Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Antwerpen

Videoproductie in Antwerpen laten maken? Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met video's die visueel en inhoudelijk sterk in elkaar zitten.

Wij zijn een Nederlands videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam en Hilversum, maar filmen door heel Nederland en daarbuiten. Antwerpen is op minder dan twee uur rijden één van de locaties waar we graag komen voor videoproductie werkzaamheden. Sinds 2011 heeft Pro Motion Film meer dan 200+ opdrachtgevers in verschillende branches geholpen met 1.000+ video's, waaronder video's in België.

Deze video geeft een indruk van wie we zijn en wat we doen:

Deze video's kun je laten maken in Antwerpen

We helpen startups, MKB-bedrijven, stichtingen en multinationals hun groei-ambities te realiseren aan de hand van goede videocontent. Daarbij kun je ondermeer denken aan een algemene branding video, testimonial video's, recruitment video's, uitlegvideo's, aftermovies, interviews, video ads en socials. Alles is mogelijk. Onze video's hebben een documentairestijl met echte mensen in de hoofdrol : jij, je partners, klanten en collega's.

Videoproductie in Antwerpen? Zo gaan we te werk

Wanneer je met ons contact op neemt - dat kan via dit formulier - zullen we je vraag in behandeling nemen. Op basis van een eerste kennismaking waarin de wensen en mogelijkheden worden besproken, kunnen we op korte termijn een offerte voor je opstellen.

Vervolgens wordt het script en draaiboek met elkaar afgestemd en de opname(dag) ingepland. Tijdens het filmen op locatie in Antwerpen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes verloopt en er binnen de tijd op staat. We dragen zorg voor de regie en goed camerawerk. Ook kunnen we eventuele interviews afnemen. Bekijk hier hoe het er tijdens opnamedagen aan toe gaat:

In de videomontage komt vervolgens alles samen: beeld, geluid, muziek, graphics en ondertiteling. We zorgen voor een goedlopend eindproduct waarmee je de aandacht van je kijker trekt.

Aan de slag!

Heb je net zoveel zin in het maken van mooie video's als wij en zoek je voor de korte of lange termijn een betrouwbare videoproductie partner? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

Neem direct contact op

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92