Knalt jouw merk al van het scherm?

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken over je bedrijf, dienst of product? Met een promotiefilm kun je snel en uiterst effectief een belangrijke boodschap communiceren. Sterke visuals staan hierbij centraal.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken is maatwerk en moet professioneel gebeuren. Alles draait om een sterk format, creatief script en mooie beelden. Waardoor de boodschap het beste overkomt.

VIDEO FACT: Landingspagina's met een promotiefilm leiden tot 800% meer conversie dan dezelfde pagina zonder video. Dus als je bezig bent met het schrijven van web copy, dan heb je waarschijnlijk meer succes met een video (Bron: Orion21)

Promotiefilm laten maken
Promotiefilm laten maken

VIDEO FACT: video's worden 1200% vaker gedeeld dan links en tekst bij elkaar opgeteld. (Bron: Orion21)

Vastleggen van de beelden

De film wordt door een professionele cameraploeg opgenomen. De nadruk ligt op hoogwaardige visuals en krachtige beeldvoering. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals super slow motion opnamen, een slider of stabilizer.

Montage

De editor selecteert de sterkste shots en maakt een topkwaliteit video. Er wordt muziek bij gezocht die perfect aansluit bij de beelden. Naar wens kan voice-over of animatie worden toegevoegd.

Een promotiefilm van Pro Motion Film

Jij weet wat je wilt vertellen. Wij weten hoe we je doelgroep het beste met beeld kunnen bereiken. Uit dat samenspel ontstaat de perfecte video.

Je krijgt een korte promo met sterke visuals en een overtuigende call to action. Voor 100% impact.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!