Cursus Interviewen

Cursus interviewen

Grijp de aandacht met onweerstaanbare interviews

En interview iedereen als een pro… zelfs als je het nog nooit hebt gedaan

✅ Stel iedereen op zijn gemak met eenvoudige trucs.

✅ Interview sneller, beter en doelgerichter.

✅ Stuur het gesprek en vergroot de spanning.

✅ Film en monteer een professioneel interview.

✅ Krijg eenvoudig meer leads, likes en aanvragen.

Ja, ik wil nu dit gratis e-book

Iedereen heeft hier wat aan:

-> Voor particulieren en recruiters: Door betere vragen te leren stellen, kun je collega's, vrienden en familie ook beter leren kennen. Mensen zullen ook sneller geïnteresseerd zijn in jou. Het levert je waardevollere gesprekken op en informatie waar je wat mee kan. Hier heb je de rest van je leven profijt van!

-> Voor bedrijven: Mensen onthouden geen feiten, ze onthouden verhalen. Slimme marketeers weten dat, en zetten daarom volop storytelling in. Jij kunt dit ook.

Herken je dit?

  • Je hebt een website, maar hij trekt geen bezoekers.
  • Je bent vlogger, maar de views vallen tegen.
  • Je onderneemt, maar te weinig klanten vinden je.

Je bent niet de enige en ik zat vroeger in hetzelfde schuitje. Een website, webshop of YouTube-kanaal lanceren is makkelijker dan ooit. Via zoekmachines en sociale media krijg je ook wel wat bezoekers. Maar ze blijven zelden hangen en doen al helemaal niet wat je wilt.

Overtuig je potentiële klanten niet van de voordelen van je producten of diensten? Of maak je onvoldoende duidelijk wat jij anders doet? Dan hebben ze geen interesse en zijn ze weg.

Onopvallend zijn is nadelig om diverse redenen:

  • Mensen blijven niet hangen.
  • Je krijgt geen reacties en raakt ontmoedigd.
  • Je investeert kostbare tijd en het levert niets op.
  • Je gaat twijfelen aan jezelf.
  • Je dromen komen niet uit.

Dit is doodzonde en niet nodig!

Cursus onweerstaanbare interviews maken

[Bekijk een klein voorbeeld uit het e-book]

Waarom deze gratis startersgids over interviewen?

Laat ik mij eerst even voorstellen: mijn naam is Niels de Groot, het gezicht achter videoproductiebedrijf Pro Motion Film.

Ik maak sinds 2011 video's in opdracht van bedrijven. Ik ben de tel een beetje kwijt, maar ik heb toch zeker 1400 bedrijfsvideo's gemaakt en dus enorm veel bedrijven van binnen gezien en interviews afgenomen.

Inmiddels heb ik meer dan 250 bedrijven mogen helpen met video. Daar ben ik best trots op.

Wil je graag zelf aan de slag met het maken van video's? Dan kun je mij ook inhuren als video consultant. Ik help je dan met de complete opstart en strategie achter jouw video's, zodat ze ook echt wat opleveren.

Online video is tegenwoordig overal om ons heen en daarom groeit de wens onder velen om ook zelf goede (interview)video's te maken voor social media en YouTube.

Ik merk alleen dat ondernemers en startende videomakers vaak in het begin nog wat ervaring missen en daarom niet gelijk het maximale uit hun videoproducties halen. Dat is jammer.

Om jou goed op weg te helpen heb ik dit e-book over interviewen geschreven. Doe er je voordeel mee en als je hulp nodig hebt, weet je mij te vinden.

Groet,

Niels

Niels de Groot, cameraman, video-editor en bedrijfsvideo video-specialist

Verhalen vertellen is essentieel als je mensen wilt werven en binden. Of je nu schrijft voor papier of internet, vlogt of zakelijk video's maakt.

Interviewen is een onmisbare vorm van verhalen delen. En iedereen kan het leren, met slimme trucs en handige hacks. Je hoeft zelfs geen communicatie-wonder te zijn. Wat je vraagt en wanneer je dit vraagt is namelijk het allerbelangrijkste en dit kun je voorbereiden.

