Videoproductie Zwolle

Videoproductie in Zwolle laten maken? Laat zien wie je bent en wat je doet. Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met video's die inhoudelijk en technisch ijzersterk in elkaar zitten.

Zoek je nog een geschikte videoproductie partner? Dan kunnen wij je vast goed helpen. Ons videoproductiebedrijf maakt al jaren video's voor bedrijven en organisaties die willen groeien. Sinds 2011 om precies te zijn. Dat heeft tot nu toe geresulteerd in meer dan 200 tevreden opdrachtgevers in meerdere branches en 1.000+ video's.

Passie voor videoproductie en videomarketing

En we gaan graag nog decennia lang door met onze passie om zoveel mogelijk mooie merken met video te laten groeien. Het is onze gezonde drive om iedere video weer beter te maken dan de vorige. Onze bedrijfsvideo:

Video laten maken in Zwolle en omgeving

Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en Amsterdam, maar we zijn zeker geen lokaal videoproductiebedrijf. We zijn een landelijk opererend kantoor en juist op ons best juist als we op andere plekken in Nederland terecht komen voor camerawerk.

Zo hebben we al best een paar video's mogen filmen in Zwolle. Ook in Ommen, Dalfsen en Nieuwleeusen hebben we video's gemaakt. Bijvoorbeeld deze testimonial video voor Deedmob:

En deze klant case video voor Viewie Media in Ommen:

Welke video's kun je maken in Zwolle?

Dezelfde video's als in de rest van Nederland, maar dan misschien met een lokaal accent. De meest populaire video's op dit moment binnen marketing, HR en communicatie-afdelingen zijn:

  • Testimonial video's
  • Recruitment video's
  • Branding video's
  • Uitlegvideo's
  • Aftermovies
  • Interviews
  • Socials

Dit zijn video's die wij regelmatig maken. Met meerdere opdrachtgevers groeien we mee en maken we een combinatie van bovenstaande video's. Zodat we door de jaren heen al hun groei-ambities te realiseren.

Videoproductie in Zwolle? Zo gaan we te werk

Wanneer je ons bedrijf inhuurt dan zullen we eerst met elkaar brainstormen over het script en duidelijk op papier zetten wat we gaan filmen. Denk ook aan het opstellen van vragen voor een eventueel interview, of het schrijven van een voice-over. Wij kunnen hierin ondersteunen indien wenselijk. Wil je dit liever zelf voorbereiden en heb je ons alleen nodig voor het filmen en bewerken van de videocontent? Ook geen probleem.

Nadat de opnames zijn ingepland en het draaiboek op alle ins en outs is doorgenomen, is het tijd om de video('s) op te nemen. De cameraman of cameraploeg komt langs om de beelden die nodig zijn voor de videobewerking. In de videobewerking wordt het beeldmateriaal omgetoverd tot de gewenste video's. De videocontent wordt aangeleverd binnen 1 werkweek na opnames en er zijn standaard twee correctierondes inbegrepen.

Bekijk deze achter de schermen clip:

Klaar om goede video's op te nemen?

Wij wel. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte. Dan gaan we kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Neem direct contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials