Videoproductie Apeldoorn

Videoproductie uitbesteden in regio Apeldoorn? Videoproductiebedrijf Pro Motion Film heeft de afgelopen jaren binnen Nederland voor 200+ opdrachtgevers meer dan 1.000 bedrijfsvideo's geproduceerd, waaronder meerdere videoprojecten in de omgeving van Apeldoorn en de Veluwe. Dus mocht je op dit moment op zoek zijn naar een geschikte videoproductie partner in Apeldoorn, blijf dan nog even hangen op deze pagina.

Bedrijfsvideo's laten maken in Apeldoorn

Ons videoproductiebedrijf is gevestigd in Hilversum en Amsterdam, maar we zijn dagelijks door het hele land actief. We voelen ons dan ook meer een allround Nederlands videoproductiebedrijf dan een lokale speler. Er zijn ten slotte door het hele land bedrijven gevestigd - bedrijven die baat hebben bij goede videocontent. Ook in Apeldoorn dus.

Vraag direct een offerte aan

Bedrijven uit verschillende branches kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan video's. Denk aan een algemene branding video (bedrijfsfilm), klant testimonials, recruitment video's, uitlegvideo's of social videocontent. Ook voor 1 video kun je bij ons terecht, maar we geven altijd graag vrijblijvend advies hoe we je met meerdere video's nog zichtbaarder kunnen maken online.

Een authentieke stijl

Wij hebben veel ervaring met videoproductie van authentieke video's. Videocontent met ondernemers, partners, klanten of collega's aan het woord. Echte mensen.

Wij huren niet vaak acteurs in en houden niet van video's die compleet zijn gescript. We zetten dingen zeker in scene, maar een vleugje improvisatie kan geen kwaad en maakt de uiteindelijke video vaak alleen maar nog beter. Op die manier laten we écht zien wie jullie zijn. Video's met jullie DNA.

Videoproductie in Apeldoorn? Zo gaan we te werk

Wanneer je contact met ons opneemt over jouw videoproject, dan zullen we vaak eerst een kennismaking inplannen, meestal gebeurt dat telefonisch of digitaal. Weet je al precies welke video's je wilt laten maken, of vinden de opnames last minute plaats, dan kunnen we ook gelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Kennismaking en pre-productie

Op basis van een eerste gesprek waarin we goed naar je wensen luisteren, kunnen we de gewenste inhoud en stijl bespreken en meedenken over de mogelijkheden.

Vervolgens houden we in het voortraject contact met elkaar en zullen we samen een script en draaiplanning opstellen. Het hangt van jou als opdrachtgever af in hoeverre je ons hierbij nodig hebt. Wij kunnen dit (gedeeltelijk) uit handen nemen, maar we kunnen ons ook beperken tot het camerawerk en de videobewerking:

Productie

Tijdens de opnamedag(en) komen we filmen op locatie in Apeldoorn. Afhankelijk van de grootte van het project filmen we met 1 cameraman of groter team van 2 of 3 personen.

We zorgen ervoor dat volgens script en planning beeld en inhoud er goed op komt te staan netjes binnen de tijd, zodat we alle bouwstenen hebben voor de videobewerking.

Postproductie

In de postproductie fase wordt het geschoten beeldmateriaal gemonteerd tot goedlopende video's. Muziek wordt aan de video toegevoegd. Denk ook aan kleurcorrectie, audionabewerking, graphics en ondertiteling. Standaard zijn er 2 revisierondes per video inbegrepen. Oplevering volgt bijna altijd binnen 1 werkweek na opnamedag.

Enthousiast?

Wij wel. Wij vinden Apeldoorn een erg fijne regio om te filmen. Als onze werkwijze en portfoliostijl je aanspreekt, neem dan vooral contact op. Dan laten we weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials