? Dat is snel en makkelijk. Of kies je voor een setting met meerdere camera's? Daarmee kun je er een dynamische setting van maken, spannend om naar te kijken. Zo komt bijvoorbeeld ook de interviewer in beeld. En daardoor wordt het een echt gesprek. Wij kunnen je hierover adviseren. Het is uiteraard belangrijk dat je een setting kiest die goed past bij het interview.

Onderdeel van de strategie

Denk ook eens aan video interviews als terugkerend onderdeel van je video content marketingstrategie. Een serie interviews kan hier heel belangrijk in zijn. Omdat het zo makkelijk is om de films te delen op social media of in een blog, kan je heel direct communiceren. Dit biedt ontzettend veel kansen. Een video interview kan tekst en andere content ook sterk ondersteunen. Zo zorg je voor optimaal rendement van je kanalen.

Video interview van Pro Motion Film

Wij nemen interviews op in een authentieke setting. Gesprekken met waardevolle inhoud, inspiratie en tips. Slimme vragen, verrassende antwoorden en informatie waar de kijker veel van opsteekt.

Video interview opnemen? Mail ons je wensen. We helpen je graag verder.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!