De beste reclame is een eerlijk verhaal.

Testimonial video laten maken

Een testimonial video laten maken doe je om jouw betrouwbaarheid naar klanten toe te verhogen. Je bestaande klanten vertellen op camera wat jij te bieden hebt en op die manier leveren zij social proof.

De impact van een testimonial video

Een testimonial video laten maken doe je omdat je mensen wilt raken. Dit lukt in de eerste plaats omdat er echte klanten aan het woord komen. Het gaat over ervaringen die zij met jou en jouw bedrijf hebben. Daardoor is de impact veel groter dan die van media-uitingen waarin een organisatie alleen over zichzelf praat: 'Wij van WC-eend adviseren WC-eend'.

Achter de schermen bij het maken van een testimonial video.
Achter de schermen bij het maken van een testimonial video.

Testimonial video laten maken door Pro Motion Film

Bekijk hieronder onze testimonial showcase met korte fragmenten van andere klanten testimonials. De verhalen op camera worden zoals je ziet ondersteund met sfeerbeelden.

Welke klanten zijn geschikt?

Een testimonial video laten maken doe je om nieuwe klanten te trekken. De video moet dus niet gericht zijn op de klanten die je al hebt, maar op potentiële klanten die je nog niet hebt bereikt.

Samen wordt er gekeken welke klanten je het beste aan het woord kan laten komen. Dit moet iemand zijn die goed past bij jullie klantenprofiel. In overleg kan een profiel worden opgesteld. Vervolgens kan je daar zelf een klant bij aandragen.

Waar moet de klant testimonial over gaan?

Ook de onderwerpen die besproken worden zijn van belang. Een testimonial video laten maken doe je om nieuwe klanten over de streep te trekken. Geef dus antwoord op vragen die zij hebben.

Laat de klant praten over de werkwijze en het verloop ervan. Laat de klant ook vertellen over de manier waarop je contact met hen onderhoudt. Laat ervaringen voorbijkomen. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat de video eindigt met een aanbeveling. Daarmee trek je nieuwe klanten over de streep.

TIP: Het is ook slim om testimonial video's op te nemen tijdens een evenement waar je klanten rondlopen. Combineer deze filmpjes dan gelijk met het opnemen van een Aftermovie.

Een compleet plan maken

Een testimonial video laten maken gaat het best als er volgens een duidelijk plan gewerkt wordt. Dat betekent dus dat je eerst alles op papier zet. Denk daarbij verder dan alleen de spreker en de locatie. Wat willen nieuwe klanten van je weten? Wat kunnen hun twijfels zijn? Hoe kan je hier antwoord op geven? Aan de hand van dit plan wordt een krachtige testimonial video gemaakt.

Professionele testimonial video laten maken

Je krijgt een eerlijke testimonial video die vertrouwen geeft. Met waardevolle en positieve reviews over jouw organisatie. Zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. En zodat jij veel meer aanvragen binnenkrijgt.

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!