Wat is decoupage?

Decoupage is een ander woord voor editing

Decoupage betekent letterlijk 'in stukken snijden' en komt uit het Frans. In de filmwereld is dit dan ook onderdeel van het editing proces.

Je snijdt de film in stukken en plaatst bepaalde scenes naast andere scenes om continuïteit te creëren of een bepaald effect te realiseren. Een ander woord voor decoupage in het Engels is dan ook editing. Met decoupage snijd je je script in stukken en met montage plak je ze vervolgens weer aan elkaar.

Editing uitbesteden

Een goede video editor zorgt ervoor dat jouw video perfect wordt. Het op de juiste manier aan elkaar plakken van scripts is cruciaal voor het succes van je bedrijfsfilm. Een videoproductiebedrijf is hier zeer ervaren in en maakt van jouw apart gefilmde scenes één samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Meer gerelateerde videomontage begrippen:

Videomontagesoftware Videobewerking Postproductie Edit suite Proxy editing KeyframeSpotten Decoupage Frame Shot Scène Picture lock Sound design Audionabewerking Rechtenvrije muziek Kleurcorrectie Converteren Aspect ratio BestandsformaatMP4MOVH264 ProRes 422 Exporteren Video export WeTransfer Revisieronde Fade in Fade to white Cross fade Split screen Graphic match Hard cut Wipe Blur effect Contrast Archiefmateriaal Cold open Call to action Motion graphics Logo-animatie Lower third Video watermark Off screen

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar