Videoproductie Haarlem

Videoproductie in Haarlem? Helemaal geen slecht idee. In Haarlem zijn namelijk meer dan genoeg fraaie filmlocaties. Op zoek naar een professional om de krachten mee te bundelen? Je bent bij Pro Motion uiteraard aan het juiste adres. Pro Motion Film is in Amsterdam gevestigd, vanuit deze uitvalsbasis wordt er ook regelmatig naar Haarlem uitgeweken voor het filmen van bedrijfsvideo's. In het portfolio zijn meerdere films met filmlocatie Haarlem te vinden. Kijk maar onderaan deze pagina.

Dit heeft Haarlem te bieden

Haarlem heeft tal van fraaie filmlocaties, zoals:

  • De Grote of St. Bavokerk (of andere kerk), filmen op de grote markt met alle oude pracht en praal is natuurlijk altijd een aanrader. In de Jopenkerk kom je zelfs een werkende stadsbrouwerij tegen: helemaal een chique locatie voor het schieten van een film.
  • Het Teylers Museum: het oudste wetenschapsmuseum van Nederland (gevestigd in een prachtig oud gebouw).
  • Het Frans Hals Museum: waar oude meesters en moderne kunstenaars elkaar ontmoeten.
  • Het centrum van Haarlem heeft genoeg te bieden: van prachtige knusse steegjes, winkelstraten tot grachtjes en oude kerken.
Video opnemen in Haarlem
Steegje in Haarlem als perfecte film set
  • Filmen in een landelijke omgeving? Overweeg dan eens de duinen en het strand, op slechts 20 minuten afstand van de stad. Overweeg recreatiegebied Spaarnwoude, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en andere mooie buitenplaatsen eens als locatie voor film.

Oud komt met nieuw samen

Zoals gezegd heeft Pro Motion Film meerdere keren gefilmd in Haarlem en omgeving. Zo zijn er onder meer in directe omgeving van de Gemeente Haarlem en tal van ondernemers video's geproduceerd in Haarlem.

Haarlem is een uitzonderlijk geschikte opnamelocatie: oud komt met nieuw samen, zowel het land rond Haarlem als de binnenstad hebben ieder hun eigen charme. Pro Motion Film heeft daarnaast meerdere keren opnames gemaakt in Business Park Waarderpolder. Dit is het businesspark van Haarlem, dat op nog geen kwartier van Schiphol afligt en over een eigen treinstation beschikt. Daarnaast ligt het op slechts vijf minuutjes fietsen van de binnenstad, aan de rivier de Spaarne.

Video opzet en toepassing

Filmen in Haarlem kan meerdere doeleinden hebben. Vergroten van de naamsbekendheid en aanwakkeren van merkbeleving: het maken van videoproductie doe je om je producten of diensten aan de man te brengen, maar natuurlijk ook om je bedrijf van een krachtig (lokaal) imago te voorzien. Pro Motion Film heeft drie unieke video expertises voor je in petto: videostrategie, videoproductie en tot slot videomarketing. Een goede videostrategie helpt je de juiste doelgroep te bereiken en het gewenste resultaat met je video te bereiken. Videoproductie wordt ingezet om van je bedrijf een gevestigde naam te maken. Zijn de video's eenmaal gemaakt, dan moeten ze verspreid gaan worden. Aan de hand van slim opgezette videomarketing wordt ervoor gezorgd dat je video's op de juiste plekken online komen te staan.

Waarom kiezen voor Pro Motion Film voor videoproductie in Haarlem?

Pro Motion Film is een videoproductiebedrijf dat landelijk actief is, maar zijn wortels in Noord-Holland heeft. Het is bekend met de omgeving en heeft Haarlem al meerdere keren aangedaan als filmlocatie. Daarnaast werkt Pro Motion Film met een eigen, flexibel en klein team. Dit zorgt voor een positieve vibe en snelle resultaten gedurende het filmen. De hechte samenwerking en het feit dat we blind op elkaar kunnen vertrouwen draagt bij aan de kwaliteit.

We gaan er iets moois van maken! Bekijk onze video:

Pro Motion Film: dáárom

Klein, maar fijn: zoals gezegd werkt Pro Motion Film kleinschalig. Dat is een bewuste keuze. Dankzij de kleinschaligheid zijn de experts naadloos op elkaar ingespeeld en vullen zij elkaars blinde vlekken aan. Er wordt snel en solide resultaat geboekt. Er wordt gelet op het échte verhaal. Acteurs worden niet gebruikt. Barst je van de ideeën? Neem snel contact op met Pro Motion Film.

Offerte aanvragen

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials