Wat is decoupage?

Decoupage is een ander woord voor editing

Decoupage betekent letterlijk 'in stukken snijden' en komt uit het Frans. In de filmwereld is dit dan ook onderdeel van het editing proces.

Je snijdt de film in stukken en plaatst bepaalde scenes naast andere scenes om continuïteit te creëren of een bepaald effect te realiseren. Een ander woord voor decoupage in het Engels is dan ook editing. Met decoupage snijd je je script in stukken en met montage plak je ze vervolgens weer aan elkaar.

Editing uitbesteden

Een goede video editor zorgt ervoor dat jouw video perfect wordt. Het op de juiste manier aan elkaar plakken van scripts is cruciaal voor het succes van je bedrijfsfilm. Een videoproductiebedrijf is hier zeer ervaren in en maakt van jouw apart gefilmde scenes één samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Meer gerelateerde begrippen

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92