Wat is burst mode?

Wat is burst mode?

De burst mode wordt op veel camera's ook wel de continuous mode genoemd.

Je gebruikt deze functie om met één druk op de knop meerdere foto's vlak na elkaar te maken. Dat is handig voor het scherp in beeld brengen van bewegende objecten en zorgt ervoor dat je als fotograaf geen moment mist van de actie. Dit is dan ook de reden dat de burst mode veel wordt gebruikt in sport- en natuurfotografie.

Het gebruiken van de burst mode

Als fotograaf kan je de burst mode gebruiken door de ontspanknop lang ingedrukt te houden. Je kunt zelf instellen hoeveel foto's er worden gemaakt. Tegenwoordig zijn de meeste (niet-professionele) camera's uitgerust met een 4K-burst mode. Dit houdt in dat er maar liefst 30 foto's per seconde worden gemaakt. Jij kunt vervolgens op je gemak bekijken welke voldoen aan jouw eisen en deze opslaan met een beeldwaarde van 8 megapixel.

Professionele fotograaf inhuren

Als amateur fotograaf is het altijd leuk om te experimenteren met de verschillende functies van je camera. Voor belangrijke project kan je er echter beter voor kiezen de klus uit te besteden aan een professional. Dit betekent niet meteen dat je de controle kwijt bent, maar zorgt er juist voor dat jouw wensen nog beter vertaald worden naar een bruikbaar eindresultaat.

Fotograaf inhuren

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!