Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Video-interview opnemen

Een video interview opnemen doe je om je doelgroep te trakteren op inhoudelijke en waardevolle content. Net als met een presentatie of reportage.

Interviews zijn de beste manier om inspirerende verhalen te delen of te praten over jouw vakgebied. Laat deskundigen aan het woord of interview klanten. Pak dit professioneel aan voor een optimaal resultaat. Zo creëer je waardevolle content voor je doelgroep.

Kennis delen met je doelgroep

Een video interview opnemen is de perfecte manier om kennis te delen. Je kunt makkelijk in een vraaggesprek belangrijke onderwerpen bespreken.

Door dit professioneel te laten monteren door een ervaren editor krijg je waardevolle video's die makkelijk zijn te delen op social media of je website. Je kunt dit met één video doen, of in de vorm van een hele videoserie.

Interview laten filmen door Pro Motion Film

Bekijk onze interview video showcase (duurt slechts 35 seconden). Dit geeft je een idee hoe wij een interview in beeld kunnen brengen.

Welke mensen kan je interviewen?

Een video interview opnemen biedt veel mogelijkheden. Nodig bijvoorbeeld experts op verschillende gebieden uit: zaken waar jouw klanten veel mee te maken hebben. De kennis van de experts kan voor jouw doelgroep goud waard zijn.

Een andere optie is om juist jouw doelgroep aan het woord te laten. Dit komt dan al heel dicht in de buurt van bijvoorbeeld een testimonial. Aan de hand van de vraaggesprekken kunnen nieuwe klanten jou beter leren kennen.

Wat is de ideale interview setting?

Een video interview opnemen kan op verschillende manieren. Kies je ervoor om één persoon met één camera in beeld te nemen? Dat is snel en makkelijk.

Simpele interview set-up met één camera.
Simpele interview set-up met één camera.

Of kies je voor een setting met meerdere camera's? Daarmee kun je er een dynamische setting van maken, spannend om naar te kijken. Zo komt bijvoorbeeld ook de interviewer in beeld. En daardoor wordt het een echt gesprek. Wij kunnen je hierover adviseren.

Het is uiteraard ook belangrijk dat je een setting kiest die goed past bij het interview.

Interview set-up met meerdere camera's.
Interview set-up met meerdere camera's.

Onderdeel van je content marketing

Een serie interviews kan heel waardevol zijn. Omdat het zo makkelijk is om de video's te delen op social media of in een blog kun je hiermee heel direct communiceren. Dit biedt ontzettend veel kansen. Een video interview kan tekst en andere content ook sterk ondersteunen. Zo zorg je voor optimaal rendement van je kanalen.

Video interview laten opnemen

Professioneel opgenomen gesprekken met waardevolle inhoud, inspiratie en tips. Slimme vragen, verrassende antwoorden en informatie waar de kijker veel van opsteekt.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!