Wat is een videocampagne?

Wat is een videocampagne?

Een videocampagne is een marketingcampagne door middel van video's. Het maakt vaak onderdeel uit van je social video marketing, want de video's kunnen via de verscheidene kanalen worden gedeeld.

YouTube is dan een voor de hand liggend kanaal. Je brengt regelmatig een video uit om je kijkers te betrekken bij je bedrijf, om je product of dienst te promoten of om simpelweg informatie te verschaffen.

Een videocampagne is vergelijkbaar met een blog, maar dan met video. Daarnaast heeft het vaak een commercieel doeleinde en zijn de video's uiteindelijk bedoeld om klanten aan te trekken en volgers te krijgen. Hoe meer volgers, hoe meer mensen je video zien en hoe groter het bereik.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Videocampagne van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Meer informatie over een videocampagne

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!