Wat is Adobe Premiere?

Betekenis Adobe Premiere

Adobe Premiere is videobewerkingssoftware die kan worden gebruikt door een video-editor die snel en gemakkelijk video's wilt bijsnijden, aanpassen, of van effecten wilt voorzien.

Wat kan je met Adobe Premiere?

Adobe Premiere heeft vele verschillende toepassingen, voor vele typen video professionals.

Adobe Premiere biedt je talloze opties en variaties om op eenvoudige wijze mee aan de slag te gaan. Je ontvangt tips, krijgt hulp en uren aan inspiratie met behulp van ordeningstools, stapsgewijze uitleg en veel extra gadgets. De video's die je gemaakt hebt, kan je vervolgens gemakkelijk delen.

Adobe Premiere Rush

Premiere Rush is een gratis videobewerkingsprogramma voor iOS, Mac, Android en Windows. Ook als beginnende videomaker kan je er gemakkelijk mee overweg. Video's of foto's van je computer of je externe harde schijf kan je rechtstreeks overplaatsen op Premiere Rush.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro is een betaalde variant van Premiere voor zowel Windows als Mac. Het is het meest uitgebreide videobewerkingsprogramma van Adobe en een programma dat ook door professionals wordt gebruikt. Het is uitstekend samen te gebruiken met andere programma's van Adobe, waaronder Adobe After Effects en Adobe Media Encoder. Je kunt, als je nieuwsgierig bent, gebruik maken van een proefperiode van 7 dagen: een week gratis experimenteren!

De voordelen van Adobe Premiere

Je hebt een modus voor snelle bewerkingen tot je beschikking, evenals een aanbod van automatisch gegenereerde effecten en compilaties. Adobe Premiere staat vol tutorials en tips. Er is een zoekmachine voor als je naar iets specifieks op zoek bent, of vergeten bent waar je het de eerste keer gevonden hebt. Je video's kan je gemakkelijk delen via Vimeo of uploaden naar YouTube.

Lees ook: Video bewerken? Zo doe je dat gemakkelijk zelf!

Meer videoproductie begrippen

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!