Je denkt toch niet dat ze vanzelf naar je toekomen?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Video advertising

Beweging trekt aandacht. Werf daarom snel nieuwe klanten met videoadvertenties. Dan vergroot je voordelig je naamsbekendheid, omzet en winst.

Waarom video advertising zo goed werkt

Videomarketing is de snelst groeiende marketingdiscipline. Logisch, want iedereen is gevoelig voor beeld. Beweging waarschuwt ons voor gevaar en we reageren er direct op.

Bij video advertising vertel je met promotionele video's jouw unieke verhaal. Video ads zijn daarmee ideaal om jouw merk of product te laten zien. Je bent snel zichtbaar bij de mensen die je wilt bereiken. Waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken.

Video advertising verdien je razendsnel terug

Videomarketing biedt veel voordelen. Dit zijn de belangrijksten.

Internetters kijken zo'n 100 minuten online video per dag

Online video's zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Volgens Amerikaans onderzoek kijken we er gemiddeld zo'n 100 minuten per dag naar. Dat is een absoluut record. En het is een kwestie van tijd voor online video traditionele televisie inhaalt.

Video advertising
Op straat, op TV of online: video is overal

Video vergroot conversie en verkoop

Videomarketing levert serieus geld op. Zo kun je met productvideo op landingspagina's conversies verhogen met 80%, blijkt uit diverse cases.

Online kun je een product of dienst niet ruiken, voelen of proeven. Video benadert deze ervaringen het dichtst. Dit verlaagt de drempel om tot aanschaf over te gaan enorm.

Internetters hebben bovendien steeds minder tijd en zin om lange teksten te lezen. Korte explainer-video's maken direct duidelijk welke voordelen jouw product of dienst de kijker oplevert. Dit is uiterst effectief, want mensen kopen sneller na het kijken van een video.

Video en videoadvertenties hebben een geweldig rendement

Bedrijven die marketingvideo's inzetten zijn erg positief. Zo blijft 94,2% van de marketeers die nu video inzet dit doen. Simpelweg omdat video meer oplevert dan het kost.

Video wordt bovendien steeds beter en betaalbaarder. En het bereik onder potentiële klanten neemt alleen maar toe. Denk alleen maar aan YouTube, met ruim 30 miljoen bezoekers per dag! Het is een perfect platform om grote groepen klanten gericht te benaderen met jouw ijzersterke verhaal.

Video wekt vertrouwen

Mensen kopen pas als ze een bedrijf of organisatie geloven. Met doelgerichte marketingvideo's versterk je dit gevoel. Kijkers leren je kennen en gaan je aardig vinden en vertrouwen. Dit geeft ze het laatste zetje om klant bij je te worden.

Video is ideaal voor mobiele gebruikers

Zo'n 90% van de mensen kijkt regelmatig video's op zijn of haar mobiele telefoon. Volgens YouTube stijgt de consumptie van mobiele video's zelfs met 100% per jaar.

YouTube constateert ook dat smartphone-kijkers zich meer betrokken voelen dan TV-kijkers.
Ze volgen organisaties sneller en identificeren zich met hun verhaal. Dit biedt volop kansen om loyale klanten te werven.

Video maakt moeilijke dingen makkelijk

Lanceer je een nieuw product of een nieuwe dienst? Dan kun je de werking snel verduidelijken met een explainer-video. Gebruik traditioneel beeld of maak een korte, geanimeerde video. In maximaal 2 minuten is een ingewikkeld concept zo voor iedereen duidelijk. En raken kijkers enthousiast.

Video activeert iedereen

Een tekst lezen kost moeite. Bij video hoef je slecht op de playknop te drukken om een product of dienst in actie te zien. Zo activeer je zelfs de luiste internetters. Of je nu complexe diensten of eenvoudige producten aanbiedt.

Video is een echte "scroll stopper".

Wist je dat niet afbeeldingen maar video's er voor zorgen dat mensen direct stoppen met scrollen. Er is geen andere contentvorm die zoveel aandacht trekt. De kans is groot dat jij stil blijft staan bij onze bedrijfsvideo, want deze valt op tussen de rest van de content:

Videoadvertenties zijn aantoonbaar effectief

Internetters negeren het liefste advertenties. Daarom ligt het doorklikpercentage (CTR) vaak erg laag. Video heeft met 1,84% de hoogste CTR van alle digitale advertentieformaten.
En 92% van de YouTubers kijkt korte videoadvertenties helemaal af.

Op social media werken videoadvertenties ook heel goed. En dan vooral korte clips, blijkt uit onderzoek van Facebook en Nielsen. De eerste 10 seconden zorgen voor 74% van de omzet, was de opvallende conclusie. Direct opvallen is dus het devies.

Video ook ideaal voor nieuwsbrieven

Video's en video-advertenties blijken tot slot erg interessant voor nieuwsbrieven. Zo klikken ontvangers tot wel 96% vaker op links als er video's bij staan.

Scoor met videoadvertenties van Pro Motion Film

Kijk je objectief naar video-advertising, dan kun je niet om de voordelen heen. Maar niet elke video is een voltreffer. Hoe kom je aan effectieve video-ads die precies doen wat jij wilt?

Videoadvertenties kún je zelf maken. Maar dat is een vak apart en helemaal bij ads zijn de eerste 10 seconden cruciaal. Trek je niet meteen de aandacht? Dan doen je video's niets en verspil je je marketingbudget. Laat je advertenties daarom maken door de experts van Pro Motion Film.

Onweerstaanbare videoadvertenties die je razendsnel terugverdient

Met 10+ jaar ervaring maakt Pro Motion Film video-advertenties waar potentiële klanten niet omheen kunnen. Dit doen we samen met jou, aan de hand van de volgende stappen.

Bepaal samen videostrategie

Zonder plan is videomarketing als schieten met hagel. Je raakt altijd wat, maar dat is meer geluk dan wijsheid.

Bij Pro Motion Film geloven we heilig in video strategie. Daarom maken we nooit 'zomaar' videoadvertenties, maar kijken we eerst uitgebreid naar je organisatie. Wie ben je, waar sta je voor, wie wil je bereiken en hoe krijgen we die mensen in beweging?

Wil je het maximale uit video halen, dan is een langetermijnstrategie cruciaal. Samen bedenken we een aanvalsplan en benaderen we je klanten doelgericht. Want een doel zonder plan is slechts een wens.

Ontvang aantoonbaar effectieve video's

Zonder idee krijg je geen goede video's. De video's zelf moeten echter ook direct de aandacht grijpen en kijkers overtuigen. Want in de eerste 10 seconden moet het gebeuren.

Op basis van jouw input maken we videoadvertenties die direct indruk maken. Met krachtige beelden, herkenbare personen en afwisselende shots.

We houden daarnaast maximaal rekening met het doel van elke advertentie. Wat wil je dat de kijker doet? We zetten alles op alles om deze gewenste actie te realiseren. Zodat jij het uiterste haalt uit je videobudget.

Beschik over verschillende soorten video's

Het is zonde om maar een versie van een video te maken. Vallen de resultaten tegen, dan heb je geen plan B. Daarom zijn we bij Pro Motion Film specialist in verschillende type video's. Zoals:

  • Brandingvideo's om je naamsbekendheid te vergroten
  • Productvideo's
  • Ads voor kortingsacties en meer.

Ook kunnen we voordelig varianten maken van video's, om te testen welke het beste presteert. Zo vergroot je bewust en voordelig je rendement.

Gebruik 100% social media-proof video's

Een goede video-advertentie trekt direct de aandacht. Social mediagebruikers kijken namelijk slechts 1,7 seconden naar een uiting voor ze verder scrollen. Val je niet direct op? Dan negeren potentiële klanten je.

Bij Pro Motion Film optimaliseren we videoadvertenties altijd voor social media. Ook houden we rekening met het platform waarop ze verschijnen. Zo is ondertiteling onmisbaar voor o.a. Facebook en LinkedIn, want het overgrote deel van de gebruikers heeft zijn geluid uit staan.

Op Snapchat trek je met geluid juist weer de aandacht. Zo heeft elk kanaal zijn eigen dynamiek en daar houden we bewust rekening mee bij het maken van de video's.

Bewaak je look en feel

Online is consistentie heel belangrijk, want je wilt direct herkend worden. Daarom maken we video's altijd in de look & feel van je organisatie en werken we volgens een vast video format. Bijvoorbeeld met steeds eenzelfde gezicht of stem. Dit vergroot de herkenbaarheid en binding met de kijker.

Laat kijkers alsnog kopen met retargeting

Slechts 3 van de 100 bezoekers van een website of webshop wordt klant. Dat is niet verwonderlijk, want internetters zijn ongeduldig en de meeste bezoekers vertrouwen je nog niet. Ze moeten je simpelweg vaker zien.

Met retargeting laat je video ads zien aan afhakers van je site. Zo vergroot je het aantal contactmomenten spectaculair, onder de mensen die aantoonbaar geïnteresseerd zijn. Daardoor stijgt het aantal conversies op e-commerce sites soms tot wel 128%! Dit maakt retargeting met video ads razend interessant.

Bepaal met Pro Motion Film een retargetingstrategie voor je website of shop. En vergroot je omzet spectaculair.

Meet het effect van Videoadvertenties

Wat je niet kunt meten kun je ook niet verbeteren. Gelukkig kun je video's goed analyseren. Bijvoorbeeld door te kijken naar het aan vertoningen, shares, kijktijd en doorklikpercentages.

Pro Motion Film helpt je bij het analyseren van de ROI van videomarketing voor je organisatie.
Zo weten we precies wat wel en niet werkt en scherpen we de strategie aan.

Laat video's perfect aansluiten op landingspagina's

Sluit een advertentie onvoldoende aan op een landingspagina? Dan klikken bezoekers hem onmiddellijk weg. Dit kost je als adverteerder geld en een potentiële klant. Daarom garanderen we dat onze ads altijd naadloos aansluiten bij je bestemmingspagina's, zodat je geen kostbare bezoekers verliest.

Vertel een eerlijk en oprecht verhaal

Niemand wil iets aangesmeerd krijgen. Daarom verkoop je het beste door mensen oprecht te helpen. Deze filosofie hanteren we ook in onze video's, waarin de nadruk ligt op authenticiteit. Eerlijkheid duurt tenslotte het langste.

Bespaar geld door efficiënte productie

Met 10+ jaar ervaring in videoproductie weten we bij Pro Motion Film hoe we snel en voordelig uitstekende video's maken. Daar pluk jij de vruchten van. Bijvoorbeeld door superstrak ingeplande filmdagen. En het combineren en slim hergebruiken van verschillende soorten video's.

Dit bespaart je tijd, geld en energie.

Klanten werven met video advertising? Dit is hét moment

Beweging trekt de aandacht. Daarom zijn video ads veel interessanter voor kijkers dan traditionele banners. Conversie stijgt daardoor met wel 80%. Tel daarbij dat we steeds meer online video kijken en je kunt de conclusie trekken. Dit is hét moment om te beginnen met video adverteren.

Verlies niet langer klanten en omzet, en ontdek het potentieel van video adverteren.

Maak nu een afspraak met de experts van Pro Motion Film.

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende video advertising?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

✓ Oplopende korting bij afname meerdere video advertenties

✓ Gratis en vrijblijvend advies over extra video's, voordelig geproduceerd

Gratis 30 minuten videomarketing adviesgesprek inplannen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.