Iemand die zorgt dat het geen pijn doet aan je ogen.

Video editor inhuren

Zoek je een creatieve en inhoudelijke editor die je video tot een professionele clip monteert?

Wij werken met professionele Adobe Première editors. Snelle, vakkundige jongens die vliegensvlug en secuur beeld kunnen bewerken, waardoor we tegen scherpe tarieven een complete video kunnen leveren.

Na ontvangst van je briefing en beeldmateriaal kunnen we al binnen een paar dagen een sterke montage voor je neerzetten. We toveren je onbewerkte opnames om tot een goedlopend eindproduct. Naast editing kunnen we ook de opnamen voor je uit handen nemen.

Wat doen onze editors?

Onze editor monteert de beschikbare beelden op zo'n manier dat je verhaal perfect wordt weergegeven. Snel, creatief, makkelijk te volgen en to the point. Met veel aandacht voor het gebruik van muziek, audionabewerking, het toevoegen van geluidseffecten en andere technische afwerking zoals color grading.

In een stijl die bij je past. We kunnen je video aankleden met logo's, (naam)titels en creatieve bumpers, Allemaal in jouw huisstijl.

TIP: Lees ook eens onze blog post Film laten monteren van eigen video opnamen met voorbeelden van bedrijven die zelf materiaal aanleverden en dit door ons lieten monteren.

Onze editors beschikken over de juiste kennis en technieken om de kijkers te sturen. Alles wordt in dienst gesteld van het optimaal overbrengen van jullie verhaal. Want als alles klopt haal je het maximale uit je video.

'Editing is niet alleen een manier om losse scènes en fragmenten aan elkaar te verbinden, het is een methode die invloed heeft op het psychologisch sturen van de toeschouwer'

- Vsevolod Pudovskin

Haal alles uit je video edit. Wat we ook kunnen doen:

- 4K montages

- Ondertiteling toevoegen

- Extra korte versie monteren

- Andere video formaten aanleveren zoals Instagram / Facebook (1:1)

- Video slim opknippen in korte bumpers / items (maximaal rendement)

- Spoedmontages (binnen 24 uur)

- Live montage (op locatie)

Ritmische montage

Je krijgt een unieke montage. Ambachtelijk, custom made.

Wij noemen onze editors ook wel drummers. Want ze spelen optimaal met ritme en tempo. Daardoor krijg je een dynamische film die de kijker meevoert. Met een sterke opbouw en shotstructuur.

TIP: Wanneer je ook een cameraman of cameraploeg inschakelt, dan zal de kwaliteit helemaal hoog zijn. De beelden worden dan tot in perfectie uitgewerkt.

Voice-over en motion graphics toevoegen

Wil je bewegende logo's of titels toevoegen? Onze editor kan met behulp van een animator motion graphics in jouw huisstijl maken.

Heb je een voice-over nodig? Wij kunnen binnen 24 uur een voice-over laten inspreken. De ingesproken tekst wordt daarna perfect onder de beelden gemonteerd.

Video editor inhuren via Pro Motion Film

Wil je een video editor inhuren die aan de slag gaat met jouw opnamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze editors maken aan de hand van jouw toegestuurde briefing en beeldmateriaal een professionele video op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!