Wat is een hot shoe?

Microfoon bevestigd via hot shoe

Een hot shoe, ook wel een flitsschoen genoemd, is het montagepunt bovenop een camera waar een flitser op kan worden gemonteerd.

Tegenwoordig zijn vrijwel alle digitale camera's uitgerust met een hot shoe. Naast de mogelijkheid om een flitser te bevestigen, kan de cameraman de hot shoe ook nog gebruiken voor het monteren van een waterpas, GPS-ontvanger of een ontvanger van de afstandsbediening. Deze verschillende gebruikswijzen maken dit een handige functionaliteit voor elke serieuze cameraman.

Over hot shoes

Niet alle hot shoes zijn hetzelfde. Het is dan ook zeer belangrijk om goed te kijken of de accessoire die jij wilt gebruiken ook daadwerkelijk in de houder past, om te voorkomen dat je onnodig geld verspilt aan dure producten. Laat je dit liever aan een professional over? Dan is het verstandig om een cameraman in te huren bij een videoproductiebedrijf. Zo weet je zeker dat het eindresultaat een professionele uitstraling heeft.

Cameraman inhuren

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!