In de cursus Onweerstaanbare interviews maken laat ik je stap voor stap zien hoe je doeltreffende interviews voorbereidt, afneemt en verwerkt. Iedereen kan het leren en volg je de tips nauwgezet, dan maak je van elk gesprek een succes. Gegarandeerd.

Vanuit ons vak als filmmakers interviewen we regelmatig ondernemers en gewoon door te doen zijn we er steeds beter in geworden:

Oprechte interesse in jouw verhaal

Suzanne Rotteveel, Eigenaar, Oogstgoed

Als je een videoportret wilt waarin je op een natuurlijke manier en vanuit je eigen kracht je verhaal doet én dat mooi in beeld is gebracht, dan moet je bij de jongens van Pro Motion Film zijn. Niels begeleidde me goed mijn verhaal in en bleef tegelijk ook scherp op de details. Hij is een professional met geduld en oprechte interesse in jouw verhaal. Ik ben trots op het eindresultaat!

Ja, ik wil nu het gratis e-book

Overtuigend interviewen cruciaal voor elke vlogger, YouTuber en ondernemer

Goed en overtuigend interviewen is een onmisbare vaardigheid, of je nu vlogger, YouTuber of ondernemer bent. Verkopen doe je met woorden en communicatie is de basis van alles.

De geleerde interviewskills komen elke dag van pas: op je website, via social media, in nieuwsbrieven, online video's en nog veel meer. Door de juiste dingen te vragen aan de juiste mensen maak je je dromen waar.

Is interviewen moeilijk? Best wel, maar je kunt het leren. En wat je zegt, is belangrijker dan hoe je het zegt. In deze cursus ontdek je je aan de hand van 50 praktische tips en trucs hoe je dit doet. Voorkennis is niet nodig en theorie beperk ik tot een minimum. Je kunt direct beginnen.

Download het e-book

Wat kun je met de Cursus onweerstaanbare interview maken?

✅ Vind, boei en bind kijkers

Overtuigend interviewen heeft veel weg van puzzelen. Met de juiste vragen voer je moeiteloos een boeiend gesprek. In dit boek lees je welke stukjes essentieel zijn. En hoe je ze in het gesprek verwerkt, zodat je ze nooit meer zonder inspiratie zit.

✅ Maak 100% inspirerende interviews

Succesvol interviewen kun je leren. Op je vragen heb je maximaal invloed en interviewen luistert nauw. Je krijgt de beste tips, trucs en strategieën om een perfect gesprek te voeren. Ook als je niet zo'n goede spreker bent. Want wat je zegt, is veel belangrijker dan hoé je het zegt.

Verwerk interview beter sneller, beter en doelgerichter

Een interview kun je als audio opnemen, uitschrijven of filmen. Ik laat zien hoe je dit sneller, beter en doelgerichter doet. Ook krijg je talloze handige formules voor ijzersterke vragen, slimme inleidingen en call-to-actions.

Bereid je optimaal voor op elk gefilmd interview

Bij het filmen van een interview komt veel kijken. Denk aan het kalmeren van een zenuwachtige gast, schminken, licht, geluid en cameravoering. Ik laat je alle stappen en vertel waar je op moet letten.

Ook krijg je tips voor het plaatsen van de camera, belichting en geluid. Of je nu filmt met een smartphone of (semi-)professioneel apparaat, deze adviezen zijn onmisbaar

✅ Maak een ijzersterke indruk door gewoon jezelf te zijn

Ontdek hoe je onweerstaanbaar wordt zonder gladde praatjes en valse beloftes. Gewoon door jezelf te zijn en een eerlijk en overtuigend verhaal te vertellen. Dat voelt goed voor je kijkers én jezelf.

Besteed je kostbare tijd optimaal

Er gaan maar 24 uur in een dag. Wil je opvallen als YouTuber of vlogger, of meer verkopen als ondernemer? Benut dan de kracht van video en zet het optimaal in. Daar heb je elke dag profijt van.

Download het e-book

Krijg direct toegang tot de Cursus onweerstaanbare interviews maken en leer professioneel interviews af te nemen.

✅ Bepaal doelen en bereid interview grondig voor.

✅ Neem sneller, beter en doelgerichter interviews af.

✅ Kies uit 75 succesvolle vragen voor gegarandeerd succes.

✅ Creëer de ideale omstandigheden voor een gefilmd interview.

✅ Bouw spanning op in het gesprek.

✅ Monteer opnames tot het perfecte interview.

✅ Vergroot je succes met onmisbare praktijktips.

Ja, ik wil direct toegang tot de e-book cursus

Stel je eens voor…

Kijkers van je interviews hangen aan je lippen en ervaren in alles dat jij dé expert bent.
Dat jij hun leven interessanter, leuker of waardevoller maakt. En dat ze je kunnen vertrouwen, omdat je weet waar je het over hebt.

Of stel je dit eens voor. Je maakt bedrijfsfilms en monteert ze in de helft van de tijd. Omdat interviews super gestructureerd zijn en je het gesprek eenvoudig in de juiste richting stuurt.

Nu denk je misschien…

Interessant, zo'n cursus. Maar waarom zou ik voor deze informatie betalen, als het gratis op internet staat? ​Jaren geleden dacht ik er net zo over, maar nu weet ik wel beter.

Veel online informatie is incompleet, versnipperd en overgewaaid uit Amerika. Daar Houden Ze Van Schreeuwen en SHOW! In Nederland en België zijn we daar te nuchter voor. Verwacht dan ook geen valse beloftes, loze kreten en manipulatieve trucjes die toch niet werken.

Met losse artikelen en video's mis je bovendien samenhang en overzicht. Daardoor stel je snel verkeerde prioriteiten en verspil je kostbare tijd, geld en energie. Om nog maar te zwijgen over de frustratie van het uitblijven van resultaten.

Voor een fractie van de prijs van een dure training deel ik al mijn kennis over interviews voorbereiden, afnemen en uitwerken. En haal jij gegarandeerd sneller resultaat.

Ontdek dit en meer in de Cursus onweerstaanbare interviews maken

De 'Cursus onweerstaanbare interviews maken' bestaat uit 58 pagina's en 18 praktische oefeningen. Dit zijn voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

Interviewen draait om zoveel mogelijk vragen en hopen op goede antwoorden, toch? Fout! Ik laat je zien hoe je met een grondige voorbereiding altijd een geslaagd gesprek voert.

Wat je nooit moet doen bij een interview (tenzij je wilt dat dat de ander zijn interesse compleet verliest).

Hoe je betere interviews afneemt dan 90% van je collega's, omdat je veel bewuster rekening houdt met wensen, vooroordelen en verborgen verleiders.

Hoe je snel en eenvoudig inspiratie krijgt voor goede interviewvragen. Zelfs als je interviewen lastig vindt en niet weet waar je moet beginnen.

Hoe je eenvoudig professionele video's filmt en monteert, door optimaal gebruik te maken van geluid, licht en cameravoering.

Waarom kennis van interviewen cruciaal is voor jou als ondernemer en je er elke dag baat bij hebt. Hint: verkopen begint bij de juiste vragen stellen en dat kun je gewoon leren.

Slimme interviewstrategieën die professionals inzetten om sneller resultaat te krijgen.


Je kunt ze direct kopiëren en dat scheelt veel tijd!

Ja, ik wil nu dit e-book

En ontdek stap-voor-stap hoe ik zelf onweerstaanbaar interview.

Met mijn videoproductie bedrijf Pro Motion Film interviewde ik honderden bedrijven en ondernemers

Bekijk hier een korte video met voorbeelden van verschillende interviewsettings:

Niels de Groot // Auteur

Niels de Groot (MA Film Studies) specialiseert zich sinds 2011 in het produceren van inhoudelijke videocontent voor bedrijven, zoals interviews en documentaireportretten. Zijn kennis over interviewen en het voorbereiden van een interview voor video, heeft hij verzameld in deze praktische spoedcursus.

Portret Niels de Groot
Niels de Groot

Krijg direct toegang tot de Cursus onweerstaanbare interviews maken

✅ Praktisch e-book van 58 pagina's

✅ Tips, strategieën en stappenplannen

✅ Direct kopieerbare voorbeelden

Download het gratis e-book