Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Zeeland

Denk je aan Zeeland dan denk je aan eilanden, veel groen en natuurlijk aan de zee en het strand. Zeeland is de provincie waar Nederland (en half Duitsland) in de zomaar massaal naar uittrekt voor een dagje strand. Maar Zeeland heeft meer te bieden dan alleen strand, water en een eindeloze rij duinen. Je vindt er ook vele karakteristieke stadjes en de mooiste natuur.

Videoprojecten in Zeeland

Pro Motion Film is gevestigd in Noord-Holland, in hartje randstad. We zijn wel iets anders gewend dan die fraaie weidsheid van het Zeeuwse landschap. Voor onze projecten laten we ons niet tegenhouden door provinciegrenzen. We hebben in het verleden al meerdere keren in Zeeland gefilmd: steevast erg leuke projecten. Wij vinden het niet erg 's ochtends vroeg een stukje te rijden en we streven ernaar reiskosten zo laag mogelijk te houden.

Avontuurlijke instelling

Als niet-Zeeuwen, hebben wij een nuchtere blik, maar een altijd avontuurlijke instelling. Het is voor ons altijd weer een uitdaging het mooiste uit de omgeving naar boven te halen. Niet voor niets maken we de autorit naar het zuiden: dat doen we omdat we overtuigd zijn van de Zeeuwse charme. We zijn eventjes onderweg, maar als we er dan toch zijn, hebben we ook geen haast. Waar wij naar streven? Visuele storystelling die écht een indruk achterlaat bij je doelgroep.

Zeeuwse projecten

Niet lang geleden hebben we onder meer Zeeuwse ondernemers in beeld gebracht voor ondernemingsplatform nlgroeit. Deze ondernemers delen hun inzichten en geven tips aan andere Zeeuwse bedrijven over hoe zij het beste duurzaam kunnen groeien:

In het Topshuis hebben we een nlgroeit evenement vastgelegd. Ook een lokaal evenement vastleggen? Dat doen we in de vorm van een promotiefilm of juist een aftermovie? Precies wat bij jouw wens aansluit.

De charme van water

De charme van Zeeland zit hem toch vooral in de zee en de bijbehorende, soms futuristisch ogende, waterbouwwerken - van dijken tot stuwen en van dammen tot bruggen. Zeeland kent een kustlijn van maar liefst 650 kilometer. Op geen twee plekken is deze hetzelfde. De zee spreekt zowel in de zomer als in de winter aan. Nergens valt het licht zo mooi als aan het strand. In het verleden zijn grote kunstenaars als Mondriaan en Toorop erdoor gecharmeerd geraakt.

Let op gemeentelijke verordeningen

Zeeland bestaat uit 13 gemeenten, die over zes (schier)eilanden plus Zeeuws-Vlaanderen verdeeld zijn. Ga je hier filmen, hou dan rekening met lokale gemeentelijke verordeningen.

Highlights van Zeeland

Filmen in provincie Zeeland? Laat je inspireren door deze high lights:

  • Neeltje Jans

Denk je aan de hoogtepunten van Zeeland, dan kun je niet onder Neeltje Jans uit. Het themapark ligt op het voormalig werkeiland "Neeltje Jans", dan onderdeel uitmaakt van de Nederlandse deltawerken. Neeltje Jans was zelfs een keer finishplaats in de Tour de France.

  • Filmen in Middelburg

Middelburg is natuurlijk de hoofdstad van Zeeland: een monumentale stad vol historische gebouwen. Deze zijn het fotograferen en filmen zeker waard. Ook vind je er tal van Zeeuwse evenementen.

  • De Zeelandbrug

De Zeelandbrug is maar liefst vijf kilometer lang en daarmee één van de langste van Nederland: een echt Zeeuws herkenningspunt en een symbool voor de Zeeuwse onverzettelijkheid.

  • Zierikzee

Het bekendst van Zierikzee is de haven de met de rijke historie. Maar wist je dat de stad zo'n vijfhonderd monumenten kent? De Dikke Toren is daar één van de bekendste van.

  • Filmen aan de zeeboulevard in Vlissingen

Waar Vlissingen met name om bekend staat? De uitgebreide zeeboulevard natuurlijk: een echt toeristische trekpleister in de zomer. Ook fraai is het feit dat de schepen dichtbij de kust varen.

  • Domburg

Domburg heeft één van de populairste stranden van Zeeland. Maar wist je dat het ook de oudste badplaats van het land is? In de haven vind je fraaie jachten. Op dinsdagen in de zomer is het markt en is er heel wat te beleven in het centrum (je ziet ook oude klederdracht voorbijkomen).

  • Renesse

Filmen rond Renesse betekent filmen in een fraai bosrijk gebied. Geniet van zowel strand (zon) als bos (schaduw). In de kleurrijke bossen is het makkelijk mooie beelden schieten.

Pro Motion Film inhuren

Filmen in Zeeland? Daar schakel je de experts van Pro Motion Film voor in. We hebben tal van projecten succesvol afgerond en reizen heel het land door. We hebben Nederland van onder en boven gezien. Ook Zeeland is niet onbekend voor ons. Bereik ons telefonisch via 020-233 33 51 of stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected]l voor meer informatie.

Neem direct contact op

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92