Wrijf de thuisblijvers in wat ze gemist hebben.

Aftermovie laten maken

Heb je een groot evenement op de planning staan? Een aftermovie laten maken is dan een must. Dit is de ideale manier om de bezoekers alles nog eens te laten beleven. Kies de beste beelden en je roept allerlei positieve emoties op. Deel de film op social media en je plukt er de vruchten van.

Herbeleven van je evenement

Alles draait om het oproepen van gevoel. Een aftermovie laten maken is daarin een belangrijke stap. De beleving van jouw evenement komt hiermee opnieuw centraal te staan. De film geeft nog eens weer wat voor bijzondere dag het geweest is. Alleen al om die reden is het zeer de moeite waard om hierin te investeren.

Klanten werven

Een aftermovie laten maken is ook een manier om klanten te werven. Omdat zij een impressie krijgen van wat jij te bieden hebt. Een film met de highlights van de dag, krachtig gemonteerd op muziek. Zo'n film verhoogt de kans dat thuisblijvers er de volgende keer ook bij willen zijn.

Voor alle soorten evenementen

Een aftermovie laten maken kan je voor allerlei soorten events doen. Hoewel je misschien direct aan een festival denkt, kan zo'n video ook perfect werken voor een netwerkbijeenkomst, congres of workshop.

Voor ieder evenement zijn andere filmtechnieken gewenst. Om de beste shots te krijgen kan je dus het best met professionals werken. Dit geldt zeker ook omdat een evenement dynamisch is. Een ervaren cameraploeg die op het juiste moment op de juiste plek staat, is dan een sterk voordeel.

Delen op verschillende manieren

Een aftermovie laten maken doe je zowel voor je bestaande als nieuwe klanten. Daarom is het ook belangrijk om de video voor meerdere media geschikt te maken. Denk bijvoorbeeld aan het delen in je nieuwsbrief of het plaatsen van de video op je website en social media kanalen.

Gelijk een goede promo voor de volgende editie?

Wij zorgen er voor dat je video actueel blijft. Je kunt de aftermovie op die manier ook als promo inzetten bij de aankondiging van een nieuw event. Zo maak je het de investering meer dan waard.

TIP: Organiseer je een evenement met gastsprekers en presentaties? Dan kan het waardevol zijn om deze presentaties op te nemen en te laten bewerken tot korte Presentatiefilmpjes. De cameraploeg is er tenslotte toch. Dit levert rijke content op.

Aftermovie van Pro Motion Film

Wij maken een unieke aftermovie die super wervend is. Met alle highlights van jouw event. En als je wilt dan laten we de leukste deelnemers op camera vertellen hoe fantastisch het was.

Aftermovie laten maken? Stuur ons een mailtje met je wensen. We komen dan snel bij je terug.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!