Een succesvolle promotiefilm maken die kijkers trekt

Een succesvolle promotiefilm maken die kijkers trekt, hoe doe je dat?

Een promotiefilm laten maken kan werkelijk op allerlei manieren.

De focus in je promotiefilm kan 100% liggen op het laten zien van mooie visuals. Denk aan een promotiefilm van een nieuw product waarin je alleen maar mooie beelden laat zien van dat product.

Maar je kunt dit ook aanvullen met een goed verhaal: authentieke storytelling. Bijvoorbeeld via voice-over of een spreker in beeld.

Die combinatie van mooie beelden en een goed verhaal is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Door de jaren heen is zo'n Show & Tell promotiefilm ons meest gewaardeerde product geworden. Dit is ook een promotiefilm format waar erg veel vraag naar is, omdat zo'n video wordt gewaardeerd door je doelgroep.

Daarom hebben we ons hierin gespecialiseerd.

Waarom is deze video zo populair?

Een Show & Tell promo geeft een zeer volledig beeld van een bedrijf en haar producten, diensten en medewerkers. De combinatie van beelden en een sterk verhaal zorgt voor een aantrekkelijke en doeltreffende video die zowel op het gevoel als het verstand van je doelgroep in speelt.

Script en storyboard

Wij combineren in onze promotiefilms sfeervolle beelden van een bedrijf of evenement met een voice-over. Of we laten sprekers in beeld vertellen. Bijvoorbeeld medewerkers of bezoekers van een evenement.

De beste antwoorden en quotes worden op een leuke en korte manier verknipt in de montage. Tussendoor zie je sfeerbeelden van het bedrijf, de medewerkers, het product of evenement voorbij komen.

Zo wordt het een frisse en toegankelijke film die in korte tijd een betrouwbare indruk achterlaat bij de kijker.

Misschien vind je het volgende artikel ook interessant

Succesvolle promotiefilm met dialoog
Effectieve promotiefilm

Look & feel

De film bestaat uit kleurrijke beelden met een mooie diepte scherpte.

Om de productiekwaliteit van je video te verhogen, spelen we sommige shots af in slow motion. De manier van filmen is fris, enthousiast en zet aan tot actie.

De promotiefilm is informatief en laat in korte tijd een duidelijke indruk achter bij de kijker. Tegelijkertijd speelt de film in op het gevoel van de kijker via muziek, een goede montage en mooie beelden. Ons doel is om de boodschap op een feel-good manier over te brengen.

Algemene vragen

Wij stellen een vragenlijst op die precies bij de boodschap past van je film. Vragen waar je aan kunt denken:

  • Wat doet jullie bedrijf?
  • Wat is jullie visie?
  • Welke diensten bieden jullie aan?
  • Ben je tevreden als klant?
  • Wat vond je van het evenement?

Nog meer video's maken?

Wil je op locatie nog meer video's maken? Bijvoorbeeld een los interview of extra uitlegvideo? Dat kan voordelig, want we zijn toch al aan het filmen. Je betaalt daarom alleen voor de videomontage van de aanvullende video's.

Promotiefilm laten maken

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot (MA Film Studies) is met 12+ jaar ervaring en meer dan 1200 bedrijfsvideo's op zijn naam één van de meest ervaren specialisten op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van ervaren video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en (internationale) organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met inhoudelijk sterke video's.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Meer over de missie van Pro Motion Film ->

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos,

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.