Jouw organisatie gecombineerd met beelden van de natuur

Videoproductie Zaanstreek

Een professionele video laten maken in Zaandam, Wormerland of Oostzaan? Goed idee!

De Zaanstreek is namelijk een fantastische omgeving met prachtige natuur en mooie industriele en historische straatbeelden. Daarnaast is deze regio rijk aan mooie wateren en verhalen van ambitieuze ondernemers en gevestigde bedrijven. Een plaatje voor op camera!

Zo hebben de gemeentes Oostzaan en Wormerland via ons een promotiefilm laten maken over hun gemeentes. In deze video's komen alle pluspunten van de omgeving goed in beeld. Bekijk de video van omgeving Oostzaan hier:

Ook een goede video maken over jouw aanwezigheid in de Zaanstreek regio

Een professioneel geproduceerde video met een mooi verhaal blijft hangen bij je doelgroep. Dus als je online zichtbaarder wilt zijn, meer autoriteit en "merkbeleving" rondom je organisatie of onderneming wilt creeeren, of gewoon meer offerte aanvragen wilt ontvangen: maak dan een goede video.

Een promotiefilm met de omgeving ook mooi in beeld?

Als jij het moet hebben van je directe omgeving, bijvoorbeeld omdat jouw dienstverlening zich geheel richt op de bewoners in jouw plaats, of lokale ondernemers, dan is het slim om een video te maken waarin jij jouw bedrijf visueel sterk linkt aan de locatie waar je bedrijf is gevestigd.

Dus stel je bent gevestigd in Zaandam; dan filmen we ook mooie shots dat je langs een paar bekende sights van Zaandam loopt. Terwijl je vertelt over waar je mee bezig bent. Mensen houden van herkenning, dus hiermee ga je scoren. Het laten zien van de omgeving, maakt je video visueel ook een stuk krachtiger dan alleen beelden gefimd bij je op kantoor.

Van een promotiefilm tot online documentaireserie

Wat voor video zou je willen maken? Je kunt tegenwoordig alle kanten uit. Denk aan een promotiefilm of productvideo waarin klanten op camara een review geven over jouw dienstverlening. Of een reeks documentaire video's waarin we jouw organisatie tijdelijk volgen en medewerkers interviewen. Deze video's kun je als onderdeel van een social media campagne verspreiden via je social kanalen.

Onze visie op videoproductie?

Wij maken met name video's met mooie cinematografie en eerlijke storytelling: we willen het echte verhaal laten zien. Wat we niet doen zijn video's die volledig zijn gescript, met acteurs in beeld. Dat is niet geloofwaardig. Je wilt je doelgroep natuurlijk wel overtuigen. En jouw doelgroep wil vooral graag zien wie jij bent en waar je mee bezig bent.

Hoe ziet dit er uit?

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hieronder onze nieuwste showreel met fragmenten uit recent werk:

Aan welke kosten moet ik denken?

Wat een video laten maken je gaat kosten hangt af van meerdere factoren. Denk aan het aantal dagen filmen, maar ook aan de nabewerking van je video. Hoe complexer, hoe meer tijd hier in gaan zitten. Wij hebben een transparant overzicht op onze website staan met de kosten per onderdeel. Zo kun je een beeld krijgen van waar je aan moet denken. Bekijk de kosten van een video.

Promotiefilm laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!