Een van onze favoriete provincies om te filmen.

Videoproductie Zeeland

Wij hebben bij Neeltje Jans en in de omgeving van Middelburg met veel plezier Zeeuwse ondernemers in beeld gebracht en filmen graag in deze mooie provincie. Van een uitgebreide bedrijfsfilm tot korte sfeerimpressie. Voor een videoproject in Zeeland kun je bij ons terecht.

Autoritje naar het zuiden

Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat ons bedrijf niet in Zeeland is gevestigd. Maar het vroege ochtendritje er naar toe is voor ons prima te doen. En de reiskosten, die houden we zo laag mogelijk.

Videoproductie met een nuchtere blik

Als "buitenstaanders" hebben onze videografen een neutrale, nuchtere blik en avontuurlijke instelling. We zijn even onderweg, dus als we er toch zijn, dan hebben we geen haast.

We nemen de tijd voor het filmen van mooie regio en omgevingsbeelden en het vastleggen van authentieke verhalen op camera. Mooie visual storytelling waar je jouw doelgroep echt mee kunt raken.

Zeeland groeit

Voor het ondernemersplatform nlgroeit hebben we een paar Zeeuwse ondernemers in beeld gebracht. Zij geven tips aan Zeeuwse bedrijven hoe ze het beste kunnen groeien.

Evenement in Zeeland

We kunnen ook een lokaal evenement voor je vastleggen. In de vorm van een aftermovie of promotiefilm. Zo filmden we in het Topshuis een evenement van nlgroeit waar Zeeuwse ondernemers bij elkaar kwamen.

Groeien met goede videocontent

Een bedrijfsfilm laten maken is een top idee als je als bedrijf de ambitie hebt om verder te groeien. Wij helpen je met alle liefde bij het ontwikkelen van een creatief plan tot en met uitvoering van de hele productie.

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!