Wat is een revisieronde?

Revisieronde met feedback op video

Een revisieronde is een extra ingeplande aanpassing van een nieuw concept vaak op basis van feedback. Het geeft je de mogelijkheid het huidige product te bekijken, te analyseren en te finetunen.

Stel je wilt een bedrijfsfilm laten maken, dan gaat deze waarschijnlijk door een aantal revisierondes voordat deze klaar is om gepubliceerd te worden. Revisierondes geven je dus de kans om het uitgewerkte concept nog beter te maken.

Je videoproductie uitbesteden

Wil je een videoproductiebedrijf inhuren voor het maken van je video? Kies dan altijd een bedrijf dat je in ieder geval één gratis revisieronde aanbiedt. Op die manier zorgen jullie er samen voor dat jouw videoboodschap perfect wordt overgebracht en aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar