Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Zaanstreek

De Zaanstreek is uitermate fotogeniek en in heel Nederland bekend om zijn karakteristieke molens en traditionele huisjes. Filmen in de Zaanstreek betekent het beste van de natuur en het beste van de oer-Hollandse architectuur in beeld brengen. Het betekent filmen in plaatsjes als Oostzaan, Wormerland of Zaandam. In de regio vind je verschillende fraaie watermassa's en natuurlijk ook de nodige ambitieuze ondernemers. Sommige bedrijven zijn hier al heel lang gevestigd. Voor Pro Motion film is de Zaanstreek dichtbij huis. We hebben er in het verleden verschillende succesvolle videoproducties opgenomen, met oog voor de omgeving.

Pro Motion Film in de Zaanstreek

Zoals gezegd, Pro Motion Film is niet onbekend in de Zaanstreek. Zo hebben we in het recente verleden onder meer een promotiefilm gemaakt voor gemeentes Wormerland en Oostzaan. Jij kunt ook een fraaie video laten maken over jouw aanwezigheid in en impact op de Zaanstreek. Laat een professioneel geproduceerde video maken en vertel een verhaal dat blijft hangen bij de doelgroep. Online beter zichtbaar zijn, meer autoriteit uitstralen en je merkbeleving vergroten? Je doet het met een vakkundig geschoten en gemonteerde bedrijfsvideo.

Promotiefilm voor gemeente Oostzaan

De omgeving fraai in beeld

Als we een bedrijfs- of promotiefilm schieten, zorgen we er altijd goed voor dat we ook de omgeving goed naar voren laten komen. Jouw bedrijf is immers deel van de omgeving: deel van de Zaanstreek. Dit is je thuis, je trots. Je wilt laten zien welke impuls je de Zaanstreek kunt geven. Zeker voor een lokale, kleinere onderneming is het zo dat de meeste klanten zich dichtbij huis bevinden. Vandaar dat het zo belangrijk is dat je je bedrijf visueel linkt aan je locatie.

Promotiefilm voor gemeente Wormerland

Promotiefilm of toch online docu serie?

Naar welk type video je ook op zoek bent: Pro Motion Film levert. Tegenwoordig kun je heel wat filmrichtingen inslaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een passend filmformat voor. Met een promotiefilm spelen we jouw Zaanse bedrijf of een product van je bedrijf in de picture, terwijl we met een docu video reeks de nadruk leggen op het verhaal achter de schermen. Aan de hand van interviews en "a day in the life" opnamen creëer je unieke content waarmee je jezelf op je eigen website en op sociale media kunt profileren.

Het échte verhaal vertalen

Wat onze visie op videoproductie is? Wij streven naar de mooist mogelijke cinematografie en een eerlijk, puur verhaal. Storytelling - het verhaal van je bedrijf - speelt hierin een grote rol. Wat we in ieder geval niet doen, is een overdreven scriptmatig verhaal vertellen vol acteurs. Nee, wij zetten mensen binnen het bedrijf zelf in de picture. Geloofwaardigheid is ons streven. Dat is ook waar je doelgroep naar op zoek is. Een eerlijk verhaal wekt goodwill op.

Een ervaren en flexibel team

Bij Pro Motion Film werken met een flexibel en ervaren team. Stuk voor stuk zijn we goed op elkaar ingespeeld: we kennen elkaars talenten en grillen. Dat zorgt voor een prettige en productieve vibe tijdens het filmen. We halen het beste in onszelf naar boven en hopelijk ook in jou. Het feit dat de trots en het plezier eraf spatten, weerspiegelt zich in het eindproduct.

Hoogtepunten van de Zaanstreek

De Zaanstreek heeft een hoop te bieden: het stadshart van Zaandam.

Denk je aan de Zaanstreek, dan denk je aal molens. Nog niet zo lang geleden stonden de oevers van de Zaan vol molens, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie en voor houtbewerking. Zaandam is een mooi oud plaatsje met kenmerkende architectuur. Daarnaast is de Zaanstreek voedingsbodem van tal van grote Nederlandse ondernemingen, denk maar aan Verkade, Honig, Albert Heijn, Lassie en Duyvis. Ook wordt er volop chocola geproduceerd. Wist je dat de Zaanse cacao-industrie vooralsnog de grootste in zijn soort ter wereld is?

Huur Pro Motion Film in

Waarom kiezen voor Pro Motion Film? Kies voor lokaal. Wij zijn bekend met de Zaanstreek en hebben bovendien tal van jaren ervaring met het filmen van high-end bedrijfsvideo's. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We zijn te bereiken via [email protected] en 020-233 33 51.

Meer informatie aanvragen

Fullservice videoproductiebureau

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak