Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Apeldoorn

Videoproductie uitbesteden in regio Apeldoorn? Videoproductiebedrijf Pro Motion Film heeft de afgelopen jaren binnen Nederland voor 200+ opdrachtgevers meer dan 1.000 bedrijfsvideo's geproduceerd, waaronder meerdere videoprojecten in de omgeving van Apeldoorn en de Veluwe. Dus mocht je op dit moment op zoek zijn naar een geschikte videoproductie partner in Apeldoorn, blijf dan nog even hangen op deze pagina.

Bedrijfsvideo's laten maken in Apeldoorn

Ons videoproductiebedrijf is gevestigd in Hilversum en Amsterdam, maar we zijn dagelijks door het hele land actief. We voelen ons dan ook meer een allround Nederlands videoproductiebedrijf dan een lokale speler. Er zijn ten slotte door het hele land bedrijven gevestigd - bedrijven die baat hebben bij goede videocontent. Ook in Apeldoorn dus.

Vraag direct een offerte aan

Bedrijven uit verschillende branches kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan video's. Denk aan een algemene branding video (bedrijfsfilm), klant testimonials, recruitment video's, uitlegvideo's of social videocontent. Ook voor 1 video kun je bij ons terecht, maar we geven altijd graag vrijblijvend advies hoe we je met meerdere video's nog zichtbaarder kunnen maken online.

Een authentieke stijl

Wij hebben veel ervaring met videoproductie van authentieke video's. Videocontent met ondernemers, partners, klanten of collega's aan het woord. Echte mensen.

Wij huren niet vaak acteurs in en houden niet van video's die compleet zijn gescript. We zetten dingen zeker in scene, maar een vleugje improvisatie kan geen kwaad en maakt de uiteindelijke video vaak alleen maar nog beter. Op die manier laten we écht zien wie jullie zijn. Video's met jullie DNA.

Videoproductie in Apeldoorn? Zo gaan we te werk

Wanneer je contact met ons opneemt over jouw videoproject, dan zullen we vaak eerst een kennismaking inplannen, meestal gebeurt dat telefonisch of digitaal. Weet je al precies welke video's je wilt laten maken, of vinden de opnames last minute plaats, dan kunnen we ook gelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Kennismaking en pre-productie

Op basis van een eerste gesprek waarin we goed naar je wensen luisteren, kunnen we de gewenste inhoud en stijl bespreken en meedenken over de mogelijkheden.

Vervolgens houden we in het voortraject contact met elkaar en zullen we samen een script en draaiplanning opstellen. Het hangt van jou als opdrachtgever af in hoeverre je ons hierbij nodig hebt. Wij kunnen dit (gedeeltelijk) uit handen nemen, maar we kunnen ons ook beperken tot het camerawerk en de videobewerking:

Productie

Tijdens de opnamedag(en) komen we filmen op locatie in Apeldoorn. Afhankelijk van de grootte van het project filmen we met 1 cameraman of groter team van 2 of 3 personen.

We zorgen ervoor dat volgens script en planning beeld en inhoud er goed op komt te staan netjes binnen de tijd, zodat we alle bouwstenen hebben voor de videobewerking.

Postproductie

In de postproductie fase wordt het geschoten beeldmateriaal gemonteerd tot goedlopende video's. Muziek wordt aan de video toegevoegd. Denk ook aan kleurcorrectie, audionabewerking, graphics en ondertiteling. Standaard zijn er 2 revisierondes per video inbegrepen. Oplevering volgt bijna altijd binnen 1 werkweek na opnamedag.

Enthousiast?

Wij wel. Wij vinden Apeldoorn een erg fijne regio om te filmen. Als onze werkwijze en portfoliostijl je aanspreekt, neem dan vooral contact op. Dan laten we weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92