Een succesvolle promotiefilm maken die kijkers trekt

Een promotiefilm kun je op allerlei manieren maken.

De focus kan bijvoorbeeld 100% liggen op het laten zien van mooie visuals. Denk aan een promotiefilm van een nieuw product waarin je alleen maar mooie beelden laat zien van dat product.

Maar je kunt dit ook aanvullen met een verhaal. Bijvoorbeeld via voice-over of een spreker in beeld.

Die combinatie van mooie beelden en een goed verhaal is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Door de jaren heen is zo'n Show & Tell promotiefilm ons meest gewaardeerde product geworden. Dit is een promotiefilm format waar erg veel vraag naar is. Daarom hebben we ons hierin gespecialiseerd.

Waarom is deze video zo populair?

Een Show & Tell promo geeft een zeer volledig beeld van een bedrijf en haar producten, diensten of medewerkers. De combinatie van beelden en een sterk verhaal zorgt voor een aantrekkelijke en doeltreffende video die zowel op het gevoel als het verstand in speelt.

Script en storyboard

Wij combineren in onze promotiefilms sfeervolle beelden van een bedrijf of evenement met een voice-over. Of we laten sprekers in beeld vertellen. Bijvoorbeeld medewerkers of bezoekers van een evenement.

We stellen iedereen dezelfde vragen. De beste antwoorden worden vervolgens op een leuke en korte manier verknipt in de montage. Tussendoor zie je sfeerbeelden van het bedrijf, de medewerkers, het product of evenement voorbij komen.

Zo wordt het een frisse en toegankelijke film die in korte tijd een betrouwbare indruk achterlaat bij de kijker.

Klanten vertellen in beeld over hun ervaring met een dienst van de bibliotheek.

Look & feel

De film bestaat uit kleurrijke beelden met een mooie diepte scherpte.

Om de productiekwaliteit van je video te verhogen, spelen we sommige shots af in slow motion. De manier van filmen is fris, enthousiast en zet aan tot actie.

De promotiefilm is informatief en laat in korte tijd een duidelijke indruk achter bij de kijker. Tegelijkertijd speelt de film in op het gevoel van de kijker via muziek, een goede montage en mooie beelden. Ons doel is om de boodschap op een feel-good manier over te brengen.

Algemene vragen

Wij stellen een vragenlijst op die precies bij de boodschap past van je film. Vragen waar je aan kunt denken:

  • Wat doet jullie bedrijf?
  • Wat is jullie visie?
  • Welke diensten bieden jullie aan?
  • Ben je tevreden als klant?
  • Wat vond je van het evenement?

Nog meer video's maken?

Wil je op locatie nog meer video's maken? Bijvoorbeeld een los interview of extra uitlegvideo? Dat kan voordelig, want we zijn toch al aan het filmen. Je betaalt daarom alleen voor de videomontage van de aanvullende ideo's. Wij kunnen in korte tijd ook de volgende films opnemen.

Meer informatie over Promotiefilm videoproductie

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!