Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Breda

Videoproductie in Breda laten maken? Goed plan. Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met sterke video's van Pro Motion Film.

Sinds 2011 maakt ons videoproductiebedrijf video's voor MKB-bedrijven, stichtingen, multinationals en reclamebureaus. De teller staat op 200+ opdrachtgevers in verschillende branches en meer dan 1.000 video's. En we zijn nog lang niet uitgefilmd. Ook in Breda komen we graag voor videoproductie. Bekijk bijvoorbeeld deze bedrijfsvideo van een klein advocatenkantoor uit Breda:

Authentieke stijl

We maken het liefst video's met een documentairestijl. Video's met jezelf, je klanten, partners en collega's in de hoofdrol. Jouw eerlijke verhaal. Daarmee overtuig je je doelgroep.

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en Hilversum, maar we zijn graag op pad en filmen door heel Nederland. Nieuwe mensen, locaties en verhalen ontdekken en zichtbaar maken met video, dat doen we het liefst. Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Wat voor video('s) wil je maken in Breda of omgeving? Met videoproductie kun je bij ons alle kanten uit. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Testimonials
  • Branding video's
  • Socials
  • Aftermovies
  • Uitlegvideo's
  • Recruitment video's
  • Interviews

Alles is mogelijk. Van een enkele branding video tot hele serie uitlegvideo's, of een mix van alles hierboven.

Neem contact met ons op en vertel ons over je wensen

Videoproductie in Breda? Zo gaan we te werk

Als je met een nieuwe partij gaat samenwerken is het altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten. Het videoproductietraject verloopt in drie heldere stappen.

1. Preproductie

De eerste fase bestaat uit de voorbereidingen, dus alles wat vooraf nodig is om geslaagde video's te kunnen maken. Denk dan met name aan het opstellen van een script en het afstemmen van de opnameplanning. We kunnen je hierin ondersteunen. We hebben vooraf aan de opnames nog een paar keer contact om planning en script door te nemen, zodat de opnames perfect lopen.

2. Productie

Nu is het tijd voor een sterk staaltje regie en camerawerk. Tijdens de opnamedag(en) komt onze cameraman of ploeg langs om al het beeldmateriaal op te nemen. Hierbij nemen we het script als leidraad, maar zullen we als de tijd het toelaat ook improviseren en ter plekke met creatieve ingevingen komen, zodat we nog net dat beetje extra uit de opnames kunnen halen. Bekijk hier ons team achter de schermen:

3. Postproductie

In de videobewerking komt alles samen in een creatieve edit en voegen we muziek, graphics en ondertiteling toe. De videocontent ontvang je binnen een werkweek na opnames en er zijn altijd standaard twee correctierondes inbegrepen.

Boost je zichtbaarheid met goede videocontent in en rondom Breda

Zin om aan de slag te gaan met het maken goede video's? Wij anders wel. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

Neem direct contact op

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak