Wat is long form video content?

Wat is long form video

Onder long form video content wordt een video bedoeld die langer is dan 10 minuten.

Het is een unieke manier van adverteren, omdat de lengte van de meeste advertentievideo's eerder in seconden dan in minuten wordt gerekend. Met een long form video kun je je kijkers echt bij je merk betrekken en een duidelijke boodschap overdragen.

Het is dus zaak dat je je long form video content aantrekkelijk maakt en dat je de kijkers betrekt. De kwaliteit van je long form video is dan ook essentieel. Kun je je kijker blijven boeien, dan is het een bijzonder goede manier om te communiceren met je doelgroep. Het is een vorm van video content marketing die erg in opkomst is en waar grote winsten kunnen worden behaald.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Long form video content van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

De voordelen van long form video

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!