Videoproductie Zwolle

Videoproductie in Zwolle laten maken? Laat zien wie je bent en wat je doet. Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met video's die inhoudelijk en technisch ijzersterk in elkaar zitten.

Zoek je nog een geschikte videoproductie partner? Dan kunnen wij je vast goed helpen. Ons videoproductiebedrijf maakt al jaren video's voor bedrijven en organisaties die willen groeien. Sinds 2011 om precies te zijn. Dat heeft tot nu toe geresulteerd in meer dan 200 tevreden opdrachtgevers in meerdere branches en 1.000+ video's.

Passie voor videoproductie en videomarketing

En we gaan graag nog decennia lang door met onze passie om zoveel mogelijk mooie merken met video te laten groeien. Het is onze gezonde drive om iedere video weer beter te maken dan de vorige. Onze bedrijfsvideo:

Video laten maken in Zwolle en omgeving

Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en Amsterdam, maar we zijn zeker geen lokaal videoproductiebedrijf. We zijn een landelijk opererend kantoor en juist op ons best juist als we op andere plekken in Nederland terecht komen voor camerawerk.

Zo hebben we al best een paar video's mogen filmen in Zwolle. Ook in Ommen, Dalfsen en Nieuwleeusen hebben we video's gemaakt. Bijvoorbeeld deze testimonial video voor Deedmob:

En deze klant case video voor Viewie Media in Ommen:

Welke video's kun je maken in Zwolle?

Dezelfde video's als in de rest van Nederland, maar dan misschien met een lokaal accent. De meest populaire video's op dit moment binnen marketing, HR en communicatie-afdelingen zijn:

  • Testimonial video's
  • Recruitment video's
  • Branding video's
  • Uitlegvideo's
  • Aftermovies
  • Interviews
  • Socials

Dit zijn video's die wij regelmatig maken. Met meerdere opdrachtgevers groeien we mee en maken we een combinatie van bovenstaande video's. Zodat we door de jaren heen al hun groei-ambities te realiseren.

Videoproductie in Zwolle? Zo gaan we te werk

Wanneer je ons bedrijf inhuurt dan zullen we eerst met elkaar brainstormen over het script en duidelijk op papier zetten wat we gaan filmen. Denk ook aan het opstellen van vragen voor een eventueel interview, of het schrijven van een voice-over. Wij kunnen hierin ondersteunen indien wenselijk. Wil je dit liever zelf voorbereiden en heb je ons alleen nodig voor het filmen en bewerken van de videocontent? Ook geen probleem.

Nadat de opnames zijn ingepland en het draaiboek op alle ins en outs is doorgenomen, is het tijd om de video('s) op te nemen. De cameraman of cameraploeg komt langs om de beelden die nodig zijn voor de videobewerking. In de videobewerking wordt het beeldmateriaal omgetoverd tot de gewenste video's. De videocontent wordt aangeleverd binnen 1 werkweek na opnames en er zijn standaard twee correctierondes inbegrepen.

Bekijk deze achter de schermen clip:

Klaar om goede video's op te nemen?

Wij wel. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte. Dan gaan we kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Neem direct contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials