Videoproductie Den Bosch

Videoproductie in Den Bosch laten maken? Bereik, informeer en overtuig je doelgroep met doeltreffende videocontent van Pro Motion Film.

Ons videoproductiebedrijf heeft sinds 2011 voor 200+ opdrachtgevers meer dan 1.000 video's gemaakt. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, reclamebureaus, stichtingen en multinationals, maar ook startups of eenmanszaken kunnen bij ons terecht.

Wij zijn actief door heel Nederland en hebben de afgelopen jaren ook regelmatig video's gemaakt in Den Bosch en omgeving. Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en Amsterdam:

Een van onze vaste opdrachtgevers is Persuade, een reclamebureau uit Den Bosch.

Qua videoproductie mogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Voor veel van onze opdrachtgevers maken we meerdere video's, waarmee we verschillende (video)marketing doeleinden kunnen realiseren.

Denk aan testimonial video's die je kunt wegzetten op je productpagina's en socials. Of recruitment video's voor het werven van nieuw talent. Een goede algemene branding video of serie uitlegvideo's? Geen probleem.

Unieke videostijl

De video's die wij maken hebben een authentieke stijl, want hiermee overtuig je jouw doelgroep het beste. Wij werken daarom het liefst niet met acteurs maar met de echte mensen achter het bedrijf: jij, je collega's, klanten en partners in beeld en aan het woord.

Video's met inhoud, maar ook met amusementswaarde, door middel van een vleugje humor en strakke edit. Zodat je video niet slaapverwekkend is. En mooi geschoten uiteraard, want het oog wil ook wat. Bekijk hier een clipje waarin je ons bezig ziet achter de schermen:

Videoproductie in Den Bosch? Zo gaan we te werk

Het productieproces bestaat uit drie stappen: preproductie, productie en postproductie.

Preproductie

Tijdens het voortraject hebben we contact over inhoud en planning. We stemmen met elkaar het script af en de invulling van de draaidag(en). Zo zijn we ervan verzekerd dat de opnames op locatie goed verlopen en het gewenste beeldmateriaal oplevert.

Productie

In de productiefste verzamelen we al het benodigde beeldmateriaal. Doorgaans betekent dit dat we op locatie in regio Den Bosch komen filmen. We komen langs met een cameraman of een bescheiden filmploeg van twee tot drie personen. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het videoproject. Camerawerk en regie kun je helemaal aan ons overlaten. Ook het interviewen kun je aan ons overlaten.

Postproductie

Tot slot wordt het beeldmateriaal bewerkt tot een of meerdere goedlopende video's. In de edit knippen we het videomateriaal tot een krachtig visueel verhaal, voegen we muziek toe en optioneel graphics en ondertiteling. Standaard zijn er per project twee revisierondes inbegrepen, mocht je nog iets willen aanpassen. De video's zijn klaar binnen een werkweek gerekend vanaf de laatste opnamedag.

Boost je zichtbaarheid met sterke videocontent in Den Bosch en daarbuiten

Zin om aan de slag te gaan met goede video's? Wij wel. Neem direct contact op voor een offerte of kennismaking.

Neem direct contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials