Knalt jouw merk al van het scherm?

Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken is maatwerk. Wil je alles observerend gefilmd, rustig en authentiek? Of juist een gescripte video, snel gemonteerd en gebruikmakend van de nieuwste film technologieën?

Alles draait om het vinden van de juiste toon. Waardoor de boodschap het beste overkomt. Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een film in de juiste stijl.

Waarom een promotiefilm?

Met een promotiefilm kun je snel en uiterst effectief een belangrijke boodschap communiceren.

De focus ligt in deze film op het creëren van impact en emotie. Bijvoorbeeld door mooie cinematografie of een creatief script met humor. Sterke visuals staan hierbij centraal.

VIDEO FACT: Landingspagina's met video leiden tot 800% meer conversie dan dezelfde pagina zonder video. Dus als je bezig bent met het schrijven van web copy, dan heb je waarschijnlijk meer succes met een video (Bron: Orion21)

De ideale setting

Sterke visuals beginnen bij een mooie setting. Wij helpen je bij het vinden van een geschikte opnamelocatie. Buiten in de stad, op straat of de natuur in. Op kantoor of tijdens een workshop, masterclass of presentatie.

Of ga langs bij je klanten of doelgroep. Film op meerdere locaties en je hebt een sterke video testimonial.

VIDEO FACT: video's worden 1200% vaker gedeeld dan links en tekst bij elkaar opgeteld. (Bron: Orion21)

Vastleggen van de beelden

De film wordt door een professionele cameraploeg opgenomen. De nadruk ligt op hoogwaardige visuals en krachtige beeldvoering. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken zoals super slow motion opnamen, een slider of stabilizer.

Montage

Onze editor selecteert de sterkste shots en maakt daar een krachtig beeldproduct van. Er wordt muziek bij gezocht die perfect aansluit bij de beelden. En optioneel kan er voice-over of animatie toegevoegd worden.

Ruime ervaring

Wij maken al jaren films ter promotie van producten, diensten of evenementen. Jij weet wat je wilt vertellen en wij weten hoe we je doelgroep het beste met beeld kunnen bereiken. Uit dat samenspel ontstaat de perfecte film.

Een promotiefilm van Pro Motion Film

Een korte promo met impact, sterke visuals en een overtuigende call to action. Voor 100% impact.

Promotiefilm laten maken? Stuur een mail met je wensen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Ze luisteren naar wat de klant wil

Aram Bruckner, Dr Beyk Amsterdam

Creatief, flexibel en luistert goed naar wat de 'klant' wil. Pro Motion Film is een dikke aanrader voor iedereen die zijn bedrijf of product met een promofilm onder de aandacht wil brengen!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!