Een van onze favoriete provincies om te filmen.

Videoproductie Zeeland

Denk je aan Zeeland dan denk je aan eilanden, veel groen en natuurlijk aan de zee en het strand. Zeeland is de provincie waar Nederland (en half Duitsland) in de zomaar massaal naar uittrekt voor een dagje strand. Maar Zeeland heeft meer te bieden dan alleen strand, water en een eindeloze rij duinen. Je vindt er ook vele karakteristieke stadjes en de mooiste natuur.

Videoprojecten in Zeeland

Pro Motion Film is gevestigd in Noord-Holland, in hartje randstad. We zijn wel iets anders gewend dan die fraaie weidsheid van het Zeeuwse landschap. Voor onze projecten laten we ons niet tegenhouden door provinciegrenzen. We hebben in het verleden al meerdere keren in Zeeland gefilmd: steevast erg leuke projecten. Wij vinden het niet erg 's ochtends vroeg een stukje te rijden en we streven ernaar reiskosten zo laag mogelijk te houden.

Avontuurlijke instelling

Als niet-Zeeuwen, hebben wij een nuchtere blik, maar een altijd avontuurlijke instelling. Het is voor ons altijd weer een uitdaging het mooiste uit de omgeving naar boven te halen. Niet voor niets maken we de autorit naar het zuiden: dat doen we omdat we overtuigd zijn van de Zeeuwse charme. We zijn eventjes onderweg, maar als we er dan toch zijn, hebben we ook geen haast. Waar wij naar streven? Visuele storystelling die écht een indruk achterlaat bij je doelgroep.

Zeeuwse projecten

Niet lang geleden hebben we onder meer Zeeuwse ondernemers in beeld gebracht voor ondernemingsplatform nlgroeit. Deze ondernemers delen hun inzichten en geven tips aan andere Zeeuwse bedrijven over hoe zij het beste duurzaam kunnen groeien:

In het Topshuis hebben we een nlgroeit evenement vastgelegd. Ook een lokaal evenement vastleggen? Dat doen we in de vorm van een promotiefilm of juist een aftermovie? Precies wat bij jouw wens aansluit.

De charme van water

De charme van Zeeland zit hem toch vooral in de zee en de bijbehorende, soms futuristisch ogende, waterbouwwerken - van dijken tot stuwen en van dammen tot bruggen. Zeeland kent een kustlijn van maar liefst 650 kilometer. Op geen twee plekken is deze hetzelfde. De zee spreekt zowel in de zomer als in de winter aan. Nergens valt het licht zo mooi als aan het strand. In het verleden zijn grote kunstenaars als Mondriaan en Toorop erdoor gecharmeerd geraakt.

Let op gemeentelijke verordeningen

Zeeland bestaat uit 13 gemeenten, die over zes (schier)eilanden plus Zeeuws-Vlaanderen verdeeld zijn. Ga je hier filmen, hou dan rekening met lokale gemeentelijke verordeningen.

Highlights van Zeeland

Filmen in provincie Zeeland? Laat je inspireren door deze high lights:

  • Neeltje Jans

Denk je aan de hoogtepunten van Zeeland, dan kun je niet onder Neeltje Jans uit. Het themapark ligt op het voormalig werkeiland "Neeltje Jans", dan onderdeel uitmaakt van de Nederlandse deltawerken. Neeltje Jans was zelfs een keer finishplaats in de Tour de France.

  • Filmen in Middelburg

Middelburg is natuurlijk de hoofdstad van Zeeland: een monumentale stad vol historische gebouwen. Deze zijn het fotograferen en filmen zeker waard. Ook vind je er tal van Zeeuwse evenementen.

  • De Zeelandbrug

De Zeelandbrug is maar liefst vijf kilometer lang en daarmee één van de langste van Nederland: een echt Zeeuws herkenningspunt en een symbool voor de Zeeuwse onverzettelijkheid.

  • Zierikzee

Het bekendst van Zierikzee is de haven de met de rijke historie. Maar wist je dat de stad zo'n vijfhonderd monumenten kent? De Dikke Toren is daar één van de bekendste van.

  • Filmen aan de zeeboulevard in Vlissingen

Waar Vlissingen met name om bekend staat? De uitgebreide zeeboulevard natuurlijk: een echt toeristische trekpleister in de zomer. Ook fraai is het feit dat de schepen dichtbij de kust varen.

  • Domburg

Domburg heeft één van de populairste stranden van Zeeland. Maar wist je dat het ook de oudste badplaats van het land is? In de haven vind je fraaie jachten. Op dinsdagen in de zomer is het markt en is er heel wat te beleven in het centrum (je ziet ook oude klederdracht voorbijkomen).

  • Renesse

Filmen rond Renesse betekent filmen in een fraai bosrijk gebied. Geniet van zowel strand (zon) als bos (schaduw). In de kleurrijke bossen is het makkelijk mooie beelden schieten.

Pro Motion Film inhuren

Filmen in Zeeland? Daar schakel je de experts van Pro Motion Film voor in. We hebben tal van projecten succesvol afgerond en reizen heel het land door. We hebben Nederland van onder en boven gezien. Ook Zeeland is niet onbekend voor ons. Bereik ons telefonisch via 020-233 33 51 of stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected]l voor meer informatie.

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!