Iemand die zorgt dat het geen pijn doet aan je ogen.

Video editor inhuren

Ben je op zoek naar een partij die je filmopnamen of videomontage helemaal uit handen neemt? Of heb je onbewerkte opnames liggen en wil je deze professioneel tot een film laten monteren?

Een video editor inhuren via Pro Motion Film is dan de beste keuze. Hoe scherper de montage, hoe beter je video. Creativiteit is daarin zeer belangrijk. Laat dit daarom aan één van onze professionals over. Zo zorg je voor het beste resultaat.

Het werk van een editor

Een video editor inhuren doe je om jouw opnamen tot een goedlopend beeldproduct te maken. Het ruwe materiaal dat is verzameld tijdens de opnamen moet verwerkt worden. Daar komt de editor in het spel.

Een editor monteert de beelden op zo'n manier dat je verhaal inhoudelijk perfect wordt weergeven. Vergeet daarbij ook het geluid en de muziek niet. Samen vormt het een geheel.

Monteren is daarom vakwerk dat het beste door professionals kan worden gedaan.

TIP: Lees ook eens onze blog post Film laten monteren van eigen video opnamen met voorbeelden van bedrijven die zelf materiaal aanleverden en dit door ons lieten monteren

Bewerken van beelden

Jouw film wordt sterker als de kleuren kloppen. Dat kan bijvoorbeeld worden gedaan met color grading.

Ook het geluid moet perfect en goed hoorbaar zijn. Daarom maken we ook gebruik van audionabewerking. Bovendien kan je film baat hebben bij het toevoegen van geluidseffecten.

Alles wordt in dienst gesteld van het overbrengen van jullie verhaal. Als alles klopt zullen mensen je onthouden. Alleen al daarom is een professionele editor van meerwaarde.

'Editing is niet alleen een manier om losse scènes en fragmenten aan elkaar te verbinden, het is een methode die invloed heeft op het psychologisch sturen van de toeschouwer'

- Vsevolod Pudovskin

Ritmische montage

Iedereen wil een video die netjes op de maat van de muziek is gemonteerd. Maar ook weer niet te netjes. Want je wilt een unieke montage. Custom made.

Wij noemen onze editors ook wel drummers. Want ze spelen optimaal met ritme en tempo. Daardoor krijg je een dynamische film die de kijker meevoert. Met een sterke opbouw en structuur.

TIP: Wanneer je via ons ook een cameraman of cameraploeg inschakelt, dan zal de kwaliteit helemaal hoog zijn. De beelden worden dan tot in perfectie uitgewerkt.

Andere werkzaamheden

De editor maakt jouw video pas echt compleet. Wil je mooie logo's of titels toevoegen? Ook dan kan je het beste een video editor inhuren. Die kan met behulp van een animator animaties in jouw huisstijl maken.

Heb je ook een voice-over nodig? De ingesproken teksten worden perfect onder de beelden gemonteerd. Je video krijg bovendien rechtenvrije achtergrondmuziek. Allemaal verzorgd door een professional.

Voor onze editors hebben montageprogramma's zoals Adobe Première geen enkel geheim. Uit de software wordt het maximale gehaald.

Video editor inhuren via Pro Motion Film

Wil je een video editor inhuren die aan de slag gaat met jouw opnamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze editors maken aan de hand van jouw toegestuurde briefing en beeldmateriaal een professionele video op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!