Video laten monteren: snelle en professionele video montage door ervaren editor

In de montage komt alles samen: de ruwe opnamen worden inhoudelijk gemonteerd en gecombineerd met muziek, vormgeving en titels. De kracht van een goede montage zit in de samenhang van al die aspecten. Als ieder onderdeel goed bij elkaar past, dan kost het de kijker geen moeite om naar je video te kijken en haal je het optimale resultaat uit je video.

Video laten monteren via Adobe Premiere

Wij monteren in Adobe Premiere, een professioneel montageprogramma met alle benodigde tools en effecten voor het maken van complexe edits. Waar letten we op als we aan de slag gaan met jouw video?

Selecteren van de juiste muziek

Bij het monteren van je video is het selecteren van muziek een van de belangrijkste keuzes. Muziek bepaalt de sfeer van je beelden.

Wij kiezen voor muziek die rijmt met je beelden. We kijken goed naar de setting en welk gevoel dit oproept. Is het beeld vrolijk, stoer, inspirerend, subtiel, emotioneel of avontuurlijk?

Vaak maken we hiervoor gebruik van PremiumBeat of Artlist, een grote database met rechtenvrije muziek. Zo kunnen we altijd muziek vinden die precies bij de beelden past.

Ritmische opbouw

Als we de perfecte muziektrack hebben gevonden, proberen we beeldovergangen te timen op het ritme en tempo van de muziek, bijvoorbeeld door op de eerste tel van de maat over te gaan op een nieuw shot. Op die manier komen beeld en muziek nog meer samen en is je montage vloeiend.

Bekijk anders even dit voorbeeld, in deze video hebben we vrij veel ritmische overgangen verwerkt:

Toepassen van kleurcorrectie

Door kleurcorrectie toe te passen, kunnen we nog meer een geheel maken van de opgenomen footage. Door te spelen met waarden zoals contrast, exposure en zwarttinten, kunnen we de beelden dezelfde toon geven.

In Adobe Premiere kunnen we prachtige kleurcorrectie toepassen in combinatie met de FilmConvert plugin.

Video met duidelijke eigen huisstijl

Maak je een serie video's zoals videoblogs, tutorial video's of productfilmpjes, dan werken we hiervoor een vaste huisstijl uit.

In de montage maken we een beginleader of logo-animatie met pay-off. Een vast format zorgt voor herkenning bij de kijker, waardoor je online een groter publiek behaalt.

Wil je een video laten monteren?

Heb je opnamen klaar liggen die bewerkt kunnen worden? Of wil je dat wij de opnamen verzorgen? Onze filmmakers en editors staan voor je klaar.

Editor inhuren via Pro Motion Film

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!