Videoproductie Alkmaar

Een videoproductie in Alkmaar laten maken? Goed idee. Video is bewezen effectief. Bereik, informeer en overtuig je doelgroep online met doeltreffende videocontent.

Over Pro Motion Film

Ons videoproductiebedrijf is gevestigd in Hilversum en Amsterdam. We maken al sinds 2011 bedrijfsvideo's door heel Nederland, al is ons vizier het meest gericht op Noord-Holland. Zo maakten we een tijdje terug nog 24 locatievideo's voor De Zorgcirkel, een organisatie met ondermeer vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond aan Zee, Volendam en Purmerend.

Video laten maken in Alkmaar en omgeving, wat is er mogelijk?

Hierboven noemen we locatievideo's, een handige marketingvideo als je verschillende vestigingen hebt die je nog beter op de kaart wilt zetten. Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk met video. Wij maken video's voor verschillende branches. Er zijn 7 bedrijfsvideo's die er qua kop en schouders bovenuit steken volgens ons. Zet je ze goed in, dan kun je hier fantastische resultaten mee behalen. Dit zijn ze:

  • Bedrijfsfilm
  • Recruitmentvideo
  • Productvideo
  • Uitlegvideo's
  • Testimonial video's
  • Interviews
  • Social video's

Meer over deze 7 video's lees je hier

Wij kunnen je in een strategiesessie vrijblijvend informeren over deze video's. Het zijn video's die we vaak maken. Sinds 2011 hebben we voor 150+ opdrachtgevers maar liefst 1.000 van dit soort video's gemaakt. In deze achter de schermen video zie je hoe we te werk gaan:

Videoproductie in Alkmaar? Zo gaan we te werk

Bij een videoproject komt vaak meer kijken dan alleen het filmen zelf, tenzij een cameraman inhuren volstaat en je zelf met de bewerking aan de slag gaat. Meestal bestaat het productietraject uit drie fases. Namelijk pre-productie, productie en postproductie.

In de pre-productiefase werken we met elkaar aan de scripts en het draaiboek. Op die manier weten we zeker dat alles naar wens verloopt.

In de productiefase verzamelen we al het beeld. Meestal houd dat in dat we langskomen op locatie om te filmen. Dat kan bestaan uit een dagdeel opnames, hele dag of meerdere dagen. Dit hangt af van de complexiteit van het project.

In de postproductie gaan we tot slot het materiaal bewerken tot een of meerdere bedrijfsvideo's. Beeld wordt gecombineerd met een combinatie van muziek, graphics, voice-over en ondertiteling. De videocontent wordt met je gedeeld in meerdere beeldverhoudingen. Ook is het mogelijk om extra ingekorte versies te maken die je op social kunt delen.

Neem contact op voor meer informatie

Zin om je bedrijf te laten groeien met video? Wij wel. Neem contact op via onze site, dan helpen we je graag verder.

Neem direct contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials