Knalt jouw merk al van het scherm?

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken waarmee je echt gaat scoren? Met een goed geproduceerde promotiefilm kun je snel en heel effectief je doelgroep bereiken. Sterke visuals staan hierbij centraal.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken is maatwerk en moet professioneel gebeuren. Alles draait om een sterk format, creatief script en mooie beelden. Waardoor je boodschap het beste overkomt.

VIDEO FACT: Landingspagina's met een promotiefilm leiden tot 800% meer conversie dan dezelfde pagina zonder video. Dus als je bezig bent met het schrijven van web copy, dan heb je waarschijnlijk meer succes met een video (Bron: Orion21)

Promotiefilm laten maken
Promotiefilm laten maken

VIDEO FACT: video's worden 1200% vaker gedeeld dan links en tekst bij elkaar opgeteld. (Bron: Orion21)

Vastleggen van de beelden

De promotiefilm wordt door een professionele cameraploeg opgenomen. Naast een waterdicht creatief script ligt de nadruk op hoogwaardige visuals en sterke beeldvoering. Hiervoor gebruiken we verschillende opnametechnieken gebruikt zoals super slow motion opnamen, een slider of stabilizer.

Montage

Onze creatieve editor selecteert vervolgens de sterkste shots en maakt een topkwaliteit video. Op alle details wordt gelet. Je krijgt echt een maatwerk zodat je video uniek en origineel is.

Er wordt muziek bij gezocht die perfect aansluit bij de beelden. Naar wens kan voice-over of animatie worden toegevoegd.

Een promotiefilm van Pro Motion Film

Jij weet wat je wilt vertellen. Wij weten hoe we je doelgroep het beste met beeld kunnen bereiken. Uit die samenwerking ontstaat de perfecte video.

We staan te springen om samen een sterke video neer te zetten!

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!