Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

De voordelen van long form video

Voor marketeers is het kiezen tussen een korte of lange video vaak een lastige opgave. Meestal wordt er gezegd: 'De consument heeft weinig geduld, dus zal korte video wel beter scoren.'

Maar dat klopt niet helemaal. Studies hebben juist aangetoond dat long form video meer effect kan hebben.

Het doel van je video campagne

Het gaat er vooral om wat het doel is van je video campagne.

Wil je nieuwe klanten bereiken en snel awareness en kliks naar je site creëren? Dan is een korte video advertentie de beste oplossing.

Maar is je videocampagne juist gericht op het behouden van je huidige doelgroep en versterken van je brand identity? Kies dan voor long form video.

Zwart op wit

Het gaat niet voor alle gevallen op, maar als uitgangspunt kun je er aan vasthouden dat long form video staat voor kwalitatieve views en short form video voor kwantitatieve views, dus meer kliks.

Een video die langer duurt, wordt door minder mensen gezien, maar degene die hem zien, hebben zich al bewezen als volger van jouw merk, en blijven aan de hand van een lange inhoudelijk interessante video extra betrokken. Dit is dus een waardevolle view voor jou.

Engagement

Long form video is de ideale manier om je consument betrokken te houden bij jouw merk en daarmee je community te versterken.

De lat ligt hierbij wel hoog. De kijker is gewend aan high-end content, een goed verhaal, authentiek en met entertainment. Een inspirerend interview bijvoorbeeld of een reportage waarin je achter de schermen gaat.

Long form video interviews opgenomen in opdracht van de KvK.

Starten met long form video

Pro Motion Film maakt long form video. In samenwerking met marketeers maken we creatieve en inhoudelijke video content waar je ook echt resultaat mee behaalt. Een video die impact heeft en waarmee je klanten in actie komen.

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92