Knalt jouw merk al van het scherm?

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken waarmee je jouw doelgroep overtuigt? Met een goed geproduceerde promotiefilm kun je snel en heel effectief je doelgroep bereiken. Sterke visuals staan hierbij centraal.

Waarom een promotiefilm van Pro Motion Film?

Een promotiefilm laten maken is maatwerk en moet professioneel gebeuren. Alles draait om een sterk format, creatief script en mooie beelden. Waardoor je boodschap het beste overkomt. Wij hebben jarenlang ervaring met het maken van promotiefilms waarmee we jouw online zichtbaarheid en verkopen gaan verhogen.

VIDEO FACT: Landingspagina's met een promotiefilm leiden tot 800% meer conversie dan dezelfde pagina zonder video. Dus als je bezig bent met het schrijven van web copy, dan heb je waarschijnlijk meer succes met een video (Bron: Orion21)

Bekijk hieronder een overzicht van ons werk:

VIDEO FACT: video's worden 1200% vaker gedeeld dan links en tekst bij elkaar opgeteld. (Bron: Orion21)

Vastleggen van de beelden

De promotiefilm wordt door onze professionele cameraploeg opgenomen. Naast een creatief script ligt de nadruk op hoogwaardige visuals en sterke beeldvoering. Hiervoor gebruiken we verschillende opnametechnieken zoals super slow motion opnamen, een slider of stabilizer.

Je verhaal vertellen

Alleen mooie beelden niet genoeg? Je krijgt van ons alle ruimte om je verhaal te vertellen op camera. We zorgen er voor dat je boodschap zeer overtuigend overkomt.

Bekijk hieronder onze showcase video (slechts 59 seconden) met korte voorbeelden achter elkaar uit eerder werk. Dezelfde kwaliteit kun je verwachten voor jouw project.

Montage

Onze creatieve editor selecteert de sterkste shots en maakt een topkwaliteit video. Op alle details wordt gelet. Je krijgt een maatwerk videomontage zodat je video uniek en origineel is. Er wordt muziek bij gezocht die perfect aansluit bij de beelden. Naar wens kan voice-over of animatie worden toegevoegd.

Promotiefilm laten maken door Pro Motion Film

Jij weet wat je wilt vertellen. Wij weten hoe we je doelgroep het beste met beeld kunnen bereiken. Uit die samenwerking ontstaat de perfecte video.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!