Knalt jouw merk al van het scherm?

Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken over je product of dienst is maatwerk. Het is daarbij belangrijk om de juiste toon te vinden. Je wilt immers het beste van je organisatie of product laten zien.

Welke stijl past het beste bij jullie merk en identiteit? Wil je alles bijvoorbeeld observerend gefilmd hebben? Zo authentiek mogelijk? Of wil je juist een gescripte clip met snelheid, snel gemonteerd en gebruikmakend van de nieuwste film technologieën?

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een film in de juiste stijl.

Waarom een promotiefilm?

Een promotiefilm is een belangrijk onderdeel van je content marketing omdat je met zo'n film makkelijk iets belangrijks onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep.

Niet met een saai verhaal, maar met sterke beelden.

Want de focus ligt in deze film niet op het geven van zoveel mogelijk informatie, maar op het creëren van impact en emotie bij de kijker. Bijvoorbeeld door mooie cinematografie of een creatief script met humor. Sterke visuals staan hierbij centraal.

VIDEO FACT: Landingspagina's met video leiden tot 800% meer conversie dan dezelfde pagina zonder video. Dus als je bezig bent met het schrijven van web copy, dan heb je waarschijnlijk meer succes met een video (Bron: Orion21)

De ideale setting

Een promotiefilm laten maken kan op verschillende manieren. Het allerbelangrijkst is dat je product of dienst optimaal onder de aandacht wordt gebracht. En daarbij is het filmen in een vertrouwelijke en authentieke omgeving leidend. Het begint dus met het vinden van een geschikte opnamelocatie.

Biedt je een dienst aan in de vorm van een evenement? Dan kun je de uitvoering van je dienst als case nemen. Denk hierbij aan het filmen tijdens een workshop, masterclass of presentatie die je geeft. Zo creëer je een omgeving waarbij je de beste kant van je organisatie kan laten zien.

Heb je een product dat visueel onder de aandacht moet worden gebracht? Dan kan een neutrale omgeving zonder afleiding de beste keuze zijn. Laat de eigenschappen van je product bijvoorbeeld in een studio filmen.

Een andere optie is om langs te gaan bij klanten die jouw product bij hun werkzaamheden gebruiken. Dan heb je gelijk een testimonial. Dit levert meerdere draailocaties op en verhoogt de production value van je film aanzienlijk.

Een product aanprijzen

Een promotiefilm is ideaal voor het aanprijzen van je product of dienst. In de vorm van een sterke mood film die op het gevoel inspeelt, met jouw product in de juiste setting. Dit is de manier waarop je positieve emoties bij de klant kunt oproepen. Het maakt daarbij niet uit wat je product is. Hoe beter je dit doet, hoe groter de impact zal zijn.

VIDEO FACT: video's worden 1200% vaker gedeeld dan links en tekst bij elkaar opgeteld. (Bron: Orion21)

Vastleggen van de beelden

De film wordt door een professionele cameraploeg opgenomen. De nadruk ligt hierbij op hoogwaardige visuals. Krachtige beeldvoering. Hiervoor kunnen verschillende technieken toegepast worden zoals super slow motion opnamen of het gebruik van een slider of stabilizer.

De juiste beelden, ondersteund door het juiste licht en goede muziek zorgen ervoor dat jouw boodschap direct overkomt.

Montage

Een promotiefilm laten maken draait om meer dan alleen de beelden. Wanneer de juiste shots gemaakt zijn, begint het echte werk pas. De editor selecteert de sterkste shots en maakt daar een krachtig product van. Daarbij is het ook belangrijk de juiste muziek erbij te vinden. Verder kan er voice-over of animatie toegevoegd worden aan de video.

Ruime ervaring

Wij maken al jaren films ter promotie van producten, diensten of evenementen. Dat doen we voor diverse branches zoals de zorg, onderwijs, media, dienstverlening en retail.

Jij weet wat je wilt vertellen en wij weten hoe we je doelgroep het beste met beeld kunnen bereiken. Uit dat samenspel ontstaat de ideale video.

Een promotiefilm van Pro Motion Film

Wij maken een korte promo met veel impact. Snel en krachtig gemonteerd. Je krijgt een film met visueel aantrekkelijke shots en het belangrijkste: een overtuigende boodschap en call to action. Voor 100% impact.

Promotiefilm laten maken? Gaan we doen. Stuur ons een mail met je wensen, we helpen je graag verder.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Ze luisteren naar wat de klant wil

Aram Bruckner, Dr Beyk Amsterdam

Creatief, flexibel en luistert goed naar wat de 'klant' wil. Pro Motion Film is een dikke aanrader voor iedereen die zijn bedrijf of product met een promofilm onder de aandacht wil brengen!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Bekijk meer testimonials →

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!