Videoproductie Alkmaar

Een videoproductie in Alkmaar laten maken? Goed idee. Video is bewezen effectief. Bereik, informeer en overtuig je doelgroep online met doeltreffende videocontent.

Over Pro Motion Film

Ons videoproductiebedrijf is gevestigd in Hilversum en Amsterdam. We maken al sinds 2011 bedrijfsvideo's door heel Nederland, al is ons vizier het meest gericht op Noord-Holland. Zo maakten we een tijdje terug nog 24 locatievideo's voor De Zorgcirkel, een organisatie met ondermeer vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond aan Zee, Volendam en Purmerend.

Video laten maken in Alkmaar en omgeving, wat is er mogelijk?

Hierboven noemen we locatievideo's, een handige marketingvideo als je verschillende vestigingen hebt die je nog beter op de kaart wilt zetten. Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk met video. Wij maken video's voor verschillende branches. Er zijn 7 bedrijfsvideo's die er qua kop en schouders bovenuit steken volgens ons. Zet je ze goed in, dan kun je hier fantastische resultaten mee behalen. Dit zijn ze:

  • Bedrijfsfilm
  • Recruitmentvideo
  • Productvideo
  • Uitlegvideo's
  • Testimonial video's
  • Interviews
  • Social video's

Meer over deze 7 video's lees je hier

Wij kunnen je in een strategiesessie vrijblijvend informeren over deze video's. Het zijn video's die we vaak maken. Sinds 2011 hebben we voor 150+ opdrachtgevers maar liefst 1.000 van dit soort video's gemaakt. In deze achter de schermen video zie je hoe we te werk gaan:

Videoproductie in Alkmaar? Zo gaan we te werk

Bij een videoproject komt vaak meer kijken dan alleen het filmen zelf, tenzij een cameraman inhuren volstaat en je zelf met de bewerking aan de slag gaat. Meestal bestaat het productietraject uit drie fases. Namelijk pre-productie, productie en postproductie.

In de pre-productiefase werken we met elkaar aan de scripts en het draaiboek. Op die manier weten we zeker dat alles naar wens verloopt.

In de productiefase verzamelen we al het beeld. Meestal houd dat in dat we langskomen op locatie om te filmen. Dat kan bestaan uit een dagdeel opnames, hele dag of meerdere dagen. Dit hangt af van de complexiteit van het project.

In de postproductie gaan we tot slot het materiaal bewerken tot een of meerdere bedrijfsvideo's. Beeld wordt gecombineerd met een combinatie van muziek, graphics, voice-over en ondertiteling. De videocontent wordt met je gedeeld in meerdere beeldverhoudingen. Ook is het mogelijk om extra ingekorte versies te maken die je op social kunt delen.

Neem contact op voor meer informatie

Zin om je bedrijf te laten groeien met video? Wij wel. Neem contact op via onze site, dan helpen we je graag verder.

Neem direct contact op

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92