Videoproductie Eindhoven

Eindhoven De Gekste! Eindhoven is een stad met plezier én inhoud. Met Brainport Eindhoven is het innovatieve karakter alom aanwezig. Eindhoven is een broedplaats voor veelbelovende (high tech) bedrijven. Vaak snelgroeiende bedrijven, die het verdienen om nog zichtbaarder te zijn. Een videoproductie laten maken in Eindhoven kan dan ook een goede uitkomst zijn.

Denk aan een origin story, campagnevideo of succes case. Of wat dacht je van een recruitment video voor het werven van jong talent. Met video is eigenlijk vanalles mogelijk.

Plezier en inhoud

Onze videoproductiestijl? Video's met inhoud, maar wel met sterke storytelling en waar mogelijk humor, zodat ze een goede entertainment waarde hebben. Wat dat betreft komt de plezier en inhoud ook terug in ons werk.

Pro Motion Film maakt sinds 2011 in de meest brede zin van het woord videocontent voor bedrijven. Inmiddels staat de teller op 1.000+ video's voor 100 opdrachtgevers. Cijfers waar we trots op zijn. Ons kantoor is gevestigd in Hilversum, om de hoek bij het Mediapark. We filmen in heel Nederland en hebben meerdere video's in regio Eindhoven gefilmd.

Nu wat meer over jouw bedrijf

Tot zover over ons. Nu meer over jou. We willen graag weten wat voor bedrijf je vertegenwoordigd in omgeving Eindhoven en wat voor video('s) je wilt laten maken. Ben je een start-up, MKB-bedrijf, stichting of multinational? Geen probleem. We gaan graag voor je aan de slag.

Vertel ons meer over je wensen

Voor deze videoproducties komen we graag naar Eindhoven

Wat voor bedrijf je ook bent, video kan fantastische resultaten opleveren en is immens populair onder je online doelgroep. Dit zijn video's die we regelmatig maken en waarvoor we graag ons bed uit komen:

  • Klant cases
  • Branding video
  • Recruitment video's
  • Aftermovies
  • Interviews
  • Uitlegvideo's
  • Socials

Video's waarmee we jouw doelgroep bereiken, informeren en overtuigen.

Videoproductie in Eindhoven? Zo gaan we te werk

Onze samenwerking bestaat uit drie fases:

1. Pre-productie

In een kennismaking of mailwisseling bespreken we alle wensen en mogelijkheden. We bespreken het videoformat en ook de videomarketing strategie. Uiteraard laten we ook weten wat een video laten maken kosten zal in jouw situatie. Gaan we met elkaar aan de slag? Dan plannen we de opnames in en gaan we aan de slag met het script en draaiboek. We kunnen ondersteunen bij het schrijven van het script. Het is ook prima als je hier zelf de lead in neemt, dan werpen we er alleen onze filmmakers blik op.

2. Filmen

Tijd voor het echte werk. We nemen in een hele dag of dagdeel zoveel mogelijk beeld op, voor 1 of meerdere video's, zodat we in de videobewerking alle kanten uit kunnen.

3. Postproductie

De opnames worden bewerkt tot videocontent van hoge kwaliteit, waarmee je de hort op kan. We leveren de video's aan in verschillende beeldverhoudingen, denk aan horizontaal, verticaal en vierkant. Ook kunnen we meerdere versies voor je editen zodat je video voor ieder doel is geoptimaliseerd. De videocontent wordt binnen 5 werkdagen na opnamedag aangeleverd.

Van Start tot Eind(hoven)

We begeleiden je van start tot eind. En daarna ook, als je daar baat bij hebt. We zijn vaste videoproductie partner van een mooi groepje opdrachtgevers waarvoor we meerdere video's per jaar maken. En die bedrijven gaan hard. Ben jij de volgende?

Neem direct contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials