Wat is een 35mm sensor?

Wat is een 35mm sensor?

Een 35mm sensor is het grootste sensorformaat voor camera's. Voor deze variant geldt dat het beeld dat de cameraman door de zoeker ziet ook daadwerkelijk het beeld is dat op de foto of video zal verschijnen. Daarom wordt een 35mm sensor ook wel een full-frame sensor genoemd.

Voordelen van een 35mm sensor

Er zijn verschillende redenen waarom een cameraman zou kiezen voor een camera met een 35mm sensor. De belangrijkste hiervan is het feit dat je met deze sensor fantastisch video- en macrowerk kunt opnemen. Dit heeft alles te maken met de ondiepe scherptediepte van de lens.

Cameraman inhuren

Hoewel het mogelijk is om zelf aan de slag te gaan met een 35mm sensor, kan je er ook voor kiezen een professionele cameraman in te huren. Dit bespaart een hoop tijd en geld én zorgt ervoor dat je gegarandeerd profiteert van uitstekende resultaten.

Cameraman inhuren

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!