Videoproductie Nijmegen

In Nijmegen kan je veel meer dan die ene vrij bekende vierdaagse lopen. Wat dacht je van sterke video's maken waarmee je jouw bedrijf, product of evenement nog beter op de kaart zet? Met een sterke videoproductie in Nijmegen zorgen we ervoor dat we je doelgroep beter bereiken, informeren én overtuigen.

Landelijk actief, dus ook in regio Nijmegen

Verdient jouw bedrijf of activiteit meer aandacht dan het nu krijgt? Waarschijnlijk wel. Ons videoproductiebedrijf Pro Motion Film heeft de afgelopen 12 jaar meer dan 100 opdrachtgevers beter op de kaart gezet met meer dan duizend bedrijfsvideo's, waaronder videoproducties in Nijmegen.

Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en Amsterdam, maar we hebben als missie om vooral landelijk actief te zijn en een Nederlands videoproductie kantoor te zijn in de meest letterlijke zin van het woord. Dus ook met bedrijven uit Nijmegen werken we graag samen.

Welke bedrijfsvideo wil je laten maken?

Je kunt met videocontent alle kanten op. In Nijmegen en daarbuiten hebben we meerdere videoproducties verzorgd. We zijn gespecialiseerd in de volgende video's:

  • Branding video's
  • Testimonials
  • Recruitment video's
  • Uitlegvideo's
  • Aftermovies
  • Socials

Dus als je een video wilt laten maken voor marketing, HR of communicatie doeleinden, staan we voor je klaar in de startblokken. Of we nu moeten draaien in kantoorpanden, buiten op straat of in een ziekenhuis.

Videoproductie in Nijmegen? Zo gaan we te werk

Marathon of sprintje: complex videoproject of last minute opname? Pro Motion Film weet raadt met verschillende type videoprojecten en wensen. Op basis van je aanvraag - vul bij voorkeur dit contactformulier in - kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Nadat je contact met ons opneemt zullen we je aanvraag in behandeling nemen en telefonisch of per e-mail reageren. Bij complexe of grote videoprojecten is het vaak zinvol om een kennismaking in te plannen.

Gaan we met elkaar samenwerken? Leuk! We zijn betrokken bij de voorbereidingen en kunnen ondersteunen met de invulling van het script en draaiboek, voor zover je dat wil. Jij vraagt, wij draaien.

Filmopnames op locatie in Nijmegen

Tijdens de opnames nemen we de regie en het camerawerk uit handen. We filmen meestal met een opnamecrew van 1 tot 2 personen, afhankelijk van het videoproject. Ons team bestaat altijd uit een ervaren videomaker en die jaren ervaring heeft met het opnemen van bedrijfsvideo's. Kwaliteit gegarandeerd!

Videobewerking

Na afronding van de opnames gaan we gelijk aan de slag met het editen van de gewenste video('s). Hier komt alles samen. Beeld, geluid, muziek en graphics. De video wordt optioneel voorzien van ondertiteling en aangeleverd in meerdere formaten - horizontaal, verticaal en vierkant - zodat je deze op verschillende kanalen kunt inzetten.

Bij de videobewerking zijn standaard 2 revisierondes inbegrepen en je hebt de videocontent binnen 5 werkdagen na opnamedag in je inbox.

Maak het jezelf makkelijk: neem contact op

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je je videoproductie professioneel uitbesteden zonder gedoe? Neem dan direct contact op. Je hoort van ons binnen een werkdag.

Vertel me meer!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials