Videoproductie Haarlem

Videoproductie in Haarlem? Helemaal geen slecht idee. In Haarlem zijn namelijk meer dan genoeg fraaie filmlocaties. Op zoek naar een professional om de krachten mee te bundelen? Je bent bij Pro Motion uiteraard aan het juiste adres. Pro Motion Film is in Amsterdam gevestigd, vanuit deze uitvalsbasis wordt er ook regelmatig naar Haarlem uitgeweken voor het filmen van bedrijfsvideo's. In het portfolio zijn meerdere films met filmlocatie Haarlem te vinden. Kijk maar onderaan deze pagina.

Dit heeft Haarlem te bieden

Haarlem heeft tal van fraaie filmlocaties, zoals:

  • De Grote of St. Bavokerk (of andere kerk), filmen op de grote markt met alle oude pracht en praal is natuurlijk altijd een aanrader. In de Jopenkerk kom je zelfs een werkende stadsbrouwerij tegen: helemaal een chique locatie voor het schieten van een film.
  • Het Teylers Museum: het oudste wetenschapsmuseum van Nederland (gevestigd in een prachtig oud gebouw).
  • Het Frans Hals Museum: waar oude meesters en moderne kunstenaars elkaar ontmoeten.
  • Het centrum van Haarlem heeft genoeg te bieden: van prachtige knusse steegjes, winkelstraten tot grachtjes en oude kerken.
Video opnemen in Haarlem
Steegje in Haarlem als perfecte film set
  • Filmen in een landelijke omgeving? Overweeg dan eens de duinen en het strand, op slechts 20 minuten afstand van de stad. Overweeg recreatiegebied Spaarnwoude, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en andere mooie buitenplaatsen eens als locatie voor film.

Oud komt met nieuw samen

Zoals gezegd heeft Pro Motion Film meerdere keren gefilmd in Haarlem en omgeving. Zo zijn er onder meer in directe omgeving van de Gemeente Haarlem en tal van ondernemers video's geproduceerd in Haarlem.

Haarlem is een uitzonderlijk geschikte opnamelocatie: oud komt met nieuw samen, zowel het land rond Haarlem als de binnenstad hebben ieder hun eigen charme. Pro Motion Film heeft daarnaast meerdere keren opnames gemaakt in Business Park Waarderpolder. Dit is het businesspark van Haarlem, dat op nog geen kwartier van Schiphol afligt en over een eigen treinstation beschikt. Daarnaast ligt het op slechts vijf minuutjes fietsen van de binnenstad, aan de rivier de Spaarne.

Video opzet en toepassing

Filmen in Haarlem kan meerdere doeleinden hebben. Vergroten van de naamsbekendheid en aanwakkeren van merkbeleving: het maken van videoproductie doe je om je producten of diensten aan de man te brengen, maar natuurlijk ook om je bedrijf van een krachtig (lokaal) imago te voorzien. Pro Motion Film heeft drie unieke video expertises voor je in petto: videostrategie, videoproductie en tot slot videomarketing. Een goede videostrategie helpt je de juiste doelgroep te bereiken en het gewenste resultaat met je video te bereiken. Videoproductie wordt ingezet om van je bedrijf een gevestigde naam te maken. Zijn de video's eenmaal gemaakt, dan moeten ze verspreid gaan worden. Aan de hand van slim opgezette videomarketing wordt ervoor gezorgd dat je video's op de juiste plekken online komen te staan.

Waarom kiezen voor Pro Motion Film voor videoproductie in Haarlem?

Pro Motion Film is een videoproductiebedrijf dat landelijk actief is, maar zijn wortels in Noord-Holland heeft. Het is bekend met de omgeving en heeft Haarlem al meerdere keren aangedaan als filmlocatie. Daarnaast werkt Pro Motion Film met een eigen, flexibel en klein team. Dit zorgt voor een positieve vibe en snelle resultaten gedurende het filmen. De hechte samenwerking en het feit dat we blind op elkaar kunnen vertrouwen draagt bij aan de kwaliteit.

We gaan er iets moois van maken! Bekijk onze video:

Pro Motion Film: dáárom

Klein, maar fijn: zoals gezegd werkt Pro Motion Film kleinschalig. Dat is een bewuste keuze. Dankzij de kleinschaligheid zijn de experts naadloos op elkaar ingespeeld en vullen zij elkaars blinde vlekken aan. Er wordt snel en solide resultaat geboekt. Er wordt gelet op het échte verhaal. Acteurs worden niet gebruikt. Barst je van de ideeën? Neem snel contact op met Pro Motion Film.

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Oprechte interesse in jouw verhaal

Suzanne Rotteveel, Eigenaar, Oogstgoed

Als je een videoportret wilt waarin je op een natuurlijke manier en vanuit je eigen kracht je verhaal doet én dat mooi in beeld is gebracht, dan moet je bij de jongens van Pro Motion Film zijn. Niels begeleidde me goed mijn verhaal in en bleef tegelijk ook scherp op de details. Hij is een professional met geduld en oprechte interesse in jouw verhaal. Ik ben trots op het eindresultaat!

Blog

In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!