Wat is portretfotografie?

Wat is portretfotografie?

Portretfotografie verwijst naar het maken van foto's van het menselijke gelaat. Het kan hierbij gaan om een simpele pasfoto voor je rijbewijs of een prachtige, geposeerde foto voor aan de muur.

Door de decennia heen is portretfotografie uitgegroeid tot een ware kunstvorm. Een bekende Nederlandse fotograaf die zich heeft gewijd aan deze artistieke tak is Bertien van Manen. Zij heeft zich gericht op het vastleggen van emoties van de plaatselijke bevolking van dorpjes in Rusland en China. Met haar werk als fotograaf toont ze dat portretfotografie veel meer is dan alleen het maken van foto's. Het is een vorm van expressie.

Portretfotografie voor bedrijven

Je kunt als bedrijf ook veel baat hebben bij goede portretfotografie. Bijvoorbeeld foto's van je team voor de website. Hiermee kun je de bedrijfsidentiteit versterken en je bedrijf persoonlijker maken.

Een portretfoto laten maken door een professionele fotograaf

Hoewel je ervoor kunt kiezen zelf aan de slag te gaan met portretfotografie, is het voor professionele doeleinden veelal verstandiger om hier een fotograaf voor in te huren. Een videoproductiebedrijf kan je in veel gevallen helpen bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Fotograaf inhuren

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!