Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Den Bosch

Videoproductie in Den Bosch laten maken? Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met doeltreffende videocontent van Pro Motion Film.

Ons videoproductiebedrijf heeft sinds 2011 voor 200+ opdrachtgevers meer dan 1.000 video's gemaakt. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, reclamebureaus, stichtingen en multinationals, maar ook startups of eenmanszaken kunnen bij ons terecht.

Wij zijn actief door heel Nederland en hebben de afgelopen jaren ook regelmatig video's gemaakt in Den Bosch en omgeving. Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en Amsterdam:

Een van onze vaste opdrachtgevers is Persuade, een reclamebureau uit Den Bosch.

Qua videoproductie mogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Voor veel van onze opdrachtgevers maken we meerdere video's, waarmee we verschillende (video)marketing doeleinden kunnen realiseren.

Denk aan testimonial video's die je kunt wegzetten op je productpagina's en socials. Of recruitment video's voor het werven van nieuw talent. Een goede algemene branding video of serie uitlegvideo's? Geen probleem.

Unieke videostijl

De video's die wij maken hebben een authentieke stijl, want hiermee overtuig je jouw doelgroep het beste. Wij werken daarom het liefst niet met acteurs maar met de echte mensen achter het bedrijf: jij, je collega's, klanten en partners in beeld en aan het woord.

Video's met inhoud, maar ook met amusementswaarde, door middel van een vleugje humor en strakke edit. Zodat je video niet slaapverwekkend is. En mooi geschoten uiteraard, want het oog wil ook wat. Bekijk hier een clipje waarin je ons bezig ziet achter de schermen:

Videoproductie in Den Bosch? Zo gaan we te werk

Het productieproces bestaat uit drie stappen: preproductie, productie en postproductie.

Preproductie

Tijdens het voortraject hebben we contact over inhoud en planning. We stemmen met elkaar het script af en de invulling van de draaidag(en). Zo zijn we ervan verzekerd dat de opnames op locatie goed verlopen en het gewenste beeldmateriaal oplevert.

Productie

In de productiefste verzamelen we al het benodigde beeldmateriaal. Doorgaans betekent dit dat we op locatie in regio Den Bosch komen filmen. We komen langs met een cameraman of een bescheiden filmploeg van twee tot drie personen. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het videoproject. Camerawerk en regie kun je helemaal aan ons overlaten. Ook het interviewen kun je aan ons overlaten.

Postproductie

Tot slot wordt het beeldmateriaal bewerkt tot een of meerdere goedlopende video's. In de edit knippen we het videomateriaal tot een krachtig visueel verhaal, voegen we muziek toe en optioneel graphics en ondertiteling. Standaard zijn er per project twee revisierondes inbegrepen, mocht je nog iets willen aanpassen. De video's zijn klaar binnen een werkweek gerekend vanaf de laatste opnamedag.

Boost je zichtbaarheid met sterke videocontent in Den Bosch en daarbuiten

Zin om aan de slag te gaan met goede video's? Wij wel. Neem direct contact op voor een offerte of kennismaking.

Neem direct contact op

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak