Videoproductie Antwerpen

Videoproductie in Antwerpen laten maken? Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met video's die visueel en inhoudelijk sterk in elkaar zitten.

Wij zijn een Nederlands videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam en Hilversum, maar filmen door heel Nederland en daarbuiten. Antwerpen is op minder dan twee uur rijden één van de locaties waar we graag komen voor videoproductie werkzaamheden. Sinds 2011 heeft Pro Motion Film meer dan 200+ opdrachtgevers in verschillende branches geholpen met 1.000+ video's, waaronder video's in België.

Deze video geeft een indruk van wie we zijn en wat we doen:

Deze video's kun je laten maken in Antwerpen

We helpen startups, MKB-bedrijven, stichtingen en multinationals hun groei-ambities te realiseren aan de hand van goede videocontent. Daarbij kun je ondermeer denken aan een algemene branding video, testimonial video's, recruitment video's, uitlegvideo's, aftermovies, interviews, video ads en socials. Alles is mogelijk. Onze video's hebben een documentairestijl met echte mensen in de hoofdrol : jij, je partners, klanten en collega's.

Videoproductie in Antwerpen? Zo gaan we te werk

Wanneer je met ons contact op neemt - dat kan via dit formulier - zullen we je vraag in behandeling nemen. Op basis van een eerste kennismaking waarin de wensen en mogelijkheden worden besproken, kunnen we op korte termijn een offerte voor je opstellen.

Vervolgens wordt het script en draaiboek met elkaar afgestemd en de opname(dag) ingepland. Tijdens het filmen op locatie in Antwerpen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes verloopt en er binnen de tijd op staat. We dragen zorg voor de regie en goed camerawerk. Ook kunnen we eventuele interviews afnemen. Bekijk hier hoe het er tijdens opnamedagen aan toe gaat:

In de videomontage komt vervolgens alles samen: beeld, geluid, muziek, graphics en ondertiteling. We zorgen voor een goedlopend eindproduct waarmee je de aandacht van je kijker trekt.

Aan de slag!

Heb je net zoveel zin in het maken van mooie video's als wij en zoek je voor de korte of lange termijn een betrouwbare videoproductie partner? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

Neem direct contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials