Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Leeuwarden

Ben je als bedrijf of organisatie gevestigd in (de buurt van) Leeuwarden en zoek je op dit moment een videoproductie partner voor het maken van videocontent? Met een videoproductie in Leeuwarden zet je je bedrijf, evenement of product nog beter op de kaart.

Zwakke plek voor Leeuwarden als opnamelocatie

Even voorstellen: mijn naam is Niels de Groot en in 1988 ben ik geboren in Leeuwarden. Hier heb ik tot mijn tiende gewoond totdat mijn ouders besloten om naar Hilversum te verhuizen. Mijn opa en oma hebben hun hele leven hartje centrum Leeuwarden op de Nieuwestad gewoond. Ik kom nog altijd graag in Leeuwarden vanwege alle mooie herinneringen.

Mijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film heeft voor inmiddels 200+ opdrachtgevers in verschillende branches meer dan 1.000 bedrijfsvideo's geproduceerd, waaronder video's in Leeuwarden.

Ons doel is om de komende jaren nog veel meer mooie video's in Leeuwarden te schieten. Kunnen we jou daar bij helpen?

Neem dan hier contact op

Bedrijfsvideo's laten maken in Leeuwarden

Zoek je op dit moment een allround videoproductie partner voor het maken van bedrijfsvideo's? Bij ons kun je veel kanten op. Van een enkele video tot lange termijnplan waarbij we meerdere soorten video's kunnen maken.

Dit zijn video's die wij vaak maken voor onze opdrachtgevers:

  • Branding video's
  • Testimonial video's
  • Recruitment video's
  • Uitlegvideo's
  • Aftermovies
  • Social video

Voor BouwTalent Noord maakten we in Leeuwarden bijvoorbeeld deze recruitmentl video bij bouwbedrijf De Vries, om de hoek van de Prinsentuin:

Videoproductie in Leeuwarden? Zo gaan we te werk

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen - vul bij voorkeur dit contactformulier in - kijken we op basis van je wensen of het handig is om:

  • Eerst een digitale of telefonische kennismaking in te plannen - of per mail terug te komen op je verzoek;
  • Gelijk per mail een offerte toe te sturen.

Als je aanvraag recht toe rechtaan is, bijvoorbeeld: "we willen op x datum een evenement filmen van "begintijd" tot "eindtijd" en in de video willen we "x" laten zien. Dan kunnen we vaak meteen een prijsindicatie geven. Bij complexere videoprojecten is het meestal handig om de wensen af te stemmen telefonisch of per mail.

Pre-productie

Vervolgens ondersteunen we je in de pre-productie fase; de voorbereidingen die getroffen worden voordat we gaan filmen. Denk aan het schrijven van het script, plannen van de opnamedag, opstellen van draaiboek en shotlijst.

Filmen op locatie in Leeuwarden

Tijdens de opnamedag zijn we meestal aanwezig met een cameraman of team van twee tot drie personen, afhankelijk van de complexiteit van de opnames en of er met meerdere camera's gefilmd moet worden. We draaien cinematografisch de mooiste shots en letten erop dat je met inhoudelijke teksten hout snijdt, alles voor een overtuigend eindproduct waarmee je je doelen behaalt.

Postproductie

Het videomateriaal wordt vervolgens bewerkt tot de gewenste video('s). Hierbij proberen we zoveel mogelijk sterke storytelling toe te passen. We kunnen verschillende versies aanleveren geoptimaliseerd voor meerdere kanalen. Denk aan horizontaal, verticaal en vierkant formaat of kortere versies van de opgenomen video('s). Bij iedere video zijn standaard 2 correctierondes inbegrepen en de oplevering volgt binnen 1 werkweek na opnames.

Zit je klaar voor sterke video's?

Wij wel. We helpen je graag met sterke beelden en storytelling om je doelen te behalen. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92