Wat is archiefmateriaal?

Wat is archiefmateriaal?

Archiefmateriaal betekent in context van film al het bestaande beeldmateriaal dat is terug te vinden in professionele beeldcollecties, bedrijfsarchieven of familie-archieven.

Archiefmateriaal wordt vaak gebruikt in documentaires of reportages met een historische context.

Met archiefmateriaal uit privé-collecties kan teruggeblikt worden op iemands leven. Archiefmateriaal uit bedrijfsarchieven wordt vaak gebruikt in promotiefilms of bedrijfsfilms.

Bekende landelijke beeldarchieven zijn Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en EYE Film Instituut. Denk ook aan de beeldcollecties van Gemeenten.

Ook is er in familie archieven (privé-collecties) vaak veel oude 'home video' terug te vinden.

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar