Wrijf de thuisblijvers in wat ze gemist hebben.

Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken van je evenement? Deel deze film na afloop met je bezoekers als bedankje. Of gebruik de aftermovie als promotiefilm voor een nieuwe editie.

Waarom een aftermovie laten maken?

Doelgroep bereiken

Een professionele aftermovie laten maken is de manier om je doelgroep te bereiken. Omdat zij hiermee een impressie krijgen van wat jij te bieden hebt.

Dit is een film met sterke beelden van alle highlights van de dag. Mooi gemonteerd op muziek. Dat verhoogt de kans dat thuisblijvers er de volgende keer ook bij willen zijn.

Kies de beste beelden en je roept allerlei positieve emoties op.

Aftermovie voor alle soorten evenementen

Een aftermovie laten maken kan je voor allerlei soorten events doen. Formeel of informeel. Van festival tot een netwerkbijeenkomst, congres of workshop.

Aftermovie op maat gemaakt

Je wilt een aftermovie die het evenement perfect samenvat. In een stijl die past.

Dat kan in verschillende formats. Bijvoorbeeld een korte compilatie met alleen de mooiste beelden. Of juist een aftermovie gecombineerd met interviews of quotes van de bezoekers.

Meer video's om te delen

Haal optimaal rendement uit je opnamen. Vaak kunnen er tijdens het evenement meerdere video's worden opgenomen. Denk aan korte outtakes uit verschillende sessies of presentaties. Of interviews met bezoekers of experts die aanwezig zijn.

Aftermovie laten maken van evenement

Aftermovie opnemen met ervaren cameraman

Ieder evenement vraagt om unieke opnamen en verschillende cameratechnieken. Om de beste beelden te krijgen kan je het beste met professionals samenwerken. Je hebt veel baat bij een ervaren cameraman die op het juiste moment op de juiste plek staat.

Registratie van evenement

Gelijk een goede promo voor de volgende editie?

Je kunt de aftermovie ook als promo inzetten bij de aankondiging van een nieuw event. Zo maak je het de investering meer dan waard.

TIP: Organiseer je een evenement met gastsprekers en presentaties? Dan kan het waardevol zijn om deze presentaties op te nemen en te laten bewerken tot korte Presentatiefilmpjes. De cameraploeg is er tenslotte toch. Dit levert rijke content op.

Professionele aftermovie laten maken

Een videoproductiebedrijf inhuren die een goed geproduceerde aftermovie maakt is zeer waardevol.

Vul dit naar wens in met korte interview fillmpjes en snippets uit podiumregistraties en je trakteert je doelgroep op leuke video content.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!