Wat is decoupage?

Decoupage is een ander woord voor editing

Decoupage betekent letterlijk 'in stukken snijden' en komt uit het Frans. In de filmwereld is dit dan ook onderdeel van het editing proces.

Je snijdt de film in stukken en plaatst bepaalde scenes naast andere scenes om continuïteit te creëren of een bepaald effect te realiseren. Een ander woord voor decoupage in het Engels is dan ook editing. Met decoupage snijd je je script in stukken en met montage plak je ze vervolgens weer aan elkaar.

Editing uitbesteden

Een goede video editor zorgt ervoor dat jouw video perfect wordt. Het op de juiste manier aan elkaar plakken van scripts is cruciaal voor het succes van je bedrijfsfilm. Een videoproductiebedrijf is hier zeer ervaren in en maakt van jouw apart gefilmde scenes één samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Meer gerelateerde videomontage begrippen:

Videomontagesoftware Videobewerking Postproductie Edit suite Proxy editing KeyframeSpotten Decoupage Frame Shot Scène Picture lock Sound design Audionabewerking Rechtenvrije muziek Kleurcorrectie Converteren Aspect ratio BestandsformaatMP4MOVH264 ProRes 422 Exporteren Video export WeTransfer Revisieronde Fade in Fade to white Cross fade Split screen Graphic match Hard cut Wipe Blur effect Contrast Archiefmateriaal Cold open Call to action Motion graphics Logo-animatie Lower third Video watermark Off screen

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!