Cursus Script Schrijven

Cursus script schrijven voor video

Maak sneller, beter en goedkoper video's dankzij ijzersterke scripts

Maak fantastische scripts in een handomdraai, zelfs als je helemaal geen ervaring hebt. Kies uit 10 kant-en-klare videoscripts, voor gegarandeerd succes.

✅ Bouw je video's op via beproefde methodes.

✅ Film sneller, beter en doelgerichter.

✅ Stuur het gesprek en werkt toe naar je doel.

✅ Zit nooit meer zonder inspiratie.

✅ Krijg eenvoudig meer leads, likes en aanvragen.

Ja, ik wil nu dit e-book

Masterclass IJzersterke Scripts Schrijven

[Bekijk een klein voorbeeld uit het e-book]

Waarom deze gratis startersgids?

Laat ik mij eerst even voorstellen: mijn naam is Niels de Groot, het gezicht achter videoproductiebedrijf Pro Motion Film.

Ik maak sinds 2011 video's in opdracht van bedrijven. Ik ben de tel een beetje kwijt, maar ik heb toch zeker 1400 bedrijfsvideo's gemaakt en dus enorm veel bedrijven van binnen gezien.

Inmiddels heb ik meer dan 250 bedrijven mogen helpen met video. Daar ben ik best trots op.

Wil je graag zelf aan de slag met het maken van video's? Dan kun je mij ook inhuren als video consultant. Ik help je dan met de complete opstart en strategie achter jouw video's, zodat ze ook echt wat opleveren.

Online video is tegenwoordig overal om ons heen en daarom groeit de wens onder velen om ook zelf goede video's te maken voor social media en YouTube.

Ik merk alleen dat ondernemers en startende videomakers vaak in het begin nog wat ervaring missen en daarom niet gelijk het maximale uit hun videoproducties halen. Dat is jammer.

Om jou goed op weg te helpen heb ik dit e-book over script schrijven geschreven. Doe er je voordeel mee en als je hulp nodig hebt, weet je mij te vinden.

Groet,

Niels

Niels de Groot, cameraman, video-editor en bedrijfsvideo video-specialist

Ken je dat? Je hebt een serie interessante beelden, maar het wordt maar geen goede video

Filmen is ontzettend leuk om te doen. Of je het nu als hobby of (semi-)professioneel doet, het is heerlijk om de wereld om je heen vast te leggen.

Met een verzameling opnames heb je nog geen succesvolle video. Want dat is vaak het moeilijkste onderdeel. Hoe plak je beelden op een logische manier aan elkaar?

Van losse beelden een interessante video maken is een enorme puzzel. Een frustrerende, tijdrovende en - als je niet uitkijkt - dure puzzel bovendien. Want je verspilt zo kostbare uren aan een eindresultaat waar je nog steeds niet blij mee bent.

Download het e-book

Script schrijven? Dat kan beter…

Videoscripts zijn onmisbaar voor speelfilms. Voor kleinere projecten zijn ze echter net zo waardevol. Bepaal je vooraf wat je wilt zeggen en laten zien? Dan scheelt dat enorm veel tijd bij het filmen en monteren. Bovendien vergeet je geen essentiële opnames.

De grote voordelen van videoscripts heb ik door schade en schande geleerd. Vroeger was ik eigenwijs en deed ik maar wat. Daardoor heb ik duizenden kostbare uren opname- en montagetijd verspild. Het heeft mijn ontwikkeling echt vertraagd. Laat het jou niet gebeuren!

Maak sneller, beter en efficiënter video's met onweerstaanbare scripts. Dan ben je verzekerd van een geslaagd eindresultaat en kun je je volledig focussen op je opnames.

Waarom scripts cruciaal zijn voor je video's:

  • Zorg altijd voor een goede opbouw en spanningsboog.
  • Vertel je kernboodschap op de best mogelijke manier.
  • Maak nooit meer te lange video's.
  • Laat kijkers doen wat je wilt.
  • Monteer veel sneller.

Laat dit lijstje eens goed op je inwerken. Dan realiseer je je dat scripts negeren doodzonde is.

In de cursus IJzersterke scripts schrijven laat ik je stap voor stap zien hoe je doeltreffende scripts schrijft, voor de 10 populairste soorten video's. Iedereen kan de stappen volgen, en doe je dit nauwgezet, dan maak je van elk project een succes. Gegarandeerd.

Download het e-book

Scripts schrijven onmisbaar voor elke vlogger, YouTuber en ondernemer

Goede en overtuigende scripts schrijven is een onmisbare vaardigheid. Of je nu vlogger, YouTuber of ondernemer bent. Een doelgerichte video begint bij het verhaal en dit moet staan als een huis.

De geleerde interviewskills komen elke dag van pas: op je website, via social media, in nieuwsbrieven, online video's en nog veel meer. Door de juiste dingen te vragen aan de juiste mensen maak je je dromen waar.

Is een script schrijven moeilijk? Wel als je met niets begint. Daarom maak ik het extra makkelijk voor je. In de cursus krijg je namelijk 10 eenvoudige Video Script Templates, die je zo kunt gebruiken.

Voorkennis is niet nodig en theorie beperk ik tot een minimum. Bedenk welke video je wilt maken, kies een sjabloon en schrijf de punten aan elkaar. Je kunt nu direct beginnen met filmen.

Wat kun je met de e-book Cursus ijzersterke scripts schrijven?

✅ Werk sneller, beter en doelgerichter

Een overtuigende video maken heeft veel weg van puzzelen. Je hebt de juiste beelden, teksten en geluiden nodig om er een overtuigend geheel van te maken. Met een script bepaal je vooraf welke onderdelen onmisbaar zijn. Zo werk je sneller, beter en doelgerichter.

✅ Maak 100% doelgerichte video's

Of je nu vlogt of zakelijk video's maakt: je wilt dat kijkers iets doen. Door bewust na te denken over een script verleid je mensen makkelijker. Je video's worden veel krachtiger.

✅ Besteed je kostbare opnametijd optimaal

Filmen is tijdrovend. Helemaal als je een set moet opbouwen. Verspil daarom geen kostbare tijd aan mislukte takes, omdat je niet wat je moet zeggen. Of je nu filmt met een smartphone of (semi-)professioneel apparaat, met scripts bespaar je enorm veel tijd.

✅ Grijp direct de aandacht

Kijkers beslissen in zo'n 20 seconden of ze wel of niet naar de video blijven kijken. De helft haakt na zo'n 60 seconden af. Ontdek in de cursus hoe je onweerstaanbare inleidingen schrijft, waardoor mensen wel moeten blijven kijken.

✅ Word de beste vriend van je kijker

Het is belangrijk om kijkers altijd op dezelfde manier aan te spreken. Dan ben je herkenbaar en word je steeds meer de beste vriend van de kijker. Hoe je dit voor elkaar krijgt, lees je in de cursus.

Ja, ik wil ijzersterke scripts schrijven

Krijg direct toegang tot de Cursus IJzersterke Scripts Schrijven

✅ Bepaal doelen en bereid video's nauwgezet voor.

✅ Rond projecten sneller, beter en doelgerichter.

✅ Kies uit 10 kant-en-klare videoscripts, voor gegarandeerd succes.

✅ Creëer de ideale omstandigheden voor elke type video.

✅ Bouw spanning op en houd de aandacht vast.

✅ Monteer sneller opnames.

✅ Vergroot je succes met onmisbare praktijktips.

Ja, ik wil direct toegang tot het e-book

Krijg direct toegang tot de Cursus IJzersterke Scripts Schrijven

✅ Praktisch e-book van 51 pagina's

✅ Tips, strategieën en stappenplannen

✅ Direct kopieerbare voorbeelden

Ja, ik wil fantastische scripts schrijven

En laat voortaan elke video slagen.

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